fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Dronninglund

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Dronninglund med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Dronninglund, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Dronninglund?

Dronninglund er en by i Region Nordjylland beboet af 3.427 indbyggere. Byen er en del af Brønderslev kommune og byder på børnepasning i form af børnehaver og vuggestuer. I Dronninglund finder man ligeledes en række af uddannelses- og jobmuligheder.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Dronninglund?

Ifølge nyeste data fra Finans Danmark, var den gennemsnitlige liggetid på villaer og parcelhuse i Dronninglund 190 dage i 2020, hvilket er højere end det foregående år, 2019, hvor liggetiden var 123 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Dronninglund?

Dronninglund er en by der byder på en række af aktiviteter og seværdigheder. I byen kan man eksempelvis besøge Voergaard Slot, Dronninglund Kirke, Dronninglund Storskov, Jagt og Skovbrugsmuseet Dorf Møllegård, Try Museum, Dronninglund Kunstcenter, Dronninglund Golfklub og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Dronninglund

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Dronninglund har været svingende de seneste år. Der har været store prisstigninger såvel som prisfald i boligpriserne. Det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af år 2019, steg boligpriserne med 17,5% med en årlig prisstigning på 16%. De største prisfald forekom i andet kvartal af år 2017 og tredje kvartal af år 2013, hvor priserne faldt med henholdsvis 26,4% og 25,3%. De største prisstigninger forekom i tredje kvartal af år 2014, hvor boligpriserne steg med hele 39,6% og i første kvartal af år 2017, hvor priserne steg med 29,4%. Set i forhold til årlige prisstigninger, oplyser data på Boliga at boligpriserne i Dronninglund steg med 10,3% fra år 2016 til 2017 hvorefter de faldt med 19,2% fra 2017 til 2018. Fra år 2018 til 2019 steg boligpriserne igen med 2,5%.    

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Dronninglund er det vanskeligt at redegøre for en tendens på grund af manglende data på Boliga.

Ejendomsmægler Dronninglund

Start med en vurdering fra Brikks Dronninglund-mægler nu