fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Fredensborg Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Fredensborg

Lisbeth er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Fredensborg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Fredensborg?

Fredensborg er en stationsby i Nordsjælland med ca. 8.965 indbyggere. Byen ligger i Fredensborg Kommune og hører under Region Hovedstaden. Gennemsnitsalderen i Fredensborg er 44 år, og der bor mange børnefamilier i Fredensborg, hele 33%, og de lokale borgere vurderer byen til at være et godt sted at bo for børnefamilier. Omkring to tredjedele af borgerne motionerer ugentligt, enten i form af fitness eller løbeture. Der bor også mange som bruger tid på haven eller på golfbanen, aftenkurser, teater m.m.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Fredensborg?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Fredensborg på 117 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 46 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Fredensborg

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 1. kvartal af 2022, var der 27 handler på parcel- og rækkehuse i Fredensborg. I første kvartal af 2021 var der 42 bolighandler. Antallet af bolighandler er faldet med 35,7% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Fredensborg

Nyeste tal fra Finans Danmark viser at prisudviklingen for parcel- og rækkehuse i Fredensborg, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, er stigende med 2,6% med en årlig prisstigning på 11,2% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Grundet manglende data på Finans Danmark, er det ikke muligt at redegøre for en tendens, angående prisudvikling på ejerlejligheder i Fredensborg.

Sælg din bolig i Fredensborg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu