fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Charlottenlund Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Charlottenlund

Sebastian er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Charlottenlund

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Charlottenlund?

Charlottenlund er en af de mest velhavende områder i Danmark og ligger i den nordlige del af Storkøbenhavn ved Øresundskysten i Gentofte Kommune. Kommunen har 74.217 indbyggere, inklusiv mange af Danmarks berømtheder. Byen er et økonomisk ressourcestærkt område der byder på gode uddannelses- og jobmuligheder.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Charlottenlund?

Ifølge nyeste data fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid på parcel- og rækkehuse i Charlottenlund på 105 dage. I forhold til ejerlejligheder er den gennemsnitlige liggetid på 100 dage. 

Hvilke attraktioner finder du i Charlottenlund?

Charlottenlund byder på en række aktiviteter og seværdigheder for hele familien. I byen kan man eksempelvis opleve Charlottenlund Fort, hvor der er mulighed for at nyde en 5-retters menu, Charlottenlund Slotshave, Charlottenlund Travbane og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Charlottenlund

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Charlottenlund, har i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, set en prisstigning på 8,2% samt en årlig prisstigning på 24,2%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, var der en prisstigning på 2,2%, og en årlig prisstigning på 8,1% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Sælg din bolig i Charlottenlund

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu