fbpx

 

Sælg din bolig på Fredensborg med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig på Fredensborg, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Hvem bor i Fredensborg?

Fredensborg er en stationsby i Nordsjælland med ca. 8703 indbyggere. Byen ligger i Fredensborg kommune og hører under region hovedstaden.
Gennemsnitsalderen i Fredensborg er 44 år. Der bor mange børnefamilier i Fredensborg, hele 33% og de lokale borgere vurderer byen til at være et godt sted at bo for børnefamilier. Mange af borgerne prioriterer kvalitetstid højt og der er massere af sportsaktiviteter og muligheder i byen. Omkring to tredjedele af borgerne motionerer ugentligt, enten i form af fitness eller løbeture. Der bor også mange som prioriterer tid i haven eller på golfbanen, aftenkurser, teater m.m.
Der er 239 virksomheder i Fredensborg og de fordeler sig primært over følgende fem brancher: handel, sundhed, hotel & restauration, bygge & anlæg samt rejser, rengøring og kontorservice.

 

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Fredensborg?

Ifølge tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for villaer og rækkehuse i Fredensborg på 104 dage i 2. kvartal 2020, hvilket er lavere end det foregående år hvor liggetiden var på 133 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Fredensborg?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, bliver der gennemsnitligt givet afslag på 1,7% af villaer og rækkehuse i Fredensborg. Dette ligger lavere end landsgennemsnittet som er på 3,3%.

Prisudvikling på boliger i Fredensborg

Nye tal fra Boliga viser at prisudviklingen for villaer og rækkehuse i Fredensborg har været svingende. De største prisstigninger forekom i fjerde kvartal af 2013 og tredje kvartal af 2017, hvor stigningerne var på henholdsvis 10,4% og 15,1%. De største fald forekom i andet kvartal af 2015 (8,5%) og i fjerde kvartal af 2017 (10,6%). Siden 1992, er priserne på villaer og rækkehuse i Fredensborg overordnet set steget med 302%.

Tendensen for prisudviklingen i ejerlejlighederne i Fredensborg, er svær at redegøre for på grund af manglende data. Dog er den store prisforskel i enkelte kvartaler bemærkelsesværdig. Oversigten viser for eksemplet at der i fjerde kvartal af 2018 var en prisstigning på 1,6% og i første kvartal af 2019 et fald på 100%. Derudover viser oversigten at der fra slutningen af 2016 frem til starten af 2019 har været prisfald med stigninger i enkelte kvartaler.

 

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Sælg din bolig i Fredensborg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Vi er til rådighed mandag-fredag: 08:00-17:00 og lørdag-søndag: 10:00-15:00.
Du kan ringe til os på 7199 9891.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!