fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Sorø

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Sorø med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Sorø, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem bor i Sorø?

Sorø er en by på midtsjælland med omkring 7.980 indbyggere. Gennemsnitsalderen i Sorø er 46 år og der bor omkring 30% par, 43% singler og 27% børnefamilier i byen. Den befolkningsgruppe som udgør den største del af borgerne, er dem i aldersgruppen 65+ år. Der bor mange af de tilbagetrukne borgere, som dækker over dem på over 75 år som stadig kan klare at bo alene og nyder at være hjemme, se tv og læse gode bøger. Derudover bor der mange mangfoldige som repræsenterer en bred befolkningsgruppe, hvad angår alder, politisk ståsted og interesser. Der er 184 virksomheder i Sorø som generelt set fordeler sig på følgende fem brancher: Handel, sundhed, offentlig administration, diverse serviceydelser og ejendomshandel og udlejning.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Sorø?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for villaer og rækkehuse i Sorø 133 dage i 2020, hvilket er en mindre stigning sammenlignet foregående år,  hvor den gennemsnitlige liggetid var registreret til at være 115 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Sorø?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, bliver der gennemsnitligt givet afslag på 1,2% på villaer og rækkehuse i Sorø. Dette ligger betydeligt under landsgennemsnittet som er på 3,3%.

Prisudvikling på boliger i Sorø

Nye tal fra Boliga viser at prisudviklingen for villaer og rækkehuse i Sorø har været svingende. De største prisstigninger forekom i andet kvartal af 2014 og første kvartal af 2015, hvor stigningerne var på henholdsvis 28,2% og 29,2%. De største fald forekom i tredje kvartal af 2014 (29,6%) og i fjerde kvartal af 2018 (12,7%). Siden 1992, er priserne for villaer og rækkehuse i Sorø overordnet set steget med 198,6%.

Tendensen for prisudviklingen i ejerlejlighederne i Sorø, er svær at redegøre for på grund af manglende data. Dog er den store prisforskel i enkelte kvartaler bemærkelsesværdig. Oversigten viser for eksempel at der i første kvartal af 2015 var et prisfald på 9,8% efterfulgt af et fald på 100% i andet kvartal af 2015. Ligeledes var der i første kvartal af 2017 et prisfald på 3,8% efterfulgt af et fald på 100% i andet kvartal i 2017.

Ejendomsmægler Sorø

Start med en vurdering fra Brikks Sorø-mægler nu