fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Charlottenlund Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Charlottenlund

Sebastian Kirchhoff

Indehaver, Medstifter & Ejendomsmægler, MDE

<p>Som erfaren ejendomsmægler og medstifter af Brikk er Sebastian indbegrebet af den nye tilgang til bolighandel, som Brikk står for. Det afspejler sig ikke kun i det lave salær, men også i det høje serviceniveau, Sebastian og resten af hans team leverer. Han har arbejdet i boligbranchen siden 2004 – blandt andet for Home samt som indehaver af egen forretning – og har et bredtfavnende kendskab til alle aspekter af en succesfuld handel. Den viden bringer Sebastian i spil, når han med professionel rådgivning og sikker hånd hjælper dig trygt i mål med dit boligsalg. </p>
Sebastian Kirchhoff

Et udpluk af vores boliger i Charlottenlund

Sælg din bolig i Charlottenlund

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Charlottenlund?

Charlottenlund er en af de mest velhavende områder i Danmark og ligger i den nordlige del af Storkøbenhavn ved Øresundskysten i Gentofte Kommune. Kommunen har 74.217 indbyggere, inklusiv mange af Danmarks berømtheder. Byen er et økonomisk ressourcestærkt område der byder på gode uddannelses- og jobmuligheder.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Charlottenlund?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Charlottenlund på 127 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 101 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Charlottenlund?

Charlottenlund byder på en række aktiviteter og seværdigheder for hele familien. I byen kan man eksempelvis opleve Charlottenlund Fort, hvor der er mulighed for at nyde en 5-retters menu, Charlottenlund Slotshave, Charlottenlund Travbane og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Charlottenlund

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Charlottenlund, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set en prisstigning på 8,6%, dog med et årligt prisfald på 3,7%.

I forhold til ejerlejligheder, har der i det seneste registrerede kvartal, været en prisstigning på 16,5%, samt en årlig prisstigning på 8,0%.

Sælg din bolig i Charlottenlund

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu