fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Solrød Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Solrød

Kasper er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Solrød

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Solrød?

Solrød Kommune er en kommune i Region Sjælland på Sjælland. Solrød Kommune ligger cirka 30 kilometer syd for København med seks kilometers kyststrækning ud til Køge Bugt, kan generelt set deles op i syv områder, nemlig Kirke Skensved, Havdrup, Gammel Havdrup, Jersie, Solrød Strand, Karlstrup og Karlstrup Strand. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Solrød Kommune) fra provinsbyer på Nordsjælland. Mens mange kommuner kæmper med at tiltrække borgere, slår nye tilflyttere sig ned i Solrød hver eneste måned. Et udtræk fra Solrød Kommunes GIS-system (Geografisk Informationssystem) viser, at den typiske tilflytter i oktober 2015 var mellem 20 og 39 år gammel. Han eller hun flyttede hertil fra Københavns Kommune eller fra nabokommunerne Greve, Roskilde eller Køge, og vedkommende bosatte sig i Havdrup eller Solrød Strand-området.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Solrød?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark har villaer og rækkehuse i Solrød en liggetid på 119 dage i starten af 2002. Liggetiden i Solrød er steget minimalt sammenlignet med det foregående år hvor den gennemsnitlige liggetid var på 120 dage. Det er også højere end nogle af nabokommunerne som eksempelvis Roskilde hvor liggetiden for villaer og rækkehuse er på 99 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Solrød?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2021, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 3,5% på boliger i Solrød. Dette er over landsgennemsnittet på 3,30%, afslaget ligger dog på samme niveau som de nærliggende kommuner Køge med et afslag på 2,6% og Roskilde på 2,2%.

Prisudvikling på boliger i Solrød

Priserne på villaer og rækkehuse i Solrød, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, har været faldende med et prisfald på 4,7%. Den årlige prisudvikling har været minimalt stigende, men en prisstigning på 1% fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Set i forhold til ejerlejligheder, har der i seneste registrerede kvartal, været et prisfald på 4%, dog med en årlig prisstigning på hele 20,6%.

Sælg din bolig i Solrød

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu