fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Bagsværd Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Bagsværd

Sebastian er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Bagsværd

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Bagsværd?

Bagsværd er en bydel i Storkøbenhavn ved Bagsværd Sø i Nordsjælland. Forstaden ligger i Gladsaxe Kommune, 12 km nordvest for central København. Gladaxe Kommune har planlagt en række boligbyggeprojekter så som Bagsværd Bypark med 900 nye boliger. er også skoledistrikt hvor Bagsværd skolen ligger med 830 elever, Bagsværd Kostskole og Gymnasium bestående af 750 elever, Bagsværd Friskole med 200 elever og Skovbrynet Skole m.m.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Bagsværd?

Ifølge nyeste data fra Finans Danmark, var den gennemsnitlige  liggetid på villaer og parcelhuse i Gladsaxe kommune, som Bagsværd er en del af på 94 dage, og 74 dage for ejerlejligheder fra starten af 2022.

Hvilke attraktioner finder du i Bagsværd?

Bagsværd byder på en række naturoplevelser og seværdigheder for hele familien. I Bagsværd kan man eksempelvis opleve Bagsværd Sø, Lyngby Sø, Bagsværd Kirke og Frederiksdal Skov, sø og natur. Ikke langt fra Bagsværd station er også mulighed for at opleve Frilandsmuseet, Hamlet tours, Escape Room ved MIdgaard event og Sophienholm som er et af kommunens mest attraktive kunststudier, hvor der er mulighed for leg og picnic.

Prisudvikling på boliger i Bagsværd

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Bagsværd har været svingende de seneste år. Der har været flere prisstigninger end prisfald i boligpriserne. Det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af år 2021, steg boligpriserne med 5,3% med en årlig prisstigning på 18%, fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021. 

Hvorfor bo i Bagsværd

Bagsværd er en bydel i storkøbenhavn derfor ligger bagsværd tæt på det hele i forhold til indre by, med en togtur fra Bagsværd stadion kan du netop komme til hovedbanegården på ca. 30 minutter med S-togforbindelsen. 

Tæt på Bagsværd stadion ligger Bagsværd sø som er et meget smukt naturligt område hvor du netop os kan opleve Aldershvile Slotspark hvor ruinen af Aldershvile Slot ligger. Her er der også mulighed for at spise på stedet ved Aldershvile Slotspavillion. For flere kulturelle oplevelser kan du finde et lokalbibliotek, en biograf, og Bagsværd kirke.

Der er flere skoler i Bagsværd nemlig hele 4 som er, Bagsværd Skole har ca. 830 elever . Bagsværd Kostskole og Gymnasium har i på grundskolen ca. 750 elever. Bagsværd Friskole har ca. 200 elever, og  Skovbrynet Skole.

Bagsværd går os op i fritid og sport hvor du kan spille fodbold i Bagsværd Boldklub eller Værebro Boldklub, eller ro i Bagsværd roklub herudover er der tennis, atletik, og en cykelklub.

Sælg din bolig i Bagsværd

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu