fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Roskilde Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Roskilde

Morten er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Roskilde

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Roskilde?

Roskilde som er Danmarks tiende største by, kan generelt set deles op i ti bydele, som er Herslev, Svogerslev, Øm, Kamstrup, Vindinge, Himmelev, Veddelev, Store Valby, Gundsølille og Kirkerup. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Roskilde Kommune) fra Hovedstadsområdet. Antallet af tilflyttere til Roskilde Kommune løber fra prognoserne. Væksten i nettotilflytning til kommunen 2007-2019 er på knap 14 procent. Roskilde ligger som nr. 3, kun overgået af Høje Taastrup og København, når man kigger på de 20 største byer og antal boligsøgninger i forhold til indbyggere. Ifølge tal fra Danmarks Statistik oplevede kommunen sidste år en nettotilflytning på 449 personer, hvilket er det tredjehøjeste antal i hele landet – kun overgået af Aarhus og Rødovre. Det er hovedsageligt folk mellem 16-64 år, som er i den erhvervsaktive alder, der flytter til Roskilde, hvilket bl.a. skyldes at Roskilde huser mange større virksomheder og bl.a. har en af landets største antal af statslige arbejdspladser.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Roskilde?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, havde villaer og rækkehuse i Roskilde en liggetid på 99 dage. hvilket er et næsten identisk sammenlignet foregående år, hvor den gennesnitlige liggetid lød på 98 dage. Liggetiden for ejerlejligheder i Roskilde er gennemsnitligt på 84 dage, hvilket også er en af landets relativ lave liggetider.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Roskilde?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2021, gives der 2,2% afslag på boliger i Roskilde. Afslaget på 2,2% er lavere end landsgennemsnittet, som ligger på 3,30%. 

Prisudvikling på boliger i Roskilde

Priserne på villaer og rækkehuse i Roskilde, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, har haft en minimal positiv prisstigning på 1,4%. Dog med en markant årlig prisstigning på 12,7%, fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Set i forhold til ejerlejligheder i Roskilde, har der i det seneste registrerede kvartal, været et negativt prisfald på 4,17%, men en årlig positiv prisstigning 11,6%.

Sælg din bolig i Roskilde

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu