fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Solrød

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Solrød med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Solrød, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Solrød?

Solrød Kommune er en kommune i Region Sjælland på Sjælland. Solrød Kommune ligger cirka 30 kilometer syd for København med seks kilometers kyststrækning ud til Køge Bugt, kan generelt set deles op i syv områder, nemlig Kirke Skensved, Havdrup, Gammel Havdrup, Jersie, Solrød Strand, Karlstrup og Karlstrup Strand. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Solrød Kommune) fra provinsbyer på Nordsjælland. Mens mange kommuner kæmper med at tiltrække borgere, slår nye tilflyttere sig ned i Solrød hver eneste måned. Et udtræk fra Solrød Kommunes GIS-system (Geografisk Informationssystem) viser, at den typiske tilflytter i oktober 2015 var mellem 20 og 39 år gammel. Han eller hun flyttede hertil fra Københavns Kommune eller fra nabokommunerne Greve, Roskilde eller Køge, og vedkommende bosatte sig i Havdrup eller Solrød Strand-området.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Solrød?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark har villaer og rækkehuse i Solrød i 2020 en liggetid på 120 dage. Liggetiden i Solrød er steget sammenlignet med det foregående år hvor den gennemsnitlige liggetid var på 95 dage. Det er også højere end nogle af nabokommunerne som eksempelvis Roskilde hvor liggetiden for villaer og rækkehuse er på 98 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Solrød?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 2,3% på boliger i Solrød. Dette er under landsgennemsnittet på 3,30%, afslaget ligger dog på samme niveau som de nærliggende kommuner Køge med et afslag på 2,1% og Roskilde på 2,2%.

Prisudvikling på boliger i Solrød

Priserne på villaer og rækkehuse i Solrød er fortsat stigende, efter flere år, hvor priserne stødt har været stigende og har nået et mere stabilt niveau. I det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2019, steg priserne med 9%. De årlige ændringer siden 2016 været stigende på nær tredje kvartal af 2016 hvor den årlige ændring var -2%. Den højeste stigning der har været siden 2012, forekom i tredje kvartal af 2016 hvor priserne steg med 9,8%. Siden 1992, er priserne på villaer og rækkehuse steget med 336,4% i Solrød.

Set i forhold til ejerlejligheder, så er udviklingen relativ ens med udviklingen for priserne på parcel- og rækkehuse, dog med færre registrerede kvartaler og færre oplysninger. Det største fald de senere år har været på 8,8% i tredje kvartal af 2017 og den største stigning var i fjerde kvartal af 2017 på 17,1%.

Ejendomsmægler Solrød

Start med en vurdering fra Brikks Solrød-mægler nu