fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Frederikssund

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Frederikssund med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Frederikssund, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Frederikssund?

Frederikssund har 16.268 indbyggere og er en del af Frederikssund Kommune som tilhører Region hovedstaden. Frederikssund Kommune er arealmæssigt den næststørste by i Nordsjælland og med landskabet omkring kommunen, er der let adgang til kyst og naturlig. Kommunen har et varieret erhvervsliv og høj erhvervsfrekvens.
Frederikssund kommune ligger en times kørsel fra København og er for mange en attraktiv bosætningskommune. Kommunen sigter mod at blive en bæredygtig og udviklingsorienteret del af hovedstadsregionen. Eftersom at kommunen ved Store Rørbæk rummer det største samlede område og erhvervsudvikling kan det siges at Frederiksberg kommune har det største udviklingspotentiale i hovedstadsområdet.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Frederikssund?

Ifølge opdateret data fra Finans Danmark(2. kvartal 2020) har villaer og rækkehuse i Frederikssund en gennemsnitlig liggetid på 145 dage i 2020. Dette er en mindre stigning fra foregående år, hvor den gennemsnitlige liggetid lå  på 130 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Frederikssund?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark(2. kvartal 2020) er afslaget på villaer og rækkehuse i Frederikssund 2%. Dette betyder at Frederikssund placerer sig under landsgennemsnittet som ligger på 3,30%.

Prisudvikling på boliger i Frederikssund

Ifølge Boliga er prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Frederikssund svingende. Byen har  dog haft flere prisstigninger end prisfald de seneste 8 år. De største stigninger forekom i andet kvartal af 2014 og samme kvartal af 2015, hvor priserne steg med henholdsvis 10,1% og 8,8%. De største prisfald forekom i første kvartal af 2014 på 7,4% og første kvartal af 2015 på 6,6%. Dog har der været en prisstigning på 2,9% i det seneste registeret kvartal, år 2019. Sammenligner man nutidens priser på villaer og rækkehuse i Frederikssund med priserne i 1992, ses det at der har været en positiv stigning på 268,4%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i kommunen, har prisudviklingen ligeledes en svingende tendens. Det mest bemærkelsesværdige er den store prisudvikling fra kvartal til kvartal. Eksempelvis var der et fald i priserne i fjerde kvartal af 2013 på 17,6%, efterfulgt af en stigning på 4,8 i første kvartal af 2014, hvorefter huspriserne faldet drastisk med 100% i andet kvartal 2014.

Ejendomsmægler Frederikssund

Start med en vurdering fra Brikks Frederikssund-mægler nu