fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Thisted Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Thisted

Thomas er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler

Overlad trygt salget af din bolig til en specialist med næsten 20 år i branchen – bl.a. hos EDC og som indehaver af en Realmægler-butik. Som erfaren ejendomsmægler ved Michael, hvad en succesfuld bolighandel kræver her i hans lokalområde. Det lokale kendskab og de små detaljer er vigtige, men allervigtigst er passionen og den menneskelige vinkel. Det skaber tryghed for begge handlens parter og baner vejen for salget. Med en håndværksmæssig baggrund spænder Michaels viden bredt, og den viden bringer han gerne i spil, når han skal sælge din bolig.

Michael Nielsen

Sælg din bolig i Thisted

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Thisted Kommune

I Thisted Kommune bor der ca. 43.089 borgere og kommunen er en af de førende i landet inden for klimaområdet. Eksempelvis kommer over 100% af alt el fra vedvarende energi og mere end 80% af varmen produceres ved biomasse, biogas og affald. Er man glad for kulturelle aktiviteter, kan Thisted være et glimrende sted at bosætte sig. I Thisted finder du blandt andet events som festivaler og musikteatret, med teaterforestillinger, rytmiske og klassiske koncerter. Du finder ligeledes mange sportsaktiviteter i byen.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Thisted?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er liggetiden på parcel- og rækkehuse i Thisted på 300 dage. Den relativt høje liggetid er dog faldet sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 387 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Thisted

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, første kvartal af 2022, var der 51 handler på parcel- og rækkehuse i Thisted. I første kvartal af 2021 var der 68 bolighandler. Antallet af bolighandler i Thisted er faldet med 25% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Thisted

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Thisted, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har været faldende med 4,8% samt et årligt prisfald på 6,8% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Thisted, er det på baggrund af manglende data på Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens.

Sælg din bolig i Thisted

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu