fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Frederikssund Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Frederikssund

Lisbeth er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin

Et udpluk af vores boliger i Frederikssund

Sælg din bolig i Frederikssund

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Frederikssund?

Frederikssund har 16.850 indbyggere og er en del af Frederikssund Kommune, som tilhører Region Hovedstaden. Landskabet omkring kommunen gør det let at komme til kyst og natur. Kommunen har et varieret erhvervsliv og høj erhvervsfrekvens. Frederikssund Kommune ligger en times kørsel fra København og er for mange en attraktiv bosætningskommune. Kommunen sigter mod at blive en bæredygtig og udviklingsorienteret del af Hovedstadsregionen.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Frederikssund?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Frederikssund en gennemsnitlig liggetid på 113 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år, hvor den gennemsnitlige liggetid lå på 58 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Frederikssund

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, første kvartal af 2022, var der 47 handler på parcel- og rækkehuse i Frederikssund. I første kvartal af 2021 var der 84 bolighandler. Antallet af bolighandler i Frederikssund er faldet med 45,2% i løbet af 1 år.

Prisudvikling på boliger i Frederikssund

Ifølge prisudviklingen på parcel- og rækkehuse, er der i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, et prisfald på 0,8%, og en årlig prisstigning på 9,4% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.  

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder, er det ikke muligt at redegøre for en tendens, grundet manglende data på Finans Danmark.

Sælg din bolig i Frederikssund

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu