fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Fredensborg

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig på Fredensborg med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig på Fredensborg, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem bor i Fredensborg?

Fredensborg er en stationsby i Nordsjælland med ca. 8703 indbyggere. Byen ligger i Fredensborg kommune og hører under region hovedstaden.
Gennemsnitsalderen i Fredensborg er 44 år. Der bor mange børnefamilier i Fredensborg, hele 33% og de lokale borgere vurderer byen til at være et godt sted at bo for børnefamilier. Mange af borgerne prioriterer kvalitetstid højt og der er massere af sportsaktiviteter og muligheder i byen. Omkring to tredjedele af borgerne motionerer ugentligt, enten i form af fitness eller løbeture. Der bor også mange som prioriterer tid i haven eller på golfbanen, aftenkurser, teater m.m.
Der er 239 virksomheder i Fredensborg og de fordeler sig primært over følgende fem brancher: handel, sundhed, hotel & restauration, bygge & anlæg samt rejser, rengøring og kontorservice.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Fredensborg?

Ifølge tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for villaer og rækkehuse i Fredensborg på 104 dage i 2. kvartal 2020, hvilket er lavere end det foregående år hvor liggetiden var på 133 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Fredensborg?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, bliver der gennemsnitligt givet afslag på 1,7% af villaer og rækkehuse i Fredensborg. Dette ligger lavere end landsgennemsnittet som er på 3,3%.

Prisudvikling på boliger i Fredensborg

Nye tal fra Boliga viser at prisudviklingen for villaer og rækkehuse i Fredensborg har været svingende. De største prisstigninger forekom i fjerde kvartal af 2013 og tredje kvartal af 2017, hvor stigningerne var på henholdsvis 10,4% og 15,1%. De største fald forekom i andet kvartal af 2015 (8,5%) og i fjerde kvartal af 2017 (10,6%). Siden 1992, er priserne på villaer og rækkehuse i Fredensborg overordnet set steget med 302%.

Tendensen for prisudviklingen i ejerlejlighederne i Fredensborg, er svær at redegøre for på grund af manglende data. Dog er den store prisforskel i enkelte kvartaler bemærkelsesværdig. Oversigten viser for eksemplet at der i fjerde kvartal af 2018 var en prisstigning på 1,6% og i første kvartal af 2019 et fald på 100%. Derudover viser oversigten at der fra slutningen af 2016 frem til starten af 2019 har været prisfald med stigninger i enkelte kvartaler.

Ejendomsmægler Fredensborg

Start med en vurdering fra Brikks Fredensborg-mægler nu