fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Støvring Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Støvring

Michael er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Støvring

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Støvring?

Støvring er den største by i Rebild Kommune og har 9.089 indbyggere. Gennemsnitsalderen i Støvring er 41 år og der bor 35% børnefamilier i byen. Mange af Støvrings borgere er glade for det nære og traditionelle, og man møder typisk “Familien Danmark” i Støvring. De lokale vurderer Støvring til at være et godt sted for børnefamilier. 

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Støvring?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Støvring på 135 dage. Det er en stigning sammenlignet med det foregående år, hvor den gennemsnitlige liggetid var på 112 dage.  

Hvilke attraktioner finder du i Støvring?

I Støvring finder du Thingbæk Kalkminer, Støvring Kirke og Buderup Ødekirke. Desuden er der også et center for smykkeformgivning i byen.

Prisudvikling på boliger i Støvring

Ifølge nyeste data fra Finans Danmark omkring prisudvikling for parcel og rækkehuse i Støvring, har der i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, været et prisfald på 12,7% samt et årligt prisfald på 5,2%, fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Støvring, er det på grund af manglende data på Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens. 

Sælg din bolig i Støvring

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu