fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Silkeborg Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Silkeborg

Anders er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Silkeborg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Silkeborg?

Silkeborg som er Danmarks femtende største by kan generelt set deles op i 15 forskellige områder, nemlig Kragelund, Funder Kirkeby, Funder, Lysbro, Virklund, Sejs, Balle Kirkeby, Sejling, Hårup, Linå, Voel, Sminge, Svostrup og Grauballe. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Silkeborg Kommune) fra Aarhus, Viborg og Skanderborg. 0-2-årige forventes at stige med 604 personer (21,9%), 0-5-årige forventes at stige med 1.059 personer (18,2%) og 3-5-årige forventes at stige med 455 personer (14,8%). Dermed er den typiske tilflytter til Silkeborg ifølge en prognose børnefamilier eller familier med plan om en familieudvidelse.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Silkeborg?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark har boliger i Silkeborg  en liggetid på 142 dage. Det er en lidt lavere liggetid end der eksempelvis er i nabokommunen Ikast hvor den gennemsnitlige liggetid er på 147 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Silkeborg?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2021, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 2.1% på boliger i Silkeborg. Dette afslag ligger under landsgennemsnittet på 3,30% og den nærliggende storkommune Herning, hvor afslaget er på 4.3%.

Prisudvikling på boliger i Silkeborg

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Silkeborg, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, har været negativt faldende med et prisfald på 5,6%, og et årligt prisfald på 2,1%. Fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021. 

Set i forhold til prisudviklingen af ejerlejligheder i Silkeborg, har der i seneste registrerede kvartal, været en positiv prisstigning hele 17,6%, og nogenlunde samme årlig prisstigning på 17,7%.

Sælg din bolig i Silkeborg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu