fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Arden Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Arden

Michael Nielsen er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Arden

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Arden?

Arden er en stationsby i Himmerland, beboet af 2.500 indbyggere. Byen hører til Region Nordjylland og ligger i Mariagerfjord Kommune. Ardens borgere, virksomheder og interesse-foreninger har siden år 2015 været med til at udvikle en vision for Arden Vest der skal give kommende borgere en fornemmelse af at bo i attraktive boliger tæt på byen, med Rold Skov i baghaven. I denne forbindelse vil der bl.a. blive oprettet en række transport- og skolestier.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Arden?

Ifølge de nyeste tal fra Finans Danmark, er liggetiden i  Mariagerfjords kommune som Arden ligger i, 275 dage for villaer og rækkehuse, og 193 dage for ejerlejligheder. Data er taget fra starten af 2022.  Ligetiden er derfor forkortet ekstremt, sammenlignet foregående år, hvor liggetiden var hele 643 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Arden?

Arden byder på en række af aktiviteter og seværdigheder. Man kan eksempelvis opleve Arden Kirke, Rold Kirke og Cirkusmuseet som er Danmarks eneste bevarede cirkusbygning af træ, som kan give et indblik på cirkus som en arbejdsplads de seneste 200 år. Der er ligeledes også mulighed for at opleve Thingbæk Kalkminer, der er beboet af en masse flagermus.

Prisudvikling på boliger i Arden

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Arden har været svingende de seneste år. Der har været store prisstigninger såvel som prisfald. Det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, faldt priserne med 24,1%, og en negativ årlig pris ændring på 6,3%, fra tredje kvartal 2020 og 2021. De største prisstigninger forekom i første kvartal af 2015 og andet kvartal af år 2014, hvor priserne steg med henholdsvis 41,6% og 36,6%. De største prisfald forekom i fjerde kvartal af år 2014, hvor boligpriserne faldt med 48,8% og og tredje kvartal af 2018, hvor der var et fald på 29,6%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Arden er det på grund af manglende data på Boliga vanskeligt at redegøre for en tendens.

Sælg din bolig i Arden

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu