fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Sorø Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Sorø

Finn er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Sorø

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Sorø?

Sorø er en by på midtsjælland med omkring 7.980 indbyggere. Gennemsnitsalderen i Sorø er 46 år og der bor omkring 30% par, 43% singler og 27% børnefamilier i byen. Den befolkningsgruppe som udgør den største del af borgerne, er dem i aldersgruppen 65+ år. Der bor mange af de tilbagetrukne borgere, som dækker over dem på over 75 år som stadig kan klare at bo alene og nyder at være hjemme, se tv og læse gode bøger. Derudover bor der mange mangfoldige som repræsenterer en bred befolkningsgruppe, hvad angår alder, politisk ståsted og interesser. Der er 184 virksomheder i Sorø som generelt set fordeler sig på følgende fem brancher: Handel, sundhed, offentlig administration, diverse serviceydelser og ejendomshandel og udlejning.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Sorø?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for villaer og rækkehuse i Sorø 134 dage i starten af 2022, hvilket er en identisk stigning sammenlignet foregående år, hvor den gennemsnitlige liggetid var registreret til at være 133 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Sorø?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2021, bliver der gennemsnitligt givet afslag på 2,1% på villaer og rækkehuse i Sorø. Dette ligger betydeligt under landsgennemsnittet som er på 3,3%.

Prisudvikling på boliger i Sorø

Nye tal fra Finans Danmark viser at prisudviklingen for villaer og rækkehuse i Sorø, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, har været positiv stigende med prisstigning på 7%. Med en endnu større årlig prisstigning på 16,1% fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021. 

Tendensen for prisudviklingen i ejerlejlighederne i Sorø, er svær at redegøre for på grund af manglende data. Dog er den store prisforskel i enkelte kvartaler bemærkelsesværdig. Oversigten viser for eksempel at der i første kvartal af 2015 var et prisfald på 9,8% efterfulgt af et fald på 100% i andet kvartal af 2015. Ligeledes var der i første kvartal af 2017 et prisfald på 3,8% efterfulgt af et fald på 100% i andet kvartal i 2017.

Sælg din bolig i Sorø

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu