fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Skagen Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Skagen

Michael er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Skagen

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Skagen?

Skagen er en del af Frederikshavn Kommune og er Danmarks nordligste by. Skagen har et indbyggertal på 7.571 og gennemsnitsalderen på Skagen er 49 år. Dog er den befolkningsgruppe, som udgør den største del af Skagens befolkning borgerne på 50-64 år og 65+ år. Der bor ca. 19% børnefamilier på Skagen og de lokale vurderer byen til at være et godt sted for børnefamilier at bosætte sig. Man møder typisk Familien Danmark på Skagen, hvor hverdagen er præget af det nære og traditionelle. Mange af borgerne er også glade for at bruge tid derhjemme og i haven.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Skagen?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Skagen på 250 dage. Det er lidt lavere end det foregående år, hvor liggetiden var registreret til være 248 dage.

Hvilke attraktioner finder du på Skagen?

En af Skagens populære områder er solnedgangspladsen. Fra solnedgangspladsen på Skagen, kan du se solnedgangen ud over havet og den hvide sandstrand. Danmarks største vandreklit finder du også i Skagen, nemlig Råbjerg Mile som dækker over et areal på ca. 1 km². 

Prisudvikling på boliger i Skagen

Ifølge nye tal fra Finans Danmark har prisudvikling på parcel- og rækkehuse i Skagen, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, været stigende med 41,1% samt med en årlig prisstigning på 37,2% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Prisudviklingen for ejerlejligheder, i det seneste registrerede kvartal, har også været stigende, med en prisstigning på 74,1%, og en årlig prisstigning på 20,3%.

Sælg din bolig i Skagen

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu