fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Skagen

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Skagen med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig på Skagen, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem bor på Skagen?

Skagen er en del af Frederikshavn kommune og er Danmarks nordligste by. Skagen har et indbyggertal på 8.003 og gennemsnitsalderen på Skagen er 49 år, dog er den befolkningsgruppe som udgør den største del af Skagens befolkning, borgerne på 50-64 år og 65+ år. Der bor ca 19% børnefamilier på Skagen og de lokale vurderer byen til at være et godt sted for børnefamilier og en fredelig og rolig by. Man møder typisk Familien Danmark på Skagen, hvor hverdagen er præget af det nære og traditionelle. Mange af borgerne er også glade for at bruge tid derhjemme og i haven. Der er 341 virksomheder på Skagen, som primært fordeler sig på følgende områder: Handel, sundhed, hotel & restauration, bygge & anlæg og industri. 

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt på Skagen?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for villaer og rækkehuse i Skagen 322 dage i 2020, hvilket er betydeligt højere end det foregående år, hvor liggetiden var registreret til være 193 dage.

Hvilke attraktioner finder du på Skagen?

En af skagens populære områder er solnedgangspladsen. Fra solnedgangspladsen på Skagen, kan du se solnedgangen ud over havet og den hvide sandstrand. Danmarks største vandreklit finder du også i Skagen, nemlig Råbjerg Mille som dækker over et areal på ca. 1km². 

Prisudvikling på boliger på Skagen

Ifølge tal på Boliga har den overordnede prisudvikling på villaer og rækkehuse i Skagen været positiv de sidste 8 år. Kigger man dog på de individuelle kvartaler, ses der en svingende tendens. De største prisstigninger forekom i tredje kvartal af 2016 og samme kvartal af 2018, hvor priserne steg med henholdsvis 52,4% og 38,5%. De største prisfald findes i andet kvartal af år 2015 og første kvartal af 2018, hvor priserne faldt med 24,1% og 24,4%. Boligas oversigt over prisudviklingen siden 1992, viser at huspriserne for villaer og rækkehuse overordnet set er steget med 308,8%.

Sammenlignet med prisudviklingen for ejerlejligheder kan der ikke redegøres for en tendens da der er manglende data. Der ses dog her en større forskel i prisudvikling for ejerlejligheder end prisudviklingen for villaer og rækkehuse. For eksempel ses der et prisfald fra 43% til 100% fra tredje kvartal af 2017 til fjerde kvartal af 2017. Der har ligeledes været en stor prisforskel i de seneste registrerede kvartaler. I første kvartal af 2019 var der et prisfald på 38,4% efterfulgt af en prisstigning på 36% i andet kvartal af 2019.

Ejendomsmægler Skagen

Start med en vurdering fra Brikks Skagen-mægler nu