fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Aalborg Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Aalborg

Michael Nielsen er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Aalborg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Aalborg?

Aalborg er Danmarks fjerde største by og kan generelt set deles op i 16 forskellige områder, nemlig Hasseris, Skalborg, Kærby, Hobrovej, Gug, Aalborg Øst, AAU-kvt., Reberbansgade/Ryesgade-kvt. (Vestbyen, som dækker hele området fra Hobrovej i centrum til Hasseris i vest), Søhelte-kvt., Klosterm/Vesterbro., Aalborg City, Ø-gade kvt., Vejgaard, Vejgaard Vest, Nørresundby og Sundby/Hvorup. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (Ifølge Aalborg Kommune) fra andre nærliggende provinsbyer Støvring, Aabybro og Brovst. Aalborg Kommune har siden 3. kvartal 2013 haft en befolkningstilvækst på 6.903 personer, og er dermed den kommune, som har haft flest tilflyttere. Størstedelen af tilflytterne er unge studerende i alderen 18-29 år. Det er ikke overraskende, at der er stor tilflytning til Aalborg Kommune, der er én af landets arealmæssigt største. Tal fra Aalborg Kommune viser, at der frem mod 2020 investeres mere end 10 milliarder kroner i bydele i form af både private, offentlige og halvoffentlige investeringer for at lokke endnu flere unge og højtuddannede til området.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Aalborg?

Ifølge nyeste tal Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Aalborg i starten af 2022 en liggetid på 183 dage, og en liggetid på 126 dage for ejerlejligheder. Desuden er liggetiden relativ lav i forhold til nabokommuner som Thisted der har en liggetid på hele 362 dage for villaer og rækkehuse.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Aalborg?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark 3. kvartal 2021 gives der 4.8% afslag på villaer og rækkehuse i Aalborg. De 4.8% ligger derfor over landsgennemsnittet på 3,30%, og et afslag på 3,96% for ejerlejligheder. Det er dog lavere end nogle af nabokommunerne. Blandt andet lavere end Thisted på 4,9%. Trods højere procentmæssigt afslag er afslaget i prisen størst i Aalborg, da priserne her også er højere.

Prisudvikling på boliger i Aalborg

Priserne på parcel- og rækkehuse i Aalborg har været meget svingende de seneste par år. Der har i seneste registrerede kvartal, tredje kvartal 2021. Været et fald på 1,7% på villaer og rækkehuse, og en stigning på 2.8% for ejerlejligheder.  Den årlige ændring som er gennemsnittet mellem tredje kvartal 2020 og 2021, er der en stigning på 3,8% for villaer og rækkehuse, og en stigning på 4,5% for ejerlejligheder.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Aalborg ses en lignende tendens med udsving i priserne. I første kvartal af 2019 var der en stigning på 4,2% hvilket er den højste stigning de seneste tre år. Det største fald forekom i tredje kvartal af 2018 hvor priserne faldt med 6,6%. Siden år 1992, er priserne på ejerlejligheder i Aalborg steget med 345,2%.

Hvorfor bo i Aalborg

Aalborg er en livlig storby med kultur,natur, nem transport, sport, byliv og mange andre ting.

Aalborg er en by hvor især unge er glad for at være, da der er mange uddannelser at vælge imellem, derudover er det også billigere at bo i Aalborg frem for andre stor byer som Aarhus og København som tiltrækker især unge studerende. Aalborg har dog plads til alle, så om du ønsker en studielejlighed eller du søger en stor lejlighed til hele familien kan du med stor sandsynlighed finde din drømmebolig i Aalborg

Aalborg har massere af byde på i forhold til natur, kultur og  kunst. I de naturlige dele af Aalborg er der heder,moser,skove og sandstrande. Kulturbegivenheder er der os i Aalborg, det årlige Aalborg karneval foregår i slutningen af maj måned, hvor folk fra hele landet kommer og glæder sig ud har en fest. Derudover er der Aalborg zoo,tivoli,museer, spillesteder, haver og parker. De har de os en elite sports klub (AaB), hvor man fx. kan tage ind på Aalborg Portland Park og se fodbold. Så overordnet en masse muligheder for aktiviteter i Aalborg.

Sælg din bolig i Aalborg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu