fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Solrød Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Solrød

Michael Hoffström

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist

Michael har en stor erfaring fra ejendomsmægler-branchen, hvilket bl.a. inkluderer 10 år som indehaver af egen butik, samt daglig leder hos Realmæglerne. Han bringer en positiv energi og entusiasme til hvert møde og han har et skarpt øje for de detaljer, der kan fremhæve din bolig for potentielle købere. Det er en egenskab, som han kombinerer med sine mange års erfaring med det lokale boligmarked for at yde dig den helt rigtige service. Troværdighed er en kerneværdi for Michael, og hans integritet gør ham til det oplagte valg for enhver, der søger en kompetent hånd til at facilitere deres bolighandel.
Michael Hoffström

Et udpluk af vores boliger i Solrød

Sælg din bolig i Solrød

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Solrød?

Solrød Kommune er en kommune i Region Sjælland. Solrød Kommune ligger cirka 30 kilometer syd for København med seks kilometers kyststrækning ud til Køge Bugt. Kommunen kan generelt set deles op i syv områder, nemlig Kirke Skensved, Havdrup, Gammel Havdrup, Jersie, Solrød Strand, Karlstrup og Karlstrup Strand. Selvom hvert område er forskelligt, også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Solrød Kommune) fra provinsbyer på Nordsjælland. Mens mange kommuner kæmper med at tiltrække borgere, slår nye tilflyttere sig ned i Solrød hver eneste måned. Et udtræk fra Solrød Kommunes GIS-system (Geografisk Informationssystem) viser, at den typiske tilflytter i oktober 2015 var mellem 20 og 39 år gammel. Han eller hun flyttede dertil fra Københavns Kommune eller fra nabokommunerne Greve, Roskilde eller Køge, og vedkommende bosatte sig i Havdrup eller Solrød Strand-området.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Solrød?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Solrød på 132 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 85 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Solrød

Ifølge Finans Danmark, var der 69 handler på parcel- og rækkehuse i Solrød, i 3. kvartal af 2023. I 3. kvartal af 2022 var der 43 bolighandler. Antallet af bolighandler i Solrød er steget med 60.5% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Solrød

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Solrød, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set en prisstigning på 12.0% i forhold til det forrige kvartal. På årsbasis er prisen faldet med 8.6% sammenlignet med samme kvartal, året før.

Grundet manglende data på Finans Danmark, er det ikke muligt at redegøre for en tendens, angående prisudvikling på ejerlejligheder i Solrød.

Sælg din bolig i Solrød

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu