fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Espergærde Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Espergærde

Lisbeth er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Espergærde

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Espergærde?

Espergærde er en by i Nordsjælland ved Øresund. Byen tilhører både Helsingør Kommune og Fredensborg Kommune, og er beboet af ca. 11.461 indbyggere. I byen er der en række uddannelsesmuligheder. Espergærde skole er opdelt i 4 selvstændige afdelinger; Espergærde skole, Grydemoseskolen, Mørdrupskolen og Tibberupskolen. Her er også en række gymnasier og jobmuligheder. Espergærde er ligeledes rig på idrætsliv og kulturliv. 

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Espergærde?

Ifølge nyeste data fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for boliger i Espergærde på 68 dage. Liggetiden for ejerlejligheder er noget lavere på kun 38 dage.

Attraktioner i Espergærde

Espergærde byder på en række aktiviteter og seværdigheder. I byen kan man eksempelvis opleve Espergærde Havn hvor man kan nyde et frokostmåltid eller en is, Flynderupgård Museet hvor der er informative udstillinger og mulighed for at smage traditionel dansk mad, og Grundlovsstenen i Egebæksvang.

Prisudvikling på boliger i Espergærde

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Espergærde, har i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, set et prisfald på 13,7% dog med en årlig prisstigning på 7,6% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Espergærde, er der et prisfald på 16,9% med en årlig prisstigning på 7,6%.

Sælg din bolig i Espergærde

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu