fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Bindslev Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Bindslev

Michael er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Bindslev

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Bindslev?

Bindslev er en lille by i det nordlige Vendsyssel beboet af 1.031 indbyggere. Byen ligger i Bindslev Sogn i Hjørring Kommune som en del af Region Nordjylland. Byen er centreret omkring fælles aktiviteter og sammenhold, og byder på gode undervisnings- og pasningstilbud.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Bindslev?

Ifølge data fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid på parcel- og rækkehuse i Hjørring Kommune, som Bindslev er en del af, på 261 dage, og 244 dage for ejerlejligheder. 

Hvilke attraktioner finder du i Bindslev?

Bindslev byder på en række aktiviteter og seværdigheder for hele familien. I byen kan man eksempelvis opleve Det Gl. Elværk, hvor der er udstillinger af dynamoer og generatorer, Ørnereservatet hvor man blandt andet har mulighed for at møde ørne og falke, Fisketrappen, Bindslev kirke og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Hjørring Kommune

Da der ikke findes nyere data i forhold til prisudvikling i Bindslev, så kan man kigge nærmere på prisudviklingen for Hjørring Kommune, da Bindslev er beliggende i denne kommune. Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Hjørring Kommune, har i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, set et fald på 10,7% samt et årligt prisfald på 7,2%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Hjørring Kommune, har der været en prisstigning på 5,7% samt en årlig prisstigning på 10,1% fra første kvartal 2021 til første kvartal 2022.

Sælg din bolig i Bindslev

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu