fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Bagsværd Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Bagsværd

Josephine Varsted

Ejendomsmægler, MDE

Josephine Varsted

Et udpluk af vores boliger i Bagsværd

Sælg din bolig i Bagsværd

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Bagsværd?

Bagsværd er en bydel i Storkøbenhavn ved Bagsværd Sø i Nordsjælland. Forstaden ligger i Gladsaxe Kommune, 12 km nordvest for central København. Gladsaxe Kommune har planlagt en række boligbyggeprojekter såsom Bagsværd Bypark med 900 nye boliger. Der er også et skoledistrikt hvor Bagsværd skolen ligger, Bagsværd Kostskole og et gymnasium bestående af 750 elever, Bagsværd Friskole med 200 elever og Skovbrynet Skole m.m.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Bagsværd?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Bagsværd på 96 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 72 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Bagsværd?

Bagsværd byder på en række naturoplevelser og seværdigheder for hele familien. I Bagsværd kan man eksempelvis opleve Bagsværd Sø, Lyngby Sø, Bagsværd Kirke og Frederiksdal Skov. Ikke langt fra Bagsværd Station er også mulighed for at opleve Frilandsmuseet, Hamlet tours, Escape Room ved Midgaard event, og Sophienholm.

Prisudvikling på boliger i Bagsværd

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Bagsværd, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set en prisstigning på 18,0%, samt en årlig prisstigning på 4,1%.

I forhold til ejerlejligheder, har der i det seneste registrerede kvartal, været en prisstigning på 3,5%, dog ingen større ændring siden samme tid forrige år.

Hvorfor bo i Bagsværd

Bagsværd er en bydel i Storkøbenhavn; derfor ligger Bagsværd tæt på det hele i forhold til Indre By. Med en togtur fra Bagsværd Station kan du netop komme til Hovedbanegården på ca. 30 minutter med S-togforbindelsen. 

Tæt på Bagsværd Station ligger Bagsværd sø, som er et meget smukt naturligt område. Her kan du netop også opleve Aldershvile Slotspark, hvor ruinen af Aldershvile Slot ligger. For flere kulturelle oplevelser kan du finde et lokalbibliotek, en biograf, og Bagsværd kirke.

I Bagsværd finder man også Bagsværd Boldklub eller Værebro Boldklub, eller Bagsværd roklub.  Derudover er der tennis, atletik, og en cykelklub.

Sælg din bolig i Bagsværd

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu