fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Sorø Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Sorø

Jens Christensen

Ejendomsmægler

Med sine mere end 25 års erfaring som ejendomsmægler sørger Jens for en god og tryg bolighandel, når du sælger din bolig med Brikk. Erfaringen har han bl.a. opbygget i EDC, hvor han har været hhv. daglig leder og indehaver af egen butik. Via en tæt dialog med dig som sælger hjælper Jens dig igennem hele salgsprocessen med sikker hånd og stort overblik. Derudover kan du regne med godt humør og et indgående lokalkendskab, som Jens bringer i spil, når han skal matche din bolig med nye ejere.
Jens Christensen

Sælg din bolig i Sorø

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Sorø?

Sorø er en by på Midtsjælland med ca. 8.000 indbyggere. Gennemsnitsalderen i Sorø er 46 år og der bor omkring 30% par, 43% singler og 27% børnefamilier i byen. Den befolkningsgruppe, som udgør den største del af borgerne, er dem i aldersgruppen 65+ år. Der bor mange af de tilbagetrukne borgere, som dækker over dem på 75+ år, der stadigvæk kan klare at bo alene og nyder at være hjemme, se tv og læse gode bøger.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Sorø?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Sorø på 109 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 94 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Sorø

Ifølge Finans Danmark, var der 79 handler på parcel- og rækkehuse i Sorø, i 3. kvartal af 2023. I 3. kvartal af 2022 var der 68 bolighandler. Antallet af bolighandler i Sorø er steget med 16.2% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Sorø

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Sorø, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set en prisstigning på 10.2% i forhold til det forrige kvartal. På årsbasis er prisen faldet med 6.2% sammenlignet med samme kvartal, året før.

Sælg din bolig i Sorø

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu