fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Aalborg Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Aalborg

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler

<p>Overlad trygt salget af din bolig til en specialist med næsten 20 år i branchen – bl.a. hos EDC og som indehaver af en Realmægler-butik. Som erfaren ejendomsmægler ved Michael, hvad en succesfuld bolighandel kræver her i hans lokalområde. Det lokale kendskab og de små detaljer er vigtige, men allervigtigst er passionen og den menneskelige vinkel. Det skaber tryghed for begge handlens parter og baner vejen for salget. Med en håndværksmæssig baggrund spænder Michaels viden bredt, og den viden bringer han gerne i spil, når han skal sælge din bolig.</p>
Michael Nielsen
Thomas k. Pedersen
Thomas k. Pedersen
Read More
Særdeles professionel behandling! Jeg er yderst tilfreds fra a-z i.fht. salg af min bolig. Mægleren Michael som stod for salg af min bolig har leveret og lavet et top professionelt stykke arbejde. Jeg vil anbefale Brikk til alle,der skal sælge deres bolig. Thomas koch Pedersen
Kristine
Kristine
Read More
Jeg har netop fået solgt mit hus via Brikk/ Michael Nielsen. De har formået at sælge vores hus hvilket andre dyrere, traditionelle mæglere ikke har kunne formået. Vi har været meget tilfredse med forløbet. Michael er meget tålmodig anlagt og yderst professionel. Skal vi sælge en anden gang vil vi uden tvivl bruge Brikk igen. På trods af deres meget billige salær er der ikke sparet på noget. De varmeste anbefalinger herfra.
Nikoline
Nikoline
Read More
Rigtig god oplevelse at sælge vores hus med hjælp fra Michael fra Brikk. Kan helt sikkert anbefales.
Previous
Next

Et udpluk af vores boliger i Aalborg

Sælg din bolig i Aalborg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Aalborg?

Aalborg er Danmarks fjerde største by og kan generelt set deles op i 16 forskellige områder, nemlig Hasseris, Skalborg, Kærby, Hobrovej, Gug, Aalborg Øst, AAU-kvt., Reberbansgade/Ryesgade-kvt. (Vestbyen, som dækker hele området fra Hobrovej i centrum til Hasseris i vest), Søhelte-kvt., Klosterm/Vesterbro., Aalborg City, Ø-gade kvt., Vejgaard, Vejgaard Vest, Nørresundby og Sundby/Hvorup. Selvom hvert område er forskelligt, også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Aalborg Kommune) fra andre nærliggende provinsbyer såsom Støvring, Aabybro og Brovst. Aalborg Kommune har siden 2013 haft en befolkningstilvækst på omtrent 6.903 personer, og er dermed den kommune, som har haft flest tilflyttere. Størstedelen af tilflytterne er unge studerende i alderen 18-29 år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Aalborg?

Ifølge nyeste tal Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Aalborg en liggetid på 115 dage, og en liggetid på 122 dage for ejerlejligheder. Desuden er liggetiden lavere i forhold til nabokommuner som Thisted, der har en liggetid på hele 192 dage for parcel- og rækkehuse.

Aalborgs historie

Aalborgs historie strækker sig over 1.000 år tilbage. Alabu er det første kendte navn for Aalborg, og blev skrevet på mønter fra 1040. Selve byen menes at være grundlagt i vikingetiden, men området har dog været beboet af mennesker i meget længere tid. Byens placering skyldes, at der var et godt overfartssted over Limfjorden, samt de gode havnemuligheder. I middelalderen fik Aalborg tildelt købstadsrettigheder og blev en af Danmarks største byer. I 1516 fik byen tildelt monopol på handel med saltede sild, hvilket var med til at forøge byens vækst. Sildefiskeriet skabte forbindelser over Nordsøen til England, men også Norge og Vestsverige.

Seværdigheder i Aalborg

I Aalborg kan man finde Aalborg Zoologiske Have, som har et bredt udvalg af dyr. Deres mission er at gøre en aktiv indsats for bevarelse af truede dyrearter og deres levesteder. Aalborg Zoo brænder for at øge gæsternes interesse og forståelse for naturen, og dens udfordringer. Derudover er det muligt at nyde sin medbragte mad på en af plænerne eller de mange spisepladser, ellers kan man benytte de opsatte griller på grillområdet med udsyn over isbjørnene. Udover de autentiske dyr som man kan finde i Zoo, tilbyder Aalborg Zoo også en dinosaurudstilling. Her kommer man i nærkontakt med 20 dinosaurer i deres naturlige størrelse. Aalborg Zoo åbnede i 1935 og forvalter i dag en dyrebestand bestående af cirka 2300 dyr, fordelt på 125 forskellige arter. Er man mere til det kunstneriske burde man overveje at tage et kig forbi Kunsten. Kunsten huser en unik samling med over 4000 kunstværker af danske og udenlandske kunstnere, hvor størstedelen af værkerne er fra år 1900 og frem. Desuden tilbyder Kunsten et bredt udvalg af arrangementer som foredrag, filmvisninger, koncerter, familieværksteder, guidede ture m.m. Museumsbygningen stod færdig i 1972, og den er tegnet af den verdensberømte finske arkitekt, Alvar Aalto. En kæmpehangar fra 2. Verdenskrig er rammen om det danske totalforsvars historie, og kan findes i Aalborg. Museet har omfattende udstillinger om besættelsestiden 1940-1945, og viser desuden mange spændende udstillinger om den store udvikling som er sket inden for Hæren, Flyvevåbnet, Hjemmeværnet, Politiet, og Redningsberedskabet. Der er i de over ca. 10000 m2 lagt vægt på, at gæsterne har mulighed for at komme tæt på og berøre de udstillede genstande. Og for børnene er der også mulighed for at prøve mange ting, og desuden udforske det indre af pansrede køretøjer og jagerfly.

Udvikling i antallet af bolighandler i Aalborg

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2023, var der 324 handler på parcel- og rækkehuse i Aalborg. I tredje kvartal 2022 var der 286 bolighandler. Antallet af bolighandler er steget med 14,9% i løbet af 1 år.

Prisudvikling på boliger i Aalborg

Priserne på parcel- og rækkehuse i Aalborg har i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2023, set et fald på 1,1% dog en årlig stigning på 5,7%, fra tredje kvartal 2022 til tredje kvartal 2023.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Aalborg, er der et prisfald på 1,3% samt et årligt prisfald på 2,8% fra tremdje kvartal 2022 til tredje kvartal 2023.

Hvorfor bo i Aalborg

Aalborg er en livlig storby med kultur, natur, nem transport, sport, byliv og mange andre ting.

Aalborg er en by, som er elsket af mange, især unge. Der er mange uddannelser at vælge imellem; derudover er det også billigere at bo i Aalborg frem for andre storbyer som Aarhus og København, dette tiltrækker især unge studerende. Aalborg har dog plads til alle, så om du ønsker en studielejlighed eller du søger en stor lejlighed til hele familien, kan du med stor sandsynlighed finde din drømmebolig i Aalborg.

Aalborg har masser at byde på i forhold til natur, kultur og kunst. I de naturlige dele af Aalborg er der heder, moser, skove og endda sandstrande. Kulturbegivenheder er der også i Aalborg; hertil det årlige Aalborg Karneval, som foregår i slutningen af maj måned, hvor folk fra hele landet klæder sig ud og har en fest. Derudover er der Aalborg Zoo, tivoli, museer, spillesteder, haver og parker. De har også en elite sports klub (AaB), hvor man f.eks. kan tage ind på Aalborg Portland Park og se fodbold. Overordnet set er der en masse muligheder for spændende aktiviteter i Aalborg.

Sælg din bolig i Aalborg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu