fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Støvring Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Støvring

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler

<p>Overlad trygt salget af din bolig til en specialist med næsten 20 år i branchen – bl.a. hos EDC og som indehaver af en Realmægler-butik. Som erfaren ejendomsmægler ved Michael, hvad en succesfuld bolighandel kræver her i hans lokalområde. Det lokale kendskab og de små detaljer er vigtige, men allervigtigst er passionen og den menneskelige vinkel. Det skaber tryghed for begge handlens parter og baner vejen for salget. Med en håndværksmæssig baggrund spænder Michaels viden bredt, og den viden bringer han gerne i spil, når han skal sælge din bolig.</p>
Michael Nielsen

Sælg din bolig i Støvring

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Støvring?

Støvring er den største by i Rebild Kommune og har 9.089 indbyggere. Gennemsnitsalderen i Støvring er 41 år og der bor 35% børnefamilier i byen. Mange af Støvrings borgere er glade for det nære og traditionelle, og man møder typisk “Familien Danmark” i Støvring. De lokale vurderer Støvring til at være et godt sted for børnefamilier. 

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Støvring?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Støvring på 113 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 84 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Støvring?

I Støvring finder du Thingbæk Kalkminer, Støvring Kirke og Buderup Ødekirke. Desuden er der også et center for smykkeformgivning i byen.

Prisudvikling på boliger i Støvring

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Støvring, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set en prisstigning på 11.5% i forhold til det forrige kvartal. På årsbasis er prisen steget med 15.0% sammenlignet med samme kvartal, året før.

Sælg din bolig i Støvring

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu