fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Støvring

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Støvring med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Støvring, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem bor i Støvring?

Støvring er den største by i Rebild kommune og har 8.221 indbyggere. Gennemsnitsalderen i Støvring er 41 år og der bor 35% børnefamilier i byen. Mange af Støvrings borgere er glade for det nære og traditionelle, man møder typisk “Familien Danmark” i Støvring. Derudover er der mange aktive børnefamilier hvor hverdagen planlægges omkring børnenes aktiviteter. De lokale vurderer Støvring til at være et godt sted at bo for børnefamilier og at have gode indkøbsmuligheder og skøn natur. Der er 247 virksomheder i nabolaget, som generelt set fordeler sig på følgende brancher: Handel, rådgivning og viden, bygge og anlæg, industri og sundhed.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Støvring?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for villaer og rækkehuse i Støvring 96 dage i 2020, hvilket er et fald sammenlignet foregående år, hvor den gennemsnitlige liggetid var 118 dage.  

Hvilke attraktioner finder du i Støvring?

I Støvring finder du Thingbæk Kalkminer, hvor du kan se en masse skulpturer. Derudover finder du Støvring Kirke og Buderup Ødekirke. Desuden er der også et center for smykkeformgivning i byen.

Prisudvikling på boliger i Støvring

Nyt registreret data fra Boliga viser en positiv overordnet prisudvikling for villaer og rækkehuse i Støvring over de sidste 8 år. Kigger man dog på de individuelle kvartaler ses der både prisstigninger og prisfald i denne periode. De største stigninger forekom i første kvartal af 2015 og fjerde kvartal af 2018 på henholdsvis 16,5% og 18,9%. De største fald i priserne forekom i tredje kvartal af 2013 og samme kvartal et år senere i 2014. Her faldt priserne med henholdsvis 14,6% og 14,1%. Siden år 1992, har den generelle prisudvikling for villaer og rækkehuse i Støvring været stigende med hele 304,1% i alt.

Ejendomsmægler Støvring

Start med en vurdering fra Brikks Støvring-mægler nu