fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Espergærde Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Espergærde

Kasper er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Espergærde

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Espergærde?

Espergærde er en by i Nordsjælland ved Øresund. Byen tilhører både Helsingør Kommune og Fredensborg Kommune og er beboet af 11.458 indbyggere. I byen er der en række uddannelsesmuligheder. Espergærde skole er opdelt i 4 selvstændige afdelinger; Espergærde skole, Grydemoseskolen, Mørdrupskolen og Tibberupskolen. Her er også en række gymnasier og jobmuligheder. Espergærde er ligeledes rig på idrætsliv og kulturliv. 

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Espergærde?

Ifølge nyeste data fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for boliger i Espergærde 70 dage i starten af 2022.

Attraktioner i Espergærde

Espergærde byer på en række aktiviteter og seværdigheder. I byen kan man eksempelvis opleve Espergærde Havn hvor man kan nyde et frokostmåltid eller en is på havnen, Flynderupgård Museet der er informative udstillinger og mulighed for at smage traditionel dansk mad, Tibberup Mølle og Grundlovsmonumentet i Egebæksvang.

Prisudvikling på boliger i Espergærde

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Espergærde har været svingende de seneste år. Der har været flere prisstigninger end prisfald i boligpriserne. Det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af år 2021, steg boligpriserne med 9,5% med en årlig prisstigning på 25,1%. Fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Espergærde, er der en prisstigning i det seneste registrerede kvartal,  på 2%, og en årlig prisstigning på 6,2%

Sælg din bolig i Espergærde

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu