fbpx

 

Sælg din bolig i Charlottenlund med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Charlottenlund, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Charlottenlund?

Charlottenlund er en af de mest velhavende områder i Danmark og ligger i den nordlige del af Storkøbenhavn ved Øresundskysten i Gentofte Kommune. Kommunen har 75.176 indbyggere inklusiv mange af Danmarks berømtheder. Byen er et økonomisk ressourcestærkt område der byder på gode uddannelses- og jobmuligheder.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Charlottenlund?

Ifølge nyeste data fra Finans Danmark var den gennemsnitlige  liggetid på villaer og parcelhuse i Charlottenlund 104 dage i 2020, hvilket er lavere end det foregående år, 2019, hvor liggetiden var 124 dage.

 

 

Hvilke attraktioner finder du i Charlottenlund?

Charlottenlund byder på en række aktiviteter og seværdigheder for hele familien. I byen kan man eksempelvis opleve Charlottenlund Fort hvor der er mulighed for at nyde en 5-retters menu, Charlottenlund Slotshave, Charlottenlund travbane og meget mere.

 

Prisudvikling på boliger i Charlottenlund

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Charlottenlund har været svingende de seneste år. Der har været flere prisstigninger end prisfald i boligpriserne. Det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af år 2019, steg boligpriserne med 4,3% med en årlig prisstigning på 22,9%. De største prisfald forekom i tredje kvartal af år 2018 og første kvartal af år 2015, hvor priserne faldt med henholdsvis 8,6% og 8,4%. De største prisstigninger forekom i fjerde kvartal af år 2018, hvor boligpriserne steg med 13,8% og i andet kvartal af år 2019, hvor priserne steg med 8,9%. Set i forhold til årlige prisstigninger, oplyser data på Boliga at priserne i Charlottenlund faldt med 5,3% fra år 2016 til 2017 hvorefter de faldt med yderligere 2,6% i 2018. Fra år 2018 til 2019 faldt boligpriserne igen med 6,5%.    

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Charlottenlund har tendensen ligeledes været svingende. De største prisstigninger forekom i andet kvartal af år 2014, hvor priserne steg med 20,9% og i andet kvartal af år 2013, hvor boligpriserne steg med 8,4%. De største prisfald forekom i første kvartal af år 2014 og i tredje kvartal af år 2014, hvor boligpriserne faldt med henholdsvis 7,7% og 7,6%.

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Sælg din bolig i Charlottenlund

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!