fbpx

 

Sælg din bolig i Roskilde med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Roskilde, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Roskilde?

HRoskilde som er Danmarks tiende største by, kan generelt set deles op i ti bydele, som er Herslev, Svogerslev, Øm, Kamstrup, Vindinge, Himmelev, Veddelev, Store Valby, Gundsølille og Kirkerup. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Roskilde Kommune) fra Hovedstadsområdet. Antallet af tilflyttere til Roskilde Kommune løber fra prognoserne. Væksten i nettotilflytning til kommunen 2007-2019 er på knap 14 procent. Roskilde ligger som nr. 3, kun overgået af Høje Taastrup og København, når man kigger på de 20 største byer og antal boligsøgninger i forhold til indbyggere. Ifølge tal fra Danmarks Statistik oplevede kommunen sidste år en nettotilflytning på 449 personer, hvilket er det tredjehøjeste antal i hele landet – kun overgået af Aarhus og Rødovre. Det er hovedsageligt folk mellem 16-64 år, som er i den erhvervsaktive alder, der flytter til Roskilde, hvilket bl.a. skyldes at Roskilde huser mange større virksomheder og bl.a. har en af landets største antal af statslige arbejdspladser.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Roskilde?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, havde villaer og rækkehuse i Roskilde i 2020K2 en liggetid på 98 dage, hvilket er et betydeligt fald sammenlignet foregående år, hvor den gennesnitlige liggetid lød på 125 dage. Liggetiden for ejerlejligheder i Roskilde er gennemsnitligt på 76 dage, hvilket også er en af landets relativ lave liggetider.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Roskilde?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, gives der 2,2% afslag på boliger i Roskilde. Afslaget på 2,2% er lavere end landsgennemsnittet, som ligger på 3,30%. Det er dog på niveau med nærliggende områder som Høje-Taastrup, hvor det gennemsnitlige afslag er på 2,2%.  

Prisudvikling på boliger i Roskilde

Priserne på parcel- og rækkehuse i Roskilde har været meget svingende. I det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2019, har der været et fald på 4,6%, der har ligeledes været et fald på 6,2% i andet kvartal af 2018. Dog er der nogle større prisstigninger der skiller sig ud, eksempelvis i første kvartal af 2015 hvor der var en stigning på hele 15,1% og fjerde kvartal af 2017 hvor priserne steg med 8%. Siden år 1992 er priserne på villaer og rækkehuse i Roskilde steget med 298,4%.

Set i forhold til ejerlejligheder i Roskilde, så er udviklingen i priserne relativ ens med udviklingen for priserne på parcel- og rækkehuse. Trods en konstant stigning i priserne siden starten af 2015, har der været enkelte kvartaler, som har haft et fald i priserne, her er der tale om tredje kvartal af 2015, hvor priserne faldt med 2,1% og i andet kvartal 2016, hvor priserne faldt med 4,7%. Dog har der siden 2016 og frem til første kvartal af 2019 kun været stigninger i priserne på ejerlejligheder i Roskilde.

 

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Sælg din bolig i Roskilde

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Vi er til rådighed mandag-fredag: 08:00-17:00 og lørdag-søndag: 10:00-15:00.
Du kan ringe til os på 7199 9891.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!