fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Frederikssund Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Frederikssund

Lisbeth er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Frederikssund

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Frederikssund?

Frederikssund har 16.268 indbyggere og er en del af Frederikssund Kommune som tilhører Region hovedstaden. Frederikssund Kommune er arealmæssigt den næststørste by i Nordsjælland og med landskabet omkring kommunen, er der let adgang til kyst og naturlig. Kommunen har et varieret erhvervsliv og høj erhvervsfrekvens.
Frederikssund kommune ligger en times kørsel fra København og er for mange en attraktiv bosætningskommune. Kommunen sigter mod at blive en bæredygtig og udviklingsorienteret del af hovedstadsregionen. Eftersom at kommunen ved Store Rørbæk rummer det største samlede område og erhvervsudvikling kan det siges at Frederiksberg kommune har det største udviklingspotentiale i hovedstadsområdet.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Frederikssund?

Ifølge opdateret data fra Finans Danmark har villaer og rækkehuse i Frederikssund en gennemsnitlig liggetid på 98 dage i starten af 2022. Dette er fald fra foregående år, hvor den gennemsnitlige liggetid lå på 145 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Frederikssund?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, tredje kvartal 2021, er afslaget på villaer og rækkehuse i Frederikssund 2,3%. Dette betyder at Frederikssund placerer sig under landsgennemsnittet som ligger på 3,30%.

Prisudvikling på boliger i Frederikssund

Ifølge Finans Danmark for villaer og rækkehuse, er der i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal 2021, været en prisstigning på 13%, og en årlig prisstigning på 16,1% fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.  

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i kommunen, har der i det seneste registrerede kvartal, været en prisstigning på 9%, og en årlig prisstigning på 11,6%.

Sælg din bolig i Frederikssund

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu