fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Hobro Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Hobro

Michael er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Hobro

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Hobro?

Hobro er en købstad i Mariager fjord, byen har 12.083 indbyggere. Gennemsnitsalderen for borgerne i Hobro er 43 år og der bo 25% børnefamilier i byen. Den aldersgruppe der udgør den størst procentmæssige del af Hobro, er borgerne i alderen 30-49 år, dog er der også mange borgere på 65+ år. De lokale borgere vurdere byen til at være hipt og ungt, gode muligheder for shopping og så er der et rigt foreningsliv. 88% af beboerne i Hobro deltager aktivt i foreningslivet, dette er 16% mere end landsgennemsnittet. Der er 461 virksomheder i nabolaget, som blandt andet fordeler sig på følgende områder: Handel, sundhed, industri, bygge & anlæg og diverse serviceydelser.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Hobro?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er liggetiden på villaer og rækkehuse i Hobro 275  dage i starten af 2022, hvilket er højere end det foregående år hvor den var 198 dage.

Lidt om Hobro?

Hobro er en købstad i bunden af Mariager Fjord. Byen ligger i Mariagerfjord Kommune som en del af Region Midtjylland. Hobro byder på attraktioner som Vikingecenter Fyrkat, Gasmuseet, Stinesminde, Hobro Mini Zoo og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Hobro

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Hobro,  i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal 2021, været en prisstigning på 4,3%, og årlig prisstigning på 2,1%. Fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Hobro, er det ikke muligt at fastslå en tendens på grund af manglende data. 

Sælg din bolig i Hobro

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu