fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Bagsværd Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Bagsværd

Sebastian er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Josephine Varsted

Salgs- og Vurderingsspecialist

Josephine Varsted

Sælg din bolig i Bagsværd

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Bagsværd?

Bagsværd er en bydel i Storkøbenhavn ved Bagsværd Sø i Nordsjælland. Forstaden ligger i Gladsaxe Kommune, 12 km nordvest for central København. Gladsaxe Kommune har planlagt en række boligbyggeprojekter såsom Bagsværd Bypark med 900 nye boliger. Der er også et skoledistrikt hvor Bagsværd skolen ligger, Bagsværd Kostskole og et gymnasium bestående af 750 elever, Bagsværd Friskole med 200 elever og Skovbrynet Skole m.m.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Bagsværd?

Ifølge nyeste data fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid på parcel- og rækkehuse i Bagsværd på 113 dage, og 50 dage for ejerlejligheder.

Hvilke attraktioner finder du i Bagsværd?

Bagsværd byder på en række naturoplevelser og seværdigheder for hele familien. I Bagsværd kan man eksempelvis opleve Bagsværd Sø, Lyngby Sø, Bagsværd Kirke og Frederiksdal Skov. Ikke langt fra Bagsværd Station er også mulighed for at opleve Frilandsmuseet, Hamlet tours, Escape Room ved Midgaard event, og Sophienholm.

Prisudvikling på boliger i Bagsværd

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Bagsværd har i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, set et prisfald på 4,3% dog med en årlig prisstigning på 2,5%, fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Hvorfor bo i Bagsværd

Bagsværd er en bydel i Storkøbenhavn; derfor ligger Bagsværd tæt på det hele i forhold til Indre By. Med en togtur fra Bagsværd Station kan du netop komme til Hovedbanegården på ca. 30 minutter med S-togforbindelsen. 

Tæt på Bagsværd Station ligger Bagsværd sø, som er et meget smukt naturligt område. Her kan du netop også opleve Aldershvile Slotspark, hvor ruinen af Aldershvile Slot ligger. For flere kulturelle oplevelser kan du finde et lokalbibliotek, en biograf, og Bagsværd kirke.

I Bagsværd finder man også Bagsværd Boldklub eller Værebro Boldklub, eller Bagsværd roklub.  Derudover er der tennis, atletik, og en cykelklub.

Sælg din bolig i Bagsværd

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu