fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Sorø Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Sorø

Jens er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Jens Christensen

Ejendomsmægler

Med sine mere end 25 års erfaring som ejendomsmægler sørger Jens for en god og tryg bolighandel, når du sælger din bolig med Brikk. Erfaringen har han bl.a. opbygget i EDC, hvor han har været hhv. daglig leder og indehaver af egen butik. Via en tæt dialog med dig som sælger hjælper Jens dig igennem hele salgsprocessen med sikker hånd og stort overblik. Derudover kan du regne med godt humør og et indgående lokalkendskab, som Jens bringer i spil, når han skal matche din bolig med nye ejere.
Jens Christensen

Sælg din bolig i Sorø

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Sorø?

Sorø er en by på Midtsjælland med ca. 8.000 indbyggere. Gennemsnitsalderen i Sorø er 46 år og der bor omkring 30% par, 43% singler og 27% børnefamilier i byen. Den befolkningsgruppe, som udgør den største del af borgerne, er dem i aldersgruppen 65+ år. Der bor mange af de tilbagetrukne borgere, som dækker over dem på 75+ år, der stadigvæk kan klare at bo alene og nyder at være hjemme, se tv og læse gode bøger.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Sorø?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Sorø, på 78 dage, hvilket er et fald sammenlignet med det foregående år, hvor den gennemsnitlige liggetid var registreret til at være 103 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Sorø

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 1. kvartal 2022, var der 36 handler på parcel- og rækkehuse i Sorø. I første kvartal 2021 var der 38 bolighandler. Antallet af bolighandler er faldet med 5,3% i løbet af 1 år.

Prisudvikling på boliger i Sorø

Nye tal fra Finans Danmark viser at prisudviklingen for parcel- og rækkehuse i Sorø, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har været stigende, med en prisstigning på 7,8%, samt en årlig prisstigning på 1,7% fra første kvartal 2021 til første kvartal 2022. 

Tendensen for prisudviklingen med hensyn til ejerlejlighederne i Sorø, er svær at redegøre for, grundet manglende data på Finans Danmark.

Sælg din bolig i Sorø

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu