fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Charlottenlund Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Charlottenlund

Sebastian er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Charlottenlund

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Charlottenlund?

Charlottenlund er en af de mest velhavende områder i Danmark og ligger i den nordlige del af Storkøbenhavn ved Øresundskysten i Gentofte Kommune. Kommunen har 75.176 indbyggere inklusiv mange af Danmarks berømtheder. Byen er et økonomisk ressourcestærkt område der byder på gode uddannelses- og jobmuligheder.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Charlottenlund?

Ifølge nyeste data fra Finans Danmark var den gennemsnitlige  liggetid på villaer og parcelhuse i Charlottenlund 100 dage i starten af 2022.

Hvilke attraktioner finder du i Charlottenlund?

Charlottenlund byder på en række aktiviteter og seværdigheder for hele familien. I byen kan man eksempelvis opleve Charlottenlund Fort hvor der er mulighed for at nyde en 5-retters menu, Charlottenlund Slotshave, Charlottenlund travbane og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Charlottenlund

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Charlottenlund har været svingende de seneste år. Der har været flere prisstigninger end prisfald i boligpriserne. Det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af år 2021, fald boligpriserne med 1,1% med en årlig prisstigning på 20%. De største prisfald forekom i tredje kvartal af år 2018 og første kvartal af år 2015, hvor priserne faldt med henholdsvis 8,6% og 8,4%. De største prisstigninger forekom i fjerde kvartal af år 2018, hvor boligpriserne steg med 13,8% og i andet kvartal af år 2019, hvor priserne steg med 8,9%. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal 2021, en prisstigning på 4,5%, og årlig prisstigning på 12,9% fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Sælg din bolig i Charlottenlund

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu