fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Brønderslev Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Brønderslev

Micheal er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Brønderslev

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Brønderslev?

I Brønderslev bor der ca. 12.581 borgere, det er den største by i Brønderslev Kommune og hører under Region Nordjylland. Gennemsnitsalderen i Brønderslev er 43 år, dog udgør borgerne i aldersgruppen 65+ år den største del af Brønderslevs befolkning. De kendetegn de lokale forbinder med byen, er at der er godt naboskab, skøn natur, gode indkøbsmuligheder og at det er et godt sted for børnefamilier. Der bor omkring 26% børnefamilier i Brønderslev. Man støder typisk på “Familien Danmark” som er glad for det traditionelle og nære, der er også mange som er hjemmevante, hvilket vil sige at livet i høj grad leves derhjemme for dem og ofte uden børn. I Brønderslev er der mange der deltager i foreningslivet, hele 79% deltager aktivt i foreningslivet hvilket er 5% mere end landsgennemsnittet. Borgerne i Brønderslev holder særligt af at bruge tid på havearbejde, læse aviser og dyrke motion/sport.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Brønderslev?

Ifølge opdaterede tal fra Finans Danmark, er liggetiden på villaer og rækkehuse i Brønderslev 181 dage i starten af 2022, hvilket er et fald sammenlignet foregående år, hvor liggetiden i gennemsnit var 206 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Brønderslev?

Ifølge Finans danmark statistik bliver der i gennemsnit givet afslag på 6,4%, i tredje kvartal 2021, på villaer og rækkehuse, hvilket er over landsgennemsnittet på 3,30%.

Prisudvikling på boliger i Brønderslev

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Brønderslev har været svingende de seneste mange år. Det seneste kvartal, tredje kvartal 2021, var der en stigning på 8%, og en årlig prisstigning på 17,4% fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Brønderslev, er det på baggrund af manglende data på Finans Danmark vanskeligt at redegøre for en tendens.

Hvorfor bo i Brønderslev

I stationsbyen Brønderslev finder man attraktioner som Vildemosemuseet som er en udstilling af Store vildmose kulturhistorie gennem tiden. Hedelund Rhododendronpark findes os i Brønderslev som er Nordens største Rhododendronpark her er det  muligt at finde op til 120 forskellige slags arter og sorter. 

I byen findes der 3 folkeskoler Skolegades skole, Hedegaardsskolen og Søndergades skole, og Brønderslev Gymnasium som tilbyder både en HF og STX derfor en masse forskellige slags muligheder i forhold til uddannelser som gør det nemt for familier at flytte til. 

I form af aktivter tilbyder Brønderslev nemlig Brønderslev Idrætsforening som har stor fokus på fodbold,bordtennis og håndbold. I byen findes der også indendørs haller som bliver benyttet af deres bokseklub, floorball klub , basket klub og skoler. Derudover findes der en badminton, tennis, golf og rideklub. 

Offenligt tranpsort tager du på Brønderslev station, hvor du har mulighed for at tage toget mod stor byerne som Aarhus,Aalborg og helt til København hvis du ønsker det.

Sælg din bolig i Brønderslev

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu