fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Hobro

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Hobro med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Hobro, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem bor i Hobro?

Hobro er en købstad i Mariager fjord, byen har 12.083 indbyggere. Gennemsnitsalderen for borgerne i Hobro er 43 år og der bo 25% børnefamilier i byen. Den aldersgruppe der udgør den størst procentmæssige del af Hobro, er borgerne i alderen 30-49 år, dog er der også mange borgere på 65+ år. De lokale borgere vurdere byen til at være hipt og ungt, gode muligheder for shopping og så er der et rigt foreningsliv. 88% af beboerne i Hobro deltager aktivt i foreningslivet, dette er 16% mere end landsgennemsnittet. Der er 461 virksomheder i nabolaget, som blandt andet fordeler sig på følgende områder: Handel, sundhed, industri, bygge & anlæg og diverse serviceydelser.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Hobro?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er liggetiden på villaer og rækkehuse i Hobro 198 dage i år 2019, hvilket er højere end det foregående år hvor den var 164 dage.

Lidt om Hobro

Hobro er en købstad i bunden af Mariager Fjord. Byen ligger i Mariagerfjord Kommune som en del af Region Midtjylland. Hobro byder på attraktioner som Vikingecenter Fyrkat, Gasmuseet, Stinesminde, Hobro Mini Zoo og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Hobro

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Hobro har haft en svingende tendens de seneste mange år i form af prisstigninger og prisfald de sidste 8 år. De største stigninger forekom i første kvartal af 2016 og andet kvartal af 2017, hvor priserne steg med henholdsvis 29,9% og 11,6%. De største fald i huspriserne på villaer og rækkehuse i Hobro forekom i tredje kvartal af 2013 og tredje kvartal af år 2016, hvor priserne var faldet med henholdsvis 16,5% og 15,9%. Siden 1992, er huspriserne i Hobro steget med hele 212,9%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Hobro, er det ikke muligt at fastslå en tendens på grund af manglende data. 

Ejendomsmægler Hobro

Start med en vurdering fra Brikks Hobro-mægler nu