fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Dronninglund Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Dronninglund

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler

<p>Overlad trygt salget af din bolig til en specialist med næsten 20 år i branchen – bl.a. hos EDC og som indehaver af en Realmægler-butik. Som erfaren ejendomsmægler ved Michael, hvad en succesfuld bolighandel kræver her i hans lokalområde. Det lokale kendskab og de små detaljer er vigtige, men allervigtigst er passionen og den menneskelige vinkel. Det skaber tryghed for begge handlens parter og baner vejen for salget. Med en håndværksmæssig baggrund spænder Michaels viden bredt, og den viden bringer han gerne i spil, når han skal sælge din bolig.</p>
Michael Nielsen

Sælg din bolig i Dronninglund

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Dronninglund?

Dronninglund er en by i Region Nordjylland beboet af 3.487 indbyggere. Byen er en del af Brønderslev Kommune og byder på børnepasning i form af børnehaver og vuggestuer. I Dronninglund finder man ligeledes en række af uddannelses- og jobmuligheder.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Dronninglund?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Dronninglund på 181 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 179 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Dronninglund?

Dronninglund er en by, der byder på en række af aktiviteter og seværdigheder. I byen kan man eksempelvis besøge Voergaard Slot, Dronninglund Kirke, Dronninglund Storskov, Jagt og Skovbrugsmuseet Dorf Møllegård, Try Museum, Dronninglund Kunstcenter, Dronninglund Golfklub og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Dronninglund

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Dronninglund, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set en prisstigning på 19,5%, samt en årlig prisstigning på 20,3%.

Grundet manglende data på Finans Danmark, er det ikke muligt at redegøre for en tendens, angående prisudvikling på ejerlejligheder i Dronninglund.

Sælg din bolig i Dronninglund

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu