fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Støvring Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Støvring

Michael er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Støvring

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Støvring?

Støvring er den største by i Rebild kommune og har 8.221 indbyggere. Gennemsnitsalderen i Støvring er 41 år og der bor 35% børnefamilier i byen. Mange af Støvrings borgere er glade for det nære og traditionelle, man møder typisk “Familien Danmark” i Støvring. Derudover er der mange aktive børnefamilier hvor hverdagen planlægges omkring børnenes aktiviteter. De lokale vurderer Støvring til at være et godt sted at bo for børnefamilier og at have gode indkøbsmuligheder og skøn natur. Der er 247 virksomheder i nabolaget, som generelt set fordeler sig på følgende brancher: Handel, rådgivning og viden, bygge og anlæg, industri og sundhed.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Støvring?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for villaer og rækkehuse i Støvring 200 dage i starten af 2022. Hvilket er en markant stigning sammenlignet foregående år, hvor den gennemsnitlige liggetid var 96 dage.  

Hvilke attraktioner finder du i Støvring?

I Støvring finder du Thingbæk Kalkminer, hvor du kan se en masse skulpturer. Derudover finder du Støvring Kirke og Buderup Ødekirke. Desuden er der også et center for smykkeformgivning i byen.

Prisudvikling på boliger i Støvring

Nyt registreret data fra Finans Danmark viser prisudviklingen for villaer og rækkehuse i Støvring, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, har været negativ faldende med et prisfald på 10%. Ligeledes for den årlige prisudvikling har der været et prisfald på 18,1%, fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Støvring er det på grund af manglende data på Finans Danmark vanskeligt at redegøre for en tendens. 

Sælg din bolig i Støvring

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu