fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Sæby Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Sæby

Michael er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Sæby

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Sæby?

Sæby i Frederikshavn Kommune har ca. 8.838 indbyggere. Gennemsnitsalderen i Sæby er 48 år, og den aldersgruppe der udgør den største del af Sæbys befolkning er borgerne, der er 65+ år. Mange af de ældre borgere i Sæby bruger tid på at passe børnebørnene. Der er også mange der holder af det hjemlige miljø i Sæby, herunder eksempelvis at passe haven og huset. Der bor omkring 24% børnefamilier i området, og de lokale vurderer byen til at være et godt sted at bo for børnefamilier.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Sæby?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Sæby en liggetid på 168 dage. Dette er et fald sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 245 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Sæby?

I Sæby finder du Escape Danmark, som tilbyder sjove og udfordrende oplevelser for alle aldersgrupper. I Sæby finder du også Sæby Golfklub, Sæby Svømmebad, Sæby Museum samt andre attraktioner og seværdigheder.

Prisudvikling på boliger i Sæby

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Sæby, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har været positivt stigende med en prisstigning på 1%, dog med et årligt prisfald på 0,2% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder, er det på baggrund af manglende data på Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens.

Sælg din bolig i Sæby

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu