fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Arden Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Arden

Henrik er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler

Overlad trygt salget af din bolig til en specialist med næsten 20 år i branchen – bl.a. hos EDC og som indehaver af en Realmægler-butik. Som erfaren ejendomsmægler ved Michael, hvad en succesfuld bolighandel kræver her i hans lokalområde. Det lokale kendskab og de små detaljer er vigtige, men allervigtigst er passionen og den menneskelige vinkel. Det skaber tryghed for begge handlens parter og baner vejen for salget. Med en håndværksmæssig baggrund spænder Michaels viden bredt, og den viden bringer han gerne i spil, når han skal sælge din bolig.

Michael Nielsen

Sælg din bolig i Arden

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Arden?

Arden er en stationsby i Himmerland, beboet af 2.505 indbyggere. Byen hører til Region Nordjylland og ligger i Mariagerfjord Kommune. Ardens borgere, virksomheder og interesse-foreninger har siden år 2015 været med til at udvikle en vision for Arden Vest, der skal give kommende borgere en fornemmelse af at bo i attraktive boliger tæt på byen, med Rold Skov i baghaven. I denne forbindelse vil der bl.a. blive oprettet en række transport- og skolestier.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Arden?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er liggetiden for parcel- og rækkehuse i Arden på 221 dage. Liggetiden er steget sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 112 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Arden?

Arden byder på en lang række aktiviteter og seværdigheder. Man kan eksempelvis opleve Arden Kirke, Rold Kirke og Cirkusmuseet, som er Danmarks eneste bevarede cirkusbygning af træ, der kan give et indblik på cirkus som en arbejdsplads. Der er ligeledes også mulighed for at opleve Thingbæk Kalkminer.

Prisudvikling på boliger i Arden

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Arden har i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, set et prisfald på 12,2%, og en negativ årlig prisændring på 15,5%, fra første kvartal 2021 til første kvartal 2022.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Arden, er det på grund af manglende data på Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens.

Sælg din bolig i Arden

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu