fbpx

Brikks ledende lokale specialist i Aalborg – Michael Nielsen

Michael har været i ejendomsmæglerbranchen siden 2003, og har tidligere været medindehaver af en traditionel ejendomsmæglerforretning med salg af alle typer boliger i Nordjylland. Michael brænder for faget og branchen. Udover at være specialist indenfor salg og vurdering, har Michael en håndværksmæssig baggrund hvilket er en stor fordel i forhold til at vurdere boliger samt at guide til hvilke forbedringer der giver mening at lave for at få solgt boligen så hurtigt som muligt og for så meget som muligt.

For mig er det at være ejendomsmægler en livsstil. Jeg er engageret, åben og ærlig, og arbejder helhjertet for, at du får den aller bedste service. Hos mig bliver aftaler fulgt til dørs, også efter kl. 17.00

 

Sælg din bolig i Aalborg med Brikk fra 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Aalborg , så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Aalborg?

Aalborg er Danmarks fjerde største by og kan generelt set deles op i 16 forskellige områder, nemlig Hasseris, Skalborg, Kærby, Hobrovej, Gug, Aalborg Øst, AAU-kvt., Reberbansgade/Ryesgade-kvt. (Vestbyen, som dækker hele området fra Hobrovej i centrum til Hasseris i vest), Søhelte-kvt., Klosterm/Vesterbro., Aalborg City, Ø-gade kvt., Vejgaard, Vejgaard Vest, Nørresundby og Sundby/Hvorup. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (Ifølge Aalborg Kommune) fra andre nærliggende provinsbyer Støvring, Aabybro og Brovst. Aalborg Kommune har siden 3. kvartal 2013 haft en befolkningstilvækst på 6.903 personer, og er dermed den kommune, som har haft flest tilflyttere. Størstedelen af tilflytterne er unge studerende i alderen 18-29 år. Det er ikke overraskende, at der er stor tilflytning til Aalborg Kommune, der er én af landets arealmæssigt største. Tal fra Aalborg Kommune viser, at der frem mod 2020 investeres mere end 10 milliarder kroner i bydele i form af både private, offentlige og halvoffentlige investeringer for at lokke endnu flere unge og højtuddannede til området.

 

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Aalborg?

Ifølge nyeste tal Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Aalborg i 2. kvartal 2020 en liggetid på 138 dage. Dette er en mindre stigning sammenlignet med forgående år, hvor den gennemsnitlige liggetid for villaer og rækkehuse lå på 128 dage. Desuden er liggetiden relativ lav i forhold til nabokommuner som Thisted der har en liggetid på hele 246 dage for villaer og rækkehuse.

 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Aalborg?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark 2. kvartal 2020 gives der 3.20% afslag på villaer og rækkehuse i Aalborg. De 3.20% ligger tæt op af landsgennemsnittet på 3,30%. Det er dog lavere end nogle af nabokommunerne. Blandt andet lavere end Thisted på 4,6%. Trods højere procentmæssigt afslag er afslaget i prisen størst i Aalborg, da priserne her også er højere.

Prisudvikling på boliger i Aalborg

Priserne på parcel- og rækkehuse i Aalborg har været meget svingende de seneste tre år, hvor der hvert kvartal har været store udsving i priserne. Dog er der nogle af stigningerne og faldende der skiller sig ud. I første kvartal af 2016 faldt priserne med hele 5,4% men steg i andet kvartal af 2016 med 7,5% hvilket er den højeste stigning i Aalborg de seneste mange år. I det seneste registrerede år, første kvartal af 2019, har der også været en stigning i priserne på 3,3%, dog var der et fald på 3% i kvartalet før. Dette illustrerer at priserne har været meget svingende i Aalborg kommune.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Aalborg ses en lignende tendens med udsving i priserne. I første kvartal af 2019 var der en stigning på 4,2% hvilket er den højste stigning de seneste tre år. Det største fald forekom i tredje kvartal af 2018 hvor priserne faldt med 6,6%. Siden år 1992, er priserne på ejerlejligheder i Aalborg steget med 345,2%. 

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Sælg din bolig i Aalborg

Ønsker du at sælge din bolig i Aalborg kan du starte med en vurdering fra din lokale Brikk-mægler  nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Vi er til rådighed mandag-fredag: 08:00-17:00 og lørdag-søndag: 10:00-15:00.
Du kan ringe til os på 7199 9891.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!