fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Skødstrup Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Skødstrup

Sebastian Frost-Larsen

Ejendomsmægler MDE

<p>Du mærker hurtigt, at Sebastian trives i arbejdet og dialogen med mennesker. Den samme oplevelse har de mulige købere af din bolig – og så er vi allerede tættere på et succesfuldt salg. Ligesom alle Brikks mæglere er Sebastian ambitiøs og drevet af at skabe resultater. Det gør han med sin servicemindede, ansvarsfulde og nærværende tilgang, der sikrer en tryg proces for alle parter.
Sebastian Frost-Larsen

Sælg din bolig i Skødstrup

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Skødstrup?

Skødstrup er en stationsby i Østjylland og hører under Aarhus Kommune. Byen har ca. 8.659 indbyggere og gennemsnitsalderen i Skødstrup er 37 år. Byen er i dag et moderne samfund, hvor der generelt set er god byudvikling, mange nye villaer, gode skoler og indkøbsmuligheder. Der bor hele 41% børnefamilier i Skødstrup og de lokale vurderer byen til at være et godt sted at bo for børnefamilier. Mange af børnefamilierne er aktive og hverdagen bærer præg af børnenes aktiviteter. Der bor også mange med overskud og for denne gruppe borgere er aktiviteter prioriteret.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Skødstrup?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Skødstrup på 70 dage. Dette er et fald sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 84 dage.

Hvilke seværdigheder finder du i Skødstrup?

I Skødstrup finder du blandt andet Hjortshøj Kirke og Den Gamle By. Desuden ligger kulturseværdigheder Botanisk Have og Væksthusene kun 10 km fra byen. Er man glad for sjove udfordringer, så kan man besøge Escapist Aarhus, som også ligger ca. 10 km fra centrum af Skødstrup. 

Prisudvikling på boliger i Skødstrup

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Skødstrup, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set et prisfald på 18.3% i forhold til det forrige kvartal. På årsbasis er prisen faldet med 11.9% sammenlignet med samme kvartal, året før.

Sælg din bolig i Skødstrup

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu