fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Birkerød Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Birkerød

Lisbeth er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Birkerød

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Birkerød?

Birkerød er en by i Nordsjælland med 20.539 indbyggere. Birkerød er den største bymæssige bebyggelse i Rudersdal Kommune, Region Hovedstaden og byområdet består af bydelene Birkerød, Ebberød, Kajerød og Bistrup, der er vokset sammen. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Birkerød Kommune) fra andre byer eller områder i og omkring det nordlige København. Rudersdal står over for den demografiske udfordring, at andelen af ældre og gamle borgere vokser støt, mens andelen af erhvervsaktive bliver mindre, ligesom børnetallet falder. Hvis de vil have en bæredygtig økonomi, velfungerende lokalområder og mangfoldige lokale kulturtilbud, er de nødt til at fokusere på, hvordan de får børnefamilier til Rudersdal, hvilket de har gjort gennem en bevidst boligpolitik.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Birkerød?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark havde boliger i Ruderslev kommune som Birkerød er en del af, en liggetid på 108 dage.  Den normale liggetid for boliger i Birkerød er dog højere end flere af nabokommunerne, som f.eks. Hørsholm på 89 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Birkerød?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2021, gives der gennemsnitligt ca. 2,4% afslag på boliger I Birkerød. . Dette er relativ lavt i forhold til landsgennemsnittet, der ligger på nøjagtig 3,3%. Dog antages det, at der fremkommer svingninger alt efter, hvilken bydel i København der er tale om og derfor vides det præcise afslag ikke for Birkerød. De 2,4% afslag er dog lavere end nogle af de nærtliggende områder ved Hovedstadsområdet. Blandt andet ligger Hørsholm på ca. 3,2% i gennemsnitligt afslag.

Prisudvikling på boliger i Birkerød

I det seneste registrerede år, tredje kvartal af 2021, steg priserne på villaer og rækkehuse i Birkerød med 5,1%, og en årlig prisstigning på 20,5% fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Set i forhold til prisudviklingen af ejerlejligheder, steg priserne med hele 12,7% fra seneste kvartal, tredje kvartal 2021, og en årlig prisstigning på 17,4%. 

Hvorfor bo i Birkerød

Birkerød er den største by i Rudersdal Kommune. Derfor har de en masse af byde på i forhold til kultur, familieliv, natur og sport- og fritidsaktiviteter.

Det kulturelle fylder meget i Birkerød, her kan du besøge Birkerød kirke som stammer fra 1200-tallet, kulturcentret Mantzius som har ugentligt koncerter og optrædninger, Birkerød lokalhistoriske Arkiv og Museum har kan du se historie om byen og lokalområdet samt malerier og fotografier. Byen er også kendt for at være en erhvervsdrivende by derfor har de en masse små og mellemstore virksomheder fx. politikens lokalaviser og beredskabsstyrelsen . 

Byen har os store og dygtige sportsklubber, hvor de tilbyder et kæmpe græsareal hvor der er fodboldbaner, skate park, Birkerød svømmehal og Birkerød idrætscenter. Derudover findes der en stor tennis og squash klub samt Furesø golfklub som har 1500 medlemmer.

Birkerød har en sjællands største fodboldklubber I.F. Skjold Birkerød, og en elite svømmeklub som er en af de mest vindende i hele landet Sigma Nordsjælland som er etableret i samarbejde med Allerød 

Uddannelsesmuligheder er der også massere af i Birkerød byen tilbyder 4 alminde folkeskoler, samt en Birkerød Gymnasium som tilbyder en STX,HF,IB og kostskole, for de fodboldinteresserede har Birkerød i samarbejde med byen fodbold klub etablere Birkerød sportscollege som har over 1000 elever.

Sælg din bolig i Birkerød

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu