fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Hørsholm Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Hørsholm

Lisbeth er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Hørsholm

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Hørsholm?

Hørsholm er et byområde i Nordsjælland med omkring 47.680 indbyggere og de fleste tilflyttere (ifølge Hørsholm Kommune) kommer fra Hillerød, Holte og København. Hørsholm Kommunalbestyrelse har store ambitioner for udviklingen af Hospitalsgrunden. Det nye centralt beliggende boligområde skal bl.a. være med til at tiltrække nye borgere.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Hørsholm?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har boliger i Hørsholm en liggetid på 144 dage. Dette er en stigning sammenlignet med foregående år, hvor den gennemsnitlige liggetid var på 110 dage. 

Udvikling i antallet af bolighandler i Hørsholm

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, var der, i første kvartal af 2022, 42 handler på parcel- og rækkehuse i Hørsholm. I første kvartal af 2021 var der 80 bolighandler. Antallet af bolighandler i Hørsholm er faldet med 47,5% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Hørsholm

Priserne på parcel- og rækkehuse i Hørsholm, er i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, faldet med 6,3% dog med en årlige prisstigning på 11,6%, fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Hørsholm, er der i det seneste registrerede kvartal, et prisfald på 2,6% med en årlig prisstigning på 4,8%.

Sælg din bolig i Hørsholm

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu