fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Fredensborg Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Fredensborg

Lisbeth er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Josephine Varsted

Salgs- og Vurderingsspecialist

Josephine Varsted

Sælg din bolig i Fredensborg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Fredensborg?

Fredensborg er en stationsby i Nordsjælland med ca. 8.965 indbyggere. Byen ligger i Fredensborg Kommune og hører under Region Hovedstaden. Gennemsnitsalderen i Fredensborg er 44 år, og der bor mange børnefamilier i Fredensborg, hele 33%, og de lokale borgere vurderer byen til at være et godt sted at bo for børnefamilier. Omkring to tredjedele af borgerne motionerer ugentligt, enten i form af fitness eller løbeture. Der bor også mange som bruger tid på haven eller på golfbanen, aftenkurser, teater m.m.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Fredensborg?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Fredensborg på 107 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 80 dage.

For ejerlejligheder er den gennemsnitlige liggetid på 112 dage, hvor den tidligere var på 82 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Fredensborg

Ifølge Finans Danmark, var der 76 handler på parcel- og rækkehuse i Fredensborg, i 3. kvartal af 2023. I 3. kvartal af 2022 var der 64 bolighandler. Antallet af bolighandler i Fredensborg er steget med 18,8% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Fredensborg

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Fredensborg, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set en prisstigning på 1,5%, dog med et årligt prisfald på 3,3%.

I forhold til ejerlejligheder, har der i det seneste registrerede kvartal, været en prisstigning på 19,9%, samt en årlig prisstigning på 15,2%.

Sælg din bolig i Fredensborg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu