fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Thisted

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Thisted med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Thisted, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Thisted Kommune

I Thisted kommune bor der ca. 43.751 borgere og kommunen er en af de førende i landet inden for klimaområdet. Eksempelvis kommer over 100% af alt el fra vedvarende energi og mere end 80% af varmen produceres ved biomasse, biogas og affald. Thisted kommune har omkring 1.700 virksomheder, med mange ansatte indenfor fødevarefremstilling, plastindustri og metalindustri.
Er man glad for kulturelle aktiviteter, kan Thisted være et glimrende sted at bosætte sig. I Thisted finder du blandt andet events som festivaler og musikteateret, med teaterforestillinger, rytmiske og klassiske koncerter. Du finder ligeledes mange sportsaktiviteter i byen. Der er desuden gode indkøbsmuligheder i byen.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Thisted?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er liggetiden på villaer og rækkehuse i Thisted på 246 dage i år 2020. Den relativt høje liggetid, er steget sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 190 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Thisted?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 4,6% på villaer og rækkehuse i Thisted. Dette er højere end landsgennemsnittet på 3,30% og desuden også et højere afslag end i nabokommunen Aalborg, hvor der bliver givet et afslag på 3,2%.

Prisudvikling på boliger i Thisted

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Thisted har været svingende de seneste mange år. Der har været store prisstigninger såvel som prisfald de seneste 8 år. De største stigninger forekom i fjerde kvartal af 2017 og første kvartal af 2019, hvor priserne steg med henholdsvis 22,6% og 12,6%. De årlige ændringer har desuden været stigende de seneste syv kvartaler på nær fjerde kvartal af 2018, hvor den årlige ændring var et fald på 17,3%. De største fald forekom i første kvartal af 2018 og tilbage i andet kvartal af 2014, hvor priserne henholdsvis faldt med 15,6% og 18,4%. Siden 1992, er priserne på villaer og rækkehuse steget med 192,8% i Thisted.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Thisted, er det på baggrund af manglende data på Boliga vanskeligt at redegøre for en tendens. Dog har der i det seneste registrerede år, andet kvartal af 2018, været en prisstigning på 35,1%.

Ejendomsmægler Thisted

Start med en vurdering fra Brikks Thisted-mægler nu