fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Dronninglund Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Dronninglund

Michael er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Dronninglund

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Dronninglund?

Dronninglund er en by i Region Nordjylland beboet af 3.427 indbyggere. Byen er en del af Brønderslev kommune og byder på børnepasning i form af børnehaver og vuggestuer. I Dronninglund finder man ligeledes en række af uddannelses- og jobmuligheder.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Dronninglund?

Ifølge nyeste data fra Finans Danmark, var den gennemsnitlige liggetid på villaer og parcelhuse i Dronninglund 181 dage i starten af 2022.

Hvilke attraktioner finder du i Dronninglund?

Dronninglund er en by der byder på en række af aktiviteter og seværdigheder. I byen kan man eksempelvis besøge Voergaard Slot, Dronninglund Kirke, Dronninglund Storskov, Jagt og Skovbrugsmuseet Dorf Møllegård, Try Museum, Dronninglund Kunstcenter, Dronninglund Golfklub og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Dronninglund

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Dronninglund har været svingende de seneste år. Der har været store prisstigninger såvel som prisfald i boligpriserne. Det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af år 2021, steg boligpriserne med 28,4% med en årlig prisstigning på 13,9%. Fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021. De største prisfald forekom i andet kvartal af år 2017 og tredje kvartal af år 2013, hvor priserne faldt med henholdsvis 26,4% og 25,3%. De største prisstigninger forekom i tredje kvartal af år 2014, hvor boligpriserne steg med hele 39,6% og i første kvartal af år 2017, hvor priserne steg med 29,4%. Set i forhold til årlige prisstigninger, oplyser data på Boliga at boligpriserne i Dronninglund steg med 10,3% fra år 2016 til 2017 hvorefter de faldt med 19,2% fra 2017 til 2018. Fra år 2018 til 2019 steg boligpriserne igen med 2,5%.    

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Dronninglund er det vanskeligt at redegøre for en tendens på grund af manglende data på Finans Danmark.

Sælg din bolig i Dronninglund

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu