fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Frederikssund Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Frederikssund

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler

<p>Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg. </p>
Lisbeth Victorin

Sælg din bolig i Frederikssund

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Frederikssund?

Frederikssund har 16.850 indbyggere og er en del af Frederikssund Kommune, som tilhører Region Hovedstaden. Landskabet omkring kommunen gør det let at komme til kyst og natur. Kommunen har et varieret erhvervsliv og høj erhvervsfrekvens. Frederikssund Kommune ligger en times kørsel fra København og er for mange en attraktiv bosætningskommune. Kommunen sigter mod at blive en bæredygtig og udviklingsorienteret del af Hovedstadsregionen.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Frederikssund?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Frederikssund på 123 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 75 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Frederikssund

Ifølge Finans Danmark, var der 102 handler på parcel- og rækkehuse i Frederikssund, i 3. kvartal af 2023. I 3. kvartal af 2022 var der 76 bolighandler. Antallet af bolighandler i Frederikssund er steget med 34,2% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Frederikssund

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Frederikssund, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set et prisfald på 2,6%, dog med en årlig prisstigning på 6,3%.

I forhold til ejerlejligheder, har der i det seneste registrerede kvartal, været et prisfald på 18,4%, samt et årligt prisfald på 15,0%.

Sælg din bolig i Frederikssund

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu