fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Birkerød Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Birkerød

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler

<p>Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg. </p>
Lisbeth Victorin

Sælg din bolig i Birkerød

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Birkerød?

Birkerød er en by i Nordsjælland med 20.877 indbyggere. Birkerød er den største bymæssige bebyggelse i Rudersdal Kommune, Region Hovedstaden, og byområdet består af bydelene Birkerød, Ebberød, Kajerød og Bistrup, der er vokset sammen. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Birkerød Kommune) fra andre byer eller områder i og omkring det nordlige København. Rudersdal står over for den demografiske udfordring, at andelen af ældre og gamle borgere vokser støt, mens andelen af erhvervsaktive bliver mindre, ligesom børnetallet falder.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Birkerød?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Birkerød på 120 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 81 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Birkerød

Ifølge Finans Danmark, var der 43 handler på parcel- og rækkehuse i Birkerød, i 3. kvartal af 2023. I 3. kvartal af 2022 var der 23 bolighandler. Antallet af bolighandler i Birkerød er steget med 87,0% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Birkerød

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Birkerød, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set et prisfald på 5,7%, samt et årligt prisfald på 3,7%.

I forhold til ejerlejligheder, har der i det seneste registrerede kvartal, ikke været nogen større ændring, dog med en årlig prisstigning på 4,1%.

Hvorfor bo i Birkerød

Birkerød er den største by i Rudersdal Kommune. Derfor har de en masse at byde på i forhold til kultur, familieliv, natur, og sport- og fritidsaktiviteter.

Det kulturelle fylder meget i Birkerød; her kan du besøge Birkerød kirke, som stammer fra 1200-tallet, kulturcentret Mantzius, som har ugentlige koncerter og optrædelser, Birkerød lokalhistoriske Arkiv og Museum. Her kan du se historie om byen og lokalområdet samt malerier og fotografier.

Byen har også store og dygtige sportsklubber, hvor de tilbyder et kæmpe græsareal. Der er fodboldbaner, skatepark, Birkerød svømmehal og Birkerød idrætscenter. Derudover findes der en stor tennis og squash klub, samt Furesø golfklub der har 1500 medlemmer.

Uddannelsesmuligheder er der også masser af i Birkerød. Byen tilbyder 4 almene folkeskoler, samt et gymnasium som tilbyder en STX, HF og IB. Derudover er der også en kostskole for de fodboldinteresserede. 

Sælg din bolig i Birkerød

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu