fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Sæby

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Sæby med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Sæby, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem bor i Sæby?

Sæby i Frederikshavn Kommune har ca 8.855 indbyggere. Gennemsnitsalderen i Sæby er 48 år og den aldersgruppe der udgør den største del af Sæby’s befolkning er borgerne der er 65+ år. Mange af de ældre borgere i Sæby, bruger tid på at passe børnebørnene. Der er også mange der holder af det hjemlige miljø i Sæby, herunder eksempelvis at passe haven og huset. Der bor omkring 24% børnefamilier i området og de lokale vurderer byen til at være et godt sted at bo for børnefamilier. Der er 236 virksomheder i Sæby som primært fordeler sig over følgende brancher: handel, sundhed, hotel & restauration, ejendomshandel & udlejning og industri. 

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Sæby?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Sæby en liggetid på 262 dage i 2020. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 190 dage. Det er dog en markant højere liggetid end der er i det nærliggende område, Vodskov, hvor liggetiden er på 131 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Sæby?

I Sæby finder du Escape Danmark, som tilbyder sjove og udfordrende oplevelser for alle aldersgrupper. Det er eventyr-spil som foregår i virkeligheden. I Sæby finder du også Sæby Golfklub, Sæby Svømmebad, Sæby museum samt andre attraktioner og seværdigheder.

Prisudvikling på boliger i Sæby

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Sæby har været svingende de seneste år, dog med flere prisstigninger end prisfald. De eneste to kvartaler med fald siden år 2017, er tredje og fjerde kvartal af 2018 hvor priserne faldt med 5,9% og 11,2%. På trods af stigninger i de seneste to kvartaler, andet og første kvartal af 2019, hvor priserne steg med 9,3% og 6,2%. Der har dog været større fald hvis man taget et historisk overblik. Tilbage i 2014, forekom der et fald på hele 17,4% og på 12,4% i første kvartal af 2017.
De største stigninger der har været forekom i tredje kvartal af 2017 og tredje kvartal af 2016 hvor priserne steg med henholdsvis 13,3% og 12,5%. Siden 1992, er priserne på villaer og rækkehuse i Sæby steget med 155,4%. Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder, er det på baggrund af manglende data på Boliga vanskeligt at redegøre for en tendens.

Ejendomsmægler Sæby

Start med en vurdering fra Brikks Sæby-mægler nu