fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Skødstrup

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Skødstrup med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Skødstrup, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem bor i Skødstrup?

Skødstrup er en stationsby i Østjylland og hører under Aarhus kommune. Byen har ca 8.197 indbyggere og gennemsnitsalderen i Skødstrup er 37 år. Byen er i dag et moderne samfund, hvor der generelt set et god byudvikling, mange nye villaer, gode skoler og indkøbsmuligheder. Der bor hele 41% børnefamilier i Skødstrup og de lokale vurderer byen til at være et godt sted at bo for børnefamilier. Mange af børnefamilierne er aktive og hverdagen bærer præg af børnenes aktiviteter. Der bor også mange med overskud og for denne gruppe borgere er aktiviteter prioriteret. Der er 156 virksomheder i Skødstrup som primært fordeler sig over følgende brancher: handel, sundhed, bygge & anlæg, hotel & restauration og ejendomshandel og udlejning.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Skødstrup?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, er den gennemsnitlige liggetid for villaer og rækkehuse i Skødstrup 101 dage i 2020, hvilket er faldet sammenlignet foregående år, hvor den gennemsnitlige liggetid lød på 112 dage.  

Hvilke seværdigheder finder du i Skødstrup?

I Skødstrup finder du blandt andet Hjortshøj Kirke og Den gamle by. Desuden ligger kulturseværdigheder botanisk have og væksthusene kun 10 km fra byen. Er man på glad for sjove udfordringer, så kan man besøge Escapist Aarhus som også ligger ca. 10 km fra centrum af Skødstrup. 

Prisudvikling på boliger i Skødstrup

Ifølge nye tal fra Boliga har den overordnede prisudvikling for villaer og rækkehuse i Skødstrup været positiv i de seneste 8 år. Ser man derimod udelukkende på individuelle kvartaler, ses der en svingende tendens. De største prisstigninger forekom i første kvartal af 2014 og samme kvartal af 2015, hvor priserne steg med henholdsvis 15,4% og 12,6%. De største prisfald var registreret i første og fjerde kvartal af 2013, hvor priserne faldt med 17% og 11,6%. Siden år 1992, har den overordnede prisudvikling været positiv. Priserne er nemlig steget med 369,6% i alt. Set i forhold til ejerlejligheder, kan der ikke redegøres for en tendens da der er mangel på data. Det er dog værd at bemærke den store prisudvikling mellem enkelte kvartaler. For eksempel ses der en stigning i tredje kvartal af 2015 på 0,9% efterfulgt af et fald på 100% i fjerde kvartal. En lignende udvikling ses i fjerde kvartal af 2016 til første kvartal af 2017, hvor prisfaldene var på henholdsvis 9,8% og 100%.

Ejendomsmægler Skødstrup

Start med en vurdering fra Brikks Skødstrup-mægler nu