fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Fredensborg Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Fredensborg

Kasper er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Fredensborg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Fredensborg?

Fredensborg er en stationsby i Nordsjælland med ca. 8703 indbyggere. Byen ligger i Fredensborg kommune og hører under region hovedstaden.
Gennemsnitsalderen i Fredensborg er 44 år. Der bor mange børnefamilier i Fredensborg, hele 33% og de lokale borgere vurderer byen til at være et godt sted at bo for børnefamilier. Mange af borgerne prioriterer kvalitetstid højt og der er massere af sportsaktiviteter og muligheder i byen. Omkring to tredjedele af borgerne motionerer ugentligt, enten i form af fitness eller løbeture. Der bor også mange som prioriterer tid i haven eller på golfbanen, aftenkurser, teater m.m.
Der er 239 virksomheder i Fredensborg og de fordeler sig primært over følgende fem brancher: handel, sundhed, hotel & restauration, bygge & anlæg samt rejser, rengøring og kontorservice.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Fredensborg?

Ifølge tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for villaer og rækkehuse i Fredensborg på 98 dage, og 88 dage for ejerlejligheder i starten af 2022. hvilket er lavere end det foregående år hvor liggetiden var på 148 dage, for villaer og rækkehuse.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Fredensborg?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2021, bliver der gennemsnitligt givet afslag på 3% af villaer og rækkehuse i Fredensborg. Dette ligger lavere end landsgennemsnittet som er på 3,3%..

Prisudvikling på boliger i Fredensborg

Nye tal fra Finans Danmark viser at prisudviklingen for villaer og rækkehuse i Fredensborg, fra det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal 2021, været en prisstigning på hele 12,5% og en årlig prisstigning på 22,7% fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Prisudviklingen for ejerlejligheder, er os steget positivt ligesom for villaer og rækkehuse. Det seneste registrerede kvartal, har der været en stigning på 3,2% og en årlig stigning på 9,7%.

Sælg din bolig i Fredensborg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu