fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Birkerød Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Birkerød

Lisbeth er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Birkerød

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Birkerød?

Birkerød er en by i Nordsjælland med 20.877 indbyggere. Birkerød er den største bymæssige bebyggelse i Rudersdal Kommune, Region Hovedstaden, og byområdet består af bydelene Birkerød, Ebberød, Kajerød og Bistrup, der er vokset sammen. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Birkerød Kommune) fra andre byer eller områder i og omkring det nordlige København. Rudersdal står over for den demografiske udfordring, at andelen af ældre og gamle borgere vokser støt, mens andelen af erhvervsaktive bliver mindre, ligesom børnetallet falder.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Birkerød?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har boliger i Birkerød en liggetid på 67 dage. Den normale liggetid for boliger i Birkerød er lavere end flere af nabokommunerne, som f.eks. Hørsholm på 106 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Birkerød

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 1. kvartal af 2022, var der 22 handler på parcel- og rækkehuse i Birkerød. I første kvartal af 2021 var der 47 bolighandler. Antallet af bolighandler i Birkerød er faldet med 53,2% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Birkerød

I det seneste registrerede år, første kvartal af 2022, var der en prisstigning på 1,7%, og en årlig prisstigning på 23% for parcel- og rækkehuse, fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder, steg priserne med 16,1% samt en årlig prisstigning på 15,1%. 

Hvorfor bo i Birkerød

Birkerød er den største by i Rudersdal Kommune. Derfor har de en masse at byde på i forhold til kultur, familieliv, natur, og sport- og fritidsaktiviteter.

Det kulturelle fylder meget i Birkerød; her kan du besøge Birkerød kirke, som stammer fra 1200-tallet, kulturcentret Mantzius, som har ugentlige koncerter og optrædelser, Birkerød lokalhistoriske Arkiv og Museum. Her kan du se historie om byen og lokalområdet samt malerier og fotografier.

Byen har også store og dygtige sportsklubber, hvor de tilbyder et kæmpe græsareal. Der er fodboldbaner, skatepark, Birkerød svømmehal og Birkerød idrætscenter. Derudover findes der en stor tennis og squash klub, samt Furesø golfklub der har 1500 medlemmer.

Uddannelsesmuligheder er der også masser af i Birkerød. Byen tilbyder 4 almene folkeskoler, samt et gymnasium som tilbyder en STX, HF og IB. Derudover er der også en kostskole for de fodboldinteresserede. 

Sælg din bolig i Birkerød

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu