fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Brønderslev

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Brønderslev med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Brønderslev, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem bor i Brønderslev?

I Brønderslev bor der ca. 12.581 borgere, det er den største by i Brønderslev Kommune og hører under Region Nordjylland. Gennemsnitsalderen i Brønderslev er 43 år, dog udgør borgerne i aldersgruppen 65+ år den største del af Brønderslevs befolkning. De kendetegn de lokale forbinder med byen, er at der er godt naboskab, skøn natur, gode indkøbsmuligheder og at det er et godt sted for børnefamilier. Der bor omkring 26% børnefamilier i Brønderslev. Man støder typisk på “Familien Danmark” som er glad for det traditionelle og nære, der er også mange som er hjemmevante, hvilket vil sige at livet i høj grad leves derhjemme for dem og ofte uden børn. I Brønderslev er der mange der deltager i foreningslivet, hele 79% deltager aktivt i foreningslivet hvilket er 5% mere end landsgennemsnittet. Borgerne i Brønderslev holder særligt af at bruge tid på havearbejde, læse aviser og dyrke motion/sport.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Brønderslev?

Ifølge opdaterede tal fra Finans Danmark, er liggetiden på villaer og rækkehuse i Brønderslev 207 dage i år 2020, hvilket er en minimal stigning sammenlignet foregående år, hvor liggetiden i gennemsnit var 206 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Brønderslev?

Ifølge Boligsidens statistik bliver der i gennemsnit givet afslag på 4% på villaer og rækkehuse, hvilket er over landsgennemsnittet på 3,30%.

Prisudvikling på boliger i Brønderslev

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Brønderslev har været svingende de seneste mange år. Der har været både store prisstigninger og prisfald de sidste 8 år. De største stigninger forekom i fjerde kvartal af 2013 og tredje kvartal af 2014, hvor priserne var steget med henholdsvis 18,7% og 26,5%. De største fald i huspriserne på villaer og rækkehuse i Brønderslev forekom i fjerde kvartal af år 2014 og andet kvartal af 2017, hvor priserne var faldet med henholdsvis 15,9% og 13,3%. Siden 1992, er huspriserne steget med 156,9%.


Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Brønderslev, er det på baggrund af manglende data på Boliga vanskeligt at redegøre for en tendens.

Ejendomsmægler Brønderslev

Start med en vurdering fra Brikks Brønderslev-mægler nu