fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Dronninglund Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Dronninglund

Michael er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler

Overlad trygt salget af din bolig til en specialist med næsten 20 år i branchen – bl.a. hos EDC og som indehaver af en Realmægler-butik. Som erfaren ejendomsmægler ved Michael, hvad en succesfuld bolighandel kræver her i hans lokalområde. Det lokale kendskab og de små detaljer er vigtige, men allervigtigst er passionen og den menneskelige vinkel. Det skaber tryghed for begge handlens parter og baner vejen for salget. Med en håndværksmæssig baggrund spænder Michaels viden bredt, og den viden bringer han gerne i spil, når han skal sælge din bolig.

Michael Nielsen

Sælg din bolig i Dronninglund

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Dronninglund?

Dronninglund er en by i Region Nordjylland beboet af 3.487 indbyggere. Byen er en del af Brønderslev Kommune og byder på børnepasning i form af børnehaver og vuggestuer. I Dronninglund finder man ligeledes en række af uddannelses- og jobmuligheder.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Dronninglund?

Ifølge nyeste data fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid på parcel- og rækkehuse i Dronninglund på 270 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 160 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Dronninglund?

Dronninglund er en by, der byder på en række af aktiviteter og seværdigheder. I byen kan man eksempelvis besøge Voergaard Slot, Dronninglund Kirke, Dronninglund Storskov, Jagt og Skovbrugsmuseet Dorf Møllegård, Try Museum, Dronninglund Kunstcenter, Dronninglund Golfklub og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Dronninglund

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Dronninglund har i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, set et prisfald på 14,8% samt et årligt prisfald på 9,5% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Dronninglund, er det vanskeligt at redegøre for en tendens, på grund af manglende data på Finans Danmark.

Sælg din bolig i Dronninglund

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu