fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Frederikssund Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Frederikssund

Lisbeth er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Frederikssund

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Frederikssund?

Frederikssund har 16.850 indbyggere og er en del af Frederikssund Kommune, som tilhører Region Hovedstaden. Landskabet omkring kommunen gør det let at komme til kyst og natur. Kommunen har et varieret erhvervsliv og høj erhvervsfrekvens. Frederikssund Kommune ligger en times kørsel fra København og er for mange en attraktiv bosætningskommune. Kommunen sigter mod at blive en bæredygtig og udviklingsorienteret del af Hovedstadsregionen.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Frederikssund?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Frederikssund en gennemsnitlig liggetid på 113 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år, hvor den gennemsnitlige liggetid lå på 58 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Frederikssund

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, første kvartal af 2022, var der 47 handler på parcel- og rækkehuse i Frederikssund. I første kvartal af 2021 var der 84 bolighandler. Antallet af bolighandler i Frederikssund er faldet med 45,2% i løbet af 1 år.

Prisudvikling på boliger i Frederikssund

Ifølge prisudviklingen på parcel- og rækkehuse, er der i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, et prisfald på 0,8%, og en årlig prisstigning på 9,4% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.  

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder, er det ikke muligt at redegøre for en tendens, grundet manglende data på Finans Danmark.

Sælg din bolig i Frederikssund

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu