fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Arden

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Arden med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Arden, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem bor i Arden?

Arden er en stationsby i Himmerland, beboet af 2.500 indbyggere. Byen hører til Region Nordjylland og ligger i Mariagerfjord Kommune. Ardens borgere, virksomheder og interesse-foreninger har siden år 2015 været med til at udvikle en vision for Arden Vest der skal give kommende borgere en fornemmelse af at bo i attraktive boliger tæt på byen, med Rold Skov i baghaven. I denne forbindelse vil der bl.a. blive oprettet en række transport- og skolestier.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Arden?

Ifølge de nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Arden en liggetid på 88 dage i år 2020, hvilket er forkortet ekstremt, sammenlignet foregående år, hvor liggetiden var hele 643 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Arden?

Arden byder på en række af aktiviteter og seværdigheder. Man kan eksempelvis opleve Arden Kirke, Rold Kirke og Cirkusmuseet som er Danmarks eneste bevarede cirkusbygning af træ, som kan give et indblik på cirkus som en arbejdsplads de seneste 200 år. Der er ligeledes også mulighed for at opleve Thingbæk Kalkminer, der er beboet af en masse flagermus.

Prisudvikling på boliger i Arden

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Arden har været svingende de seneste år. Der har været store prisstigninger såvel som prisfald. Det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2019, faldt priserne med 16,4%, dog har der været en positiv årlig prisstigning på 8%. De største prisstigninger forekom i første kvartal af 2015 og andet kvartal af år 2014, hvor priserne steg med henholdsvis 41,6% og 36,6%. De største prisfald forekom i fjerde kvartal af år 2014, hvor boligpriserne faldt med 48,8% og og tredje kvartal af 2018, hvor der var et fald på 29,6%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Arden er det på grund af manglende data på Boliga vanskeligt at redegøre for en tendens.

Ejendomsmægler Arden

Start med en vurdering fra Brikks Arden-mægler nu