fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Aars Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Aars

Henrik er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler

Overlad trygt salget af din bolig til en specialist med næsten 20 år i branchen – bl.a. hos EDC og som indehaver af en Realmægler-butik. Som erfaren ejendomsmægler ved Michael, hvad en succesfuld bolighandel kræver her i hans lokalområde. Det lokale kendskab og de små detaljer er vigtige, men allervigtigst er passionen og den menneskelige vinkel. Det skaber tryghed for begge handlens parter og baner vejen for salget. Med en håndværksmæssig baggrund spænder Michaels viden bredt, og den viden bringer han gerne i spil, når han skal sælge din bolig.

Michael Nielsen

Sælg din bolig i Aars

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Aars?

Aars er en stationsby i Vesthimmerlands Kommune. Byen har ca. 8.474 indbyggere og gennemsnitsalderen er 43 år. Der bor omkring 27% børnefamilier, 31% par og 42% singler i Aars. Den aldersgruppe som udgør den største del af Aars befolkning, er borgerne i alderen 65+ år, tæt efterfulgt af borgerne der er 30-49 år. De lokale i Aars vurderer byen til at have et godt naboskab og et rigt foreningsliv.
Der er 299 virksomheder lokaliseret i Aars, som primært er fordelt over følgende brancher: handel, sundhed, industri, bygge & anlæg og rejser, rengøring og kontorservice.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Aars?

Ifølge de nyeste tal fra Finans Danmark har villaer og rækkehuse i Vesterhimmerlands Kommune, som Aars ligger i, en liggetid på 293 dage for 2022. Tallene kommer fra Vesterhimmerlands Kommune, da der mangler data fra Aars.

Hvilke attraktioner finder du i Aars?

Aars er en by med mange aktiviteter for hele familien. Du finder blandt andet Aars bowlingcenter, Aars Teater bio og Aars Golfklub. Desuden er der museer som Dansk Nutidsmuseum og Vesthimmerlands Museum. 

Prisudvikling på boliger i Aars

Prisudviklingen på boliger i Aars har været meget svingende de seneste år. I de seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, forekom et prisfald på 9%. Dog har der også været markante stigninger, som eksempelvis i tredje kvartal af 2021, hvor priserne steg med 35,5% og med 37,1% i andet kvartal af 2019. Set bort fra disse stigninger, har der også været kvartaler med bemærkelsesværdige fald. I første kvartal af 2019 faldt priserne med 15,6% og med 12% i første kvartal af 2018. Alle de årlige ændringer mellem første kvartal af 2018 til og med første kvartal af 2019 har været negative. 

I forhold til udviklingen af ejerlejligheder i Aars, er det på baggrund af manglende data vanskeligt at redegøre for en tendens.  

Hvorfor bo i Aars

I Aars finder du kunst og kultur. Her kan du opleve Aars Sogn og Aars Kirke, som ligger i centrum af byen. Derudover kan du opleve Aars Museum, Aars Teater og deres messecenter. De har også et hotel, hvor der er 27 værelser, og i alt plads til 220 personer.  

Aars har to folkeskoler: Aars Skole og Østermarkskolen. De har tre daginstitutioner, hvor børnene kan tage hen efter skole. Ved Østermarkskolen er der et idrætscenter, hvor man kan dyrke 9 forskellige slags sportsgrene. Derudover har byen også en svømmehal og friluftsbad. De har også en gymnasial uddannelse ,som hedder Vesthimmerlands Gymnasium, hvilket er Danmarks første sogne gymnasium.

Der er også indkøbs- og transportmuligheder. Aars ligger tæt på en del stor byer, heriblandt Aalborg, Viborg og Hobro som man nemt kan komme til med enten offentligt transport eller bil. 

Sælg din bolig i Aars

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu