fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Aars

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Aars med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Aars, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem bor i Aars?

Aars er en stationsby i Vesthimmerlands Kommune. Byen har ca. 8.320 indbyggere og gennemsnitsalderen er 43 år. Der bor omkring 27% børnefamilier, 31% par og 42% singler i Aars. Den aldersgruppe som udgør den største del af Aars befolkning, er borgerne i alderen 65+ år, tæt efterfulgt af borgerne der er 30-49 år. De lokale i Aars vurderer byen til at have et godt naboskab og et rigt foreningsliv.
Der er 299 virksomheder lokaliseret i Aars, de er primært fordelt over følgende brancher: Handel, sundhed, industri, bygge & anlæg og rejser, rengøring og kontorservice.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Aars?

Ifølge de nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Aars en liggetid på 95 dage i 2020. Dette er et betydeligt fald sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 162 dage i Aars.

Hvilke attraktioner finder du i Aars?

Aars er en by med mange aktiviteter, for hele familien. Du finder blandt andet Aars bowlingcenter, Aars Teater bio og Aars Golfklub. Desuden er der museer som Dansk Nutidsmuseum og Vesthimmerlands museum. 

Prisudvikling på boliger i Aars

Prisudviklingen på boliger i Aars har været meget svingende de seneste år. I de seneste registrerede kvartal, andet kvartal af 2019, forekom en prisstigning på hele 32,2%, hvilket er den største stigning der har været de seneste 10 år. Dog har der været andre markante stigninger, som eksempelvis i fjerde kvartal af 2015, hvor priserne steg med 19% og med 10,2% i fjerde kvartal af 2018. Set bort fra disse stigninger, har der også været kvartaler med bemærkelsesværdige fald. I første kvartal af 2019 faldt priserne med 14% og med 12% i første kvartal af 2018. Alle de årlige ændringer imellem første kvartal af 2018 til og med første kvartal af 2019 har været negative. Siden 1992, er priserne dog steget med hele 203,6%.
I forhold til udviklingen af ejerlejligheder i Aars, er det på baggrund af manglende data vanskeligt at redegøre for en tendens.  

Ejendomsmægler Aars

Start med en vurdering fra Brikks Aars-mægler nu