fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Espergærde

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Espergærde med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Espergærde, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Espergærde?

Espergærde er en by i Nordsjælland ved Øresund. Byen tilhører både Helsingør Kommune og Fredensborg Kommune og er beboet af 11.458 indbyggere. I byen er der en række uddannelsesmuligheder. Espergærde skole er opdelt i 4 selvstændige afdelinger; Espergærde skole, Grydemoseskolen, Mørdrupskolen og Tibberupskolen. Her er også en række gymnasier og jobmuligheder. Espergærde er ligeledes rig på idrætsliv og kulturliv. .

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Espergærde?

Ifølge nyeste data fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, er den gennemsnitlige liggetid for boliger i Espergærde 85 dage. Dette er en forkortet liggetid sammenlignet med det foregående år, 2019, hvor den gennemsnitlige liggetid var på 92 dage.

Attraktioner i Espergærde

Espergærde byer på en række aktiviteter og seværdigheder. I byen kan man eksempelvis opleve Espergærde Havn hvor man kan nyde et frokostmåltid eller en is på havnen, Flynderupgård Museet der er informative udstillinger og mulighed for at smage traditionel dansk mad, Tibberup Mølle og Grundlovsmonumentet i Egebæksvang.

Prisudvikling på boliger i Espergærde

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Espergærde har været svingende de seneste år. Der har været flere prisstigninger end prisfald i boligpriserne. Det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af år 2019, steg boligpriserne med 0,8% med en årlig prisstigning på 6,8%. De største prisfald forekom i tredje kvartal af år 2013 og første kvartal af år 2014, hvor priserne faldt med henholdsvis 16,5% og 11,1%. De største prisstigninger forekom i fjerde kvartal af år 2013, hvor boligpriserne steg med 23,4% og i andet kvartal af år 2013, hvor priserne steg med 19,2%. Set i forhold til årlige prisstigninger, oplyser data på Boliga at priserne i Espergærde steg med 4,9% fra år 2016 til 2017 hvorefter de faldt med 6,7% i 2018. Fra år 2018 til 2019 steg boligpriserne igen med 24,6%.    

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Espergærde har tendensen ligeledes været svingende, med både stor pristinigner og prisfald. De største prisstigninger forekom i andet kvartal af år 2014, hvor priserne steg med hele 56,5% og i fjerde kvartal af år 2013, hvor boligpriserne steg med 46,6%. De største prisfald forekom i første kvartal af år 2014 og i tredje kvartal af år 2014, hvor boligpriserne faldt med henholdsvis 36% og 35,7%.

Ejendomsmægler Espergærde

Start med en vurdering fra Brikks Espergærde-mægler nu