fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Hobro Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Hobro

Henrik er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler

Overlad trygt salget af din bolig til en specialist med næsten 20 år i branchen – bl.a. hos EDC og som indehaver af en Realmægler-butik. Som erfaren ejendomsmægler ved Michael, hvad en succesfuld bolighandel kræver her i hans lokalområde. Det lokale kendskab og de små detaljer er vigtige, men allervigtigst er passionen og den menneskelige vinkel. Det skaber tryghed for begge handlens parter og baner vejen for salget. Med en håndværksmæssig baggrund spænder Michaels viden bredt, og den viden bringer han gerne i spil, når han skal sælge din bolig.

Michael Nielsen

Et udpluk af vores boliger i Hobro

Sælg din bolig i Hobro

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Hobro?

Hobro er en købstad i Mariager fjord og byen har 12.071 indbyggere. Gennemsnitsalderen for borgerne i Hobro er 43 år og der bor 25% børnefamilier i byen. Den aldersgruppe der udgør den størst procentmæssige del af Hobro, er borgerne i alderen 30-49 år, dog er der også mange borgere på 65+ år. De lokale borgere vurderer byen til at være hipt og ungt med gode muligheder for shopping, og så er der et rigt foreningsliv.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Hobro?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er liggetiden for parcel- og rækkehuse i Hobro på 149 dage, hvilket er lavere end det foregående år hvor den var på 197 dage.

Lidt om Hobro

Hobro er en købstad i bunden af Mariager Fjord. Byen ligger i Mariagerfjord Kommune, som er en del af Region Nordjylland. Hobro byder på attraktioner som Vikingecenter Fyrkat, Gasmuseet, Stinesminde Havn, Hobro Mini Zoo og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Hobro

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Hobro, har i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, set et prisfald på 12%, samt et årligt prisfald på 1,7% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Hobro, er det ikke muligt at fastslå en tendens på grund af manglende data. 

Sælg din bolig i Hobro

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu