fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Brønderslev Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Brønderslev

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler

<p>Overlad trygt salget af din bolig til en specialist med næsten 20 år i branchen – bl.a. hos EDC og som indehaver af en Realmægler-butik. Som erfaren ejendomsmægler ved Michael, hvad en succesfuld bolighandel kræver her i hans lokalområde. Det lokale kendskab og de små detaljer er vigtige, men allervigtigst er passionen og den menneskelige vinkel. Det skaber tryghed for begge handlens parter og baner vejen for salget. Med en håndværksmæssig baggrund spænder Michaels viden bredt, og den viden bringer han gerne i spil, når han skal sælge din bolig.</p>
Michael Nielsen

Sælg din bolig i Brønderslev

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Brønderslev?

I Brønderslev bor der ca. 12.549 borgere. Byen er den største by i Brønderslev Kommune og hører under Region Nordjylland. Gennemsnitsalderen i Brønderslev er 43 år, dog udgør borgerne i aldersgruppen 65+ år den største del af Brønderslevs befolkning. De kendetegn som de lokale forbinder med byen, er at der er godt naboskab, skøn natur, gode indkøbsmuligheder og at det er et godt sted for børnefamilier. Der bor omkring 26% børnefamilier i Brønderslev. Man støder typisk på “Familien Danmark”, som er glad for det traditionelle og nære. Borgerne i Brønderslev holder særligt af at bruge tid på havearbejde, læse aviser og dyrke motion/sport.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Brønderslev?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Brønderslev på 164 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 133 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Brønderslev

Ifølge Finans Danmark, var der 85 handler på parcel- og rækkehuse i Brønderslev, i 3. kvartal af 2023. I 3. kvartal af 2022 var der 87 bolighandler. Antallet af bolighandler i Brønderslev er faldet med 2,3% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Brønderslev

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Brønderslev, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, ikke set en betydelig ændring i prisen, dog med en årlig prisstigning på 5,5%.

Hvorfor bo i Brønderslev

I stationsbyen Brønderslev finder man attraktioner som Vildmosemuseet og Rhododendronpark, som er nordens største Rhododendronpark. Her er det muligt at finde op til 120 forskellige arter og sorter. 

I byen findes der 3 folkeskoler; Skolegades skole, Hedegaardsskolen og Søndergades skole, samt Brønderslev Gymnasium, som tilbyder både en HF og STX.

I form af aktiviteter finder man Brønderslev Idrætsforening, som har stor fokus på fodbold, bordtennis og håndbold. I byen findes der også indendørs haller, som bliver benyttet af deres bokseklub, floorball klub, basket klub og skoler.

Offentligt transport finder man på Brønderslev Station, hvor du har mulighed for at tage toget mod storbyerne som Aarhus, Aalborg og helt til København hvis du ønsker det.

Sælg din bolig i Brønderslev

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu