fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Birkerød

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Birkerød med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Birkerød, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Din lokale Brikk mægler i Birkerød – Sebastian Kirchhoff

Sebastian har snart 10 års erfaring som ejendomsmægler og derudover erfaring fra bankverdenen. Sebastian skaber tillid hos både sælgere og købere med en sympatisk natur og erfaring. Han fighter til det sidste for at bolighandlen falder på plads og at alle parter er tilfredse med salgsforløbet. Udover at være erfaren ejendomsmægler er Sebastian også indehaver og medstifter af Brikk.

“Jeg arbejdede i en af de store kæder og kunne se at servicen ikke var som den skulle være og at der var en mulighed for at give kunderne en langt bedre service til et langt lavere salær. Derfor startede jeg Brikk”

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Birkerød?

Birkerød er en by i Nordsjælland med 20.539 indbyggere. Birkerød er den største bymæssige bebyggelse i Rudersdal Kommune, Region Hovedstaden og byområdet består af bydelene Birkerød, Ebberød, Kajerød og Bistrup, der er vokset sammen. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Birkerød Kommune) fra andre byer eller områder i og omkring det nordlige København. Rudersdal står over for den demografiske udfordring, at andelen af ældre og gamle borgere vokser støt, mens andelen af erhvervsaktive bliver mindre, ligesom børnetallet falder. Hvis de vil have en bæredygtig økonomi, velfungerende lokalområder og mangfoldige lokale kulturtilbud, er de nødt til at fokusere på, hvordan de får børnefamilier til Rudersdal, hvilket de har gjort gennem en bevidst boligpolitik.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Birkerød?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, havde boliger i Birkerød en gennemsnitlig liggetid på 101 dage. Det gør Birkerød til en af de store kommuner og byer som har en meget gennemsnitlig liggetid i Danmark. Den normale liggetid for boliger i Birkerød er dog højere end flere af nabokommunerne, som f.eks. Hørsholm på 121 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Birkerød?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, gives der gennemsnitligt ca. 2,13% afslag på boliger I Birkerød. . Dette er relativ lavt i forhold til landsgennemsnittet, der ligger på nøjagtig 3,3%. Dog antages det, at der fremkommer svingninger alt efter, hvilken bydel i København der er tale om og derfor vides det præcise afslag ikke for Birkerød. De 2,13% afslag er dog lavere end nogle af de nærtliggende områder ved Hovedstadsområdet. Blandt andet ligger Hørsholm på ca. 3,2% i gennemsnitligt afslag.

Prisudvikling på boliger i Birkerød

I det seneste registrerede år, første kvartal af 2019, faldt priserne på villaer og rækkehuse i Birkerød med 6,7% hvilket er det højeste fald siden 2015. Der også været kvartaler med stigninger, dog relativt lave stigninger. De højeste stigninger der har været igennem de seneste 10 år fremkom i fjerde kvartal af 2015 hvor priserne steg med 9,6% og andet kvartal af 2015 med 11,6%. Siden 1992, er priserne på villaer og rækkehuse i Birkerød steget med 278,5%.


Set i forhold til prisudviklingen af ejerlejligheder, så har denne fulgt et nogenlunde lignende forløb dog med væsentlig større udsving i priserne. De største fald i priserne fremkom i andet kvartal af 2014 hvor priserne faldt med 12,8% og første kvartal af 2019 med 11,6%. De højeste stigninger var i første kvartal af 2014 hvor priserne steg med hele 30,1% og andet kvartal af 2015 med 16,5%. 

Ejendomsmægler Birkerød

Start med en vurdering fra Brikks Birkerød-mægler nu