fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Solrød Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Solrød

Mathias er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Solrød

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Solrød?

Solrød Kommune er en kommune i Region Sjælland. Solrød Kommune ligger cirka 30 kilometer syd for København med seks kilometers kyststrækning ud til Køge Bugt. Kommunen kan generelt set deles op i syv områder, nemlig Kirke Skensved, Havdrup, Gammel Havdrup, Jersie, Solrød Strand, Karlstrup og Karlstrup Strand. Selvom hvert område er forskelligt, også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Solrød Kommune) fra provinsbyer på Nordsjælland. Mens mange kommuner kæmper med at tiltrække borgere, slår nye tilflyttere sig ned i Solrød hver eneste måned. Et udtræk fra Solrød Kommunes GIS-system (Geografisk Informationssystem) viser, at den typiske tilflytter i oktober 2015 var mellem 20 og 39 år gammel. Han eller hun flyttede dertil fra Københavns Kommune eller fra nabokommunerne Greve, Roskilde eller Køge, og vedkommende bosatte sig i Havdrup eller Solrød Strand-området.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Solrød?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark har parcel- og rækkehuse i Solrød en liggetid på 138 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 88 dage. Det er højere end nogle af nabokommunerne, som eksempelvis Roskilde, hvor liggetiden for parcel. og rækkehuse er på 100 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Solrød

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 1. kvartal 2022, var der 44 handler på parcel- og rækkehuse i Solrød. I første kvartal 2021 var der 88 bolighandler. Antallet af bolighandler i Solrød er faldet med 50% i løbet af 1 år. 

Prisudvikling på boliger i Solrød

Priserne på villaer og rækkehuse i Solrød, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har været stigende med en prisstigning på 8,3%. Den årlige prisudvikling har også været stigende med en prisstigning på 8,7% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til ejerlejligheder, har der i seneste registrerede kvartal, været en prisstigning på 3,7% med en årlig prisstigning på hele 12,9%.

Sælg din bolig i Solrød

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu