fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Farum Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Farum

Lisbeth er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Farum

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Farum?

Farum er en by i Nordsjælland med 20.312 indbyggere, beliggende i Furesø Kommune under Region Hovedstaden og kan generelt set deles op i to områder, kaldet Farum Øst og Farum Vest. Selvom hvert område er forskelligt, også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Farum Kommune) fra Region Hovedstaden og nærliggende områder. Den typiske tilflytter til Farum er børnefamilier med børn i alderen 5-15 år, ifølge tal fra Danmarks Statistik, og det er især på grund af 142 nyrenoverede lejligheder i Birkhøjterrasserne, som er yderst populære blandt tilflytterne. Ifølge Furesø Kommune, så viser en prognose for fremtiden, at Furesø Kommune vil være en af Danmarks hurtigst voksende kommuner.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Farum?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Farum en liggetid på 94 dage og 82 dage for ejerlejligheder. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 86 dage. 

Udvikling i antallet af bolighandler i Farum

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 1. kvartal af 2022, var der 31 handler på parcel- og rækkehuse i Farum. I første kvartal af 2021 var der 50 bolighandler. Antallet af bolighandler i Farum er faldet med 38% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Farum

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Farum, taget fra det seneste kvartal, første kvartal af 2022, har set et prisfald på 6,1%, samt et årligt prisfald på 0,2%, fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Farum, så er der i seneste registrerede kvartal, sket en prisstigning på 3,7%, samt en årlig prisstigning på 10,6%.

Sælg din bolig i Farum

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu