fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Skødstrup Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Skødstrup

Anders er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Skødstrup

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Skødstrup?

Skødstrup er en stationsby i Østjylland og hører under Aarhus kommune. Byen har ca 8.197 indbyggere og gennemsnitsalderen i Skødstrup er 37 år. Byen er i dag et moderne samfund, hvor der generelt set et god byudvikling, mange nye villaer, gode skoler og indkøbsmuligheder. Der bor hele 41% børnefamilier i Skødstrup og de lokale vurderer byen til at være et godt sted at bo for børnefamilier. Mange af børnefamilierne er aktive og hverdagen bærer præg af børnenes aktiviteter. Der bor også mange med overskud og for denne gruppe borgere er aktiviteter prioriteret. Der er 156 virksomheder i Skødstrup som primært fordeler sig over følgende brancher: handel, sundhed, bygge & anlæg, hotel & restauration og ejendomshandel og udlejning.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Skødstrup?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for villaer og rækkehuse i Skødstrup 108 dage i starten af 2022. Hvilket er steget sammenlignet foregående år, hvor den gennemsnitlige liggetid lød på 101 dage.  

Hvilke seværdigheder finder du i Skødstrup?

I Skødstrup finder du blandt andet Hjortshøj Kirke og Den gamle by. Desuden ligger kulturseværdigheder botanisk have og væksthusene kun 10 km fra byen. Er man på glad for sjove udfordringer, så kan man besøge Escapist Aarhus som også ligger ca. 10 km fra centrum af Skødstrup. 

Prisudvikling på boliger i Skødstrup

Ifølge nye tal fra Finas Danmark har prisudviklingen for villaer og rækkehuse i Skødstrup, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, været minimalt prisfaldende på 0,7%. Dog med en prisstigning på 2,8% fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Set i forhold til ejerlejligheder, kan der ikke redegøres for en tendens da der er mangel på data. Det er dog værd at bemærke den store prisudvikling mellem enkelte kvartaler. For eksempel ses der en stigning i tredje kvartal af 2015 på 0,9% efterfulgt af et fald på 100% i fjerde kvartal. En lignende udvikling ses i fjerde kvartal af 2016 til første kvartal af 2017, hvor prisfaldene var på henholdsvis 9,8% og 100%.

Sælg din bolig i Skødstrup

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu