fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Bindslev

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Bindslev med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Bindslev, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Bindslev?

Bindslev er en lille by i det nordlige Vendsyssel beboet af 1.150 indbyggere og 1.800 indbyggere i hele Bindslev sogn. Byen ligger i Bindslev Sogn i Hjørring Kommune som en del af Region Nordjylland. Byen er centreret omkring fælles aktiviteter og sammenhold og byder på gode undervisnings- og pasningstilbud.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Bindslev?

Ifølge data fra Finans Danmark var den gennemsnitlige  liggetid på villaer og parcelhuse i Bindslev 219 dage i 2019, hvilket er højere end det foregående år, 2018, hvor liggetiden var 219 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Bindslev?

Bindslev byer på en række aktiviteter og seværdigheder for hele familien. i byen kan man eksempelvis opleve Det Gl. Elværk som et museum hvor der fremvises udstillinger af dynamoer og generatorer, Ørnereservatet hvor man blandt andet har mulighed for at møde ørn og falk, Fisketrappen, Bindslev kirke og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Bindslev

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Bindslev har været svingende de seneste år. Der har været store prisstigninger såvel som prisfald i boligpriserne. Det seneste registrerede kvartal, første kvartal af år 2019, faldt boligpriserne med hele 52,8%. De største prisfald forekom i første og andet kvartal af år 2015, hvor priserne faldt med henholdsvis 28,7% og 28,2%. De største prisstigninger forekom i fjerde kvartal af år 2018, hvor boligpriserne steg med hele 70,4% og i andet kvartal af år 2016, hvor priserne steg med 52,3%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Bindslev der på grund af manglende data på Boliga vanskeligt at redegøre for en tendens.

Ejendomsmægler Bindslev

Start med en vurdering fra Brikks Bindslev-mægler nu