fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Støvring Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Støvring

Michael er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler

Overlad trygt salget af din bolig til en specialist med næsten 20 år i branchen – bl.a. hos EDC og som indehaver af en Realmægler-butik. Som erfaren ejendomsmægler ved Michael, hvad en succesfuld bolighandel kræver her i hans lokalområde. Det lokale kendskab og de små detaljer er vigtige, men allervigtigst er passionen og den menneskelige vinkel. Det skaber tryghed for begge handlens parter og baner vejen for salget. Med en håndværksmæssig baggrund spænder Michaels viden bredt, og den viden bringer han gerne i spil, når han skal sælge din bolig.

Michael Nielsen

Sælg din bolig i Støvring

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Støvring?

Støvring er den største by i Rebild Kommune og har 9.089 indbyggere. Gennemsnitsalderen i Støvring er 41 år og der bor 35% børnefamilier i byen. Mange af Støvrings borgere er glade for det nære og traditionelle, og man møder typisk “Familien Danmark” i Støvring. De lokale vurderer Støvring til at være et godt sted for børnefamilier. 

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Støvring?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Støvring på 135 dage. Det er en stigning sammenlignet med det foregående år, hvor den gennemsnitlige liggetid var på 112 dage.  

Hvilke attraktioner finder du i Støvring?

I Støvring finder du Thingbæk Kalkminer, Støvring Kirke og Buderup Ødekirke. Desuden er der også et center for smykkeformgivning i byen.

Prisudvikling på boliger i Støvring

Ifølge nyeste data fra Finans Danmark omkring prisudvikling for parcel og rækkehuse i Støvring, har der i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, været et prisfald på 12,7% samt et årligt prisfald på 5,2%, fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Støvring, er det på grund af manglende data på Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens. 

Sælg din bolig i Støvring

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu