fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Skødstrup Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Skødstrup

Anders er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Skødstrup

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Skødstrup?

Skødstrup er en stationsby i Østjylland og hører under Aarhus Kommune. Byen har ca. 8.659 indbyggere og gennemsnitsalderen i Skødstrup er 37 år. Byen er i dag et moderne samfund, hvor der generelt set er god byudvikling, mange nye villaer, gode skoler og indkøbsmuligheder. Der bor hele 41% børnefamilier i Skødstrup og de lokale vurderer byen til at være et godt sted at bo for børnefamilier. Mange af børnefamilierne er aktive og hverdagen bærer præg af børnenes aktiviteter. Der bor også mange med overskud og for denne gruppe borgere er aktiviteter prioriteret.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Skødstrup?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Skødstrup på 88 dage. Det er en stigning sammenlignet med det foregående år, hvor den gennemsnitlige liggetid lød på 62 dage.  

Hvilke seværdigheder finder du i Skødstrup?

I Skødstrup finder du blandt andet Hjortshøj Kirke og Den Gamle By. Desuden ligger kulturseværdigheder Botanisk Have og Væksthusene kun 10 km fra byen. Er man glad for sjove udfordringer, så kan man besøge Escapist Aarhus, som også ligger ca. 10 km fra centrum af Skødstrup. 

Prisudvikling på boliger i Skødstrup

Ifølge nye tal fra Finans Danmark har prisudviklingen for parcel- og rækkehuse i Skødstrup, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, været faldende på 3,4%. Dog med en prisstigning på 3% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Set i forhold til ejerlejligheder, kan der ikke redegøres for en tendens, grundet manglende data fra Finans Danmark. 

Sælg din bolig i Skødstrup

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu