fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Silkeborg Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Silkeborg

Sebastian Frost-Larsen

Ejendomsmægler MDE

<p>Du mærker hurtigt, at Sebastian trives i arbejdet og dialogen med mennesker. Den samme oplevelse har de mulige købere af din bolig – og så er vi allerede tættere på et succesfuldt salg. Ligesom alle Brikks mæglere er Sebastian ambitiøs og drevet af at skabe resultater. Det gør han med sin servicemindede, ansvarsfulde og nærværende tilgang, der sikrer en tryg proces for alle parter.
Sebastian Frost-Larsen
Mathias Bøge Pedersen
Mathias Bøge Pedersen
Read More
Jeg har lige solgt min lejlighed i Silkeborg via Brikk og er meget tilfreds med hele forløbet. En strømlinet sagsgang hvor man bliver “holdt i hånden” hele vejen igennem. Let og overskuelig proces. Udover det gode koncept til en skarp pris, så gjorde mægler Sebastian Frost-Larsen et rigtig godt stykke arbejde. Veloplagt og forberedt til vurderingen af lejligheden hvor han havde styr på fakta og området. Han er imødekommende og ringer med status på alle fremvisninger. Så meget tilfreds med valget af Sebastian som min mægler i en tid hvor alt er så digitalt som det er. Stor anbefaling herfra.
Henrik Sandhøj Rasmussen
Henrik Sandhøj Rasmussen
Read More
At sælge hus i coronatid......har været en lettere turbolent oplevelse, men vi kom rigtig fint igennem det, sammen med BRIKK. Vi hørte om BRIKK ved en tilfældighed. En ny mægler hvor du kan sælge dit hus, inklusiv fremvisning, for en brøkdel af hvad det koster hos en traditionel mægler. Vi var ærgelige over en udsigt til at skulle slippe ca 80.000 kr i salær for at få solgt vores hus, så vi besluttede at give det en chance - og det har vi ikke fortrudt. Vi skulle sælge hus i Silkeborg og fik en meget lokal mægler koblet på vores salg, fuldstændig som de lovede. Vi har haft en tæt dialog med Sebastian under hele forløbet og har følt os rigtig godt behandlet. Da en underskrevet købsaftale desværre blev annulleret grundet coronasituationen, var BRIKK hurtige til at tilbyde noget ekstra power på markedsføringsfronten uden mer-pris. Vi har nu fået solgt vores hus - desværre har vi måtte give et større afslag end forventet, pga corona, men så kan vi trøste os med at vi nærmest ikke har betalt noget for salæret, og har sparet en masse penge den vej. BRIKK kan varmt anbefales herfra.
Previous
Next

Sælg din bolig i Silkeborg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Silkeborg?

Silkeborg, som er Danmarks syttende største by, kan generelt set deles op i 15 forskellige områder, nemlig Kragelund, Funder Kirkeby, Funder, Lysbro, Virklund, Sejs, Balle Kirkeby, Sejling, Hårup, Linå, Voel, Sminge, Svostrup og Grauballe. Selvom hvert område er forskelligt, også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Silkeborg Kommune) fra Aarhus, Viborg og Skanderborg. 0-2-årige forventes at stige med 604 personer (21,9%), 0-5-årige forventes at stige med 1.059 personer (18,2%) og 3-5-årige forventes at stige med 455 personer (14,8%). Dermed er den typiske tilflytter til Silkeborg, ifølge en prognose, børnefamilier eller familier med plan om en familieudvidelse.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Silkeborg?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Silkeborg på 135 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 103 dage.

For ejerlejligheder er den gennemsnitlige liggetid på 174 dage.

Seværdigheder i Silkeborg

Silkeborg tilbyder mange kunstneriske og interessante oplevelser. En af de mest populære er Museum Jorn. Asger Jorn er en af de mest betydningsfulde danske kunstnere i vores tid, og på Museum Jorn finder man både Jorns kunst, Cobrakunst samt internationale kunstnere som inspirerede Jorn, såsom Max Ernst, Francis Picabia, Fernand Leger, Man Ray og Pablo Picasso. Museet har skiftende internationale udstillinger, særlige arrangementer, samt et værksted for hele familien. Museum Jorn er tegnet af den danske arkitekt Niels Frithiof Truelsen, og blev indviet i 1982. Derudover finder man også KunstCentret Silkeborg Bad, som er omkranset af en smuk skulpturpark. Stedet virkede som kurbad fra 1883 til 1983, men i 1996 blev det omdannet til et kunstcenter, som udstiller danske og internationale kunstnere året rundt. I en af bygningerne kan man også blive klogere på kurbadets 100-årige historie. I AQUA er der mulighed for at møde fascinerende dyr, i naturlige omgivelser. De huser et bredt udvalg af dyr såsom, vaskebjørne, oddere, storke, mårhunde, hugorme m.m. Derudover er der også en vandlegeplads med vandkanoner og mere, hvor man kan tilbringe flere timer. I deres store indendørs akvarium, kan man kigge ud på gedder og den rekordstore kæmpemalle, som befinder sig i søen.

I 1943 flyttede den tyske øverstkommanderende general i Danmark, sit hovedkvarter fra Nyboder skole til Silkeborg Kurbad i midten af Jylland. Tyskerne overtog de fleste bygninger på badet, men opførte også selv flere barakker og bunkers rundt om i parken. Hos Silkeborg bunker museet, kan man høre historier fra det tyske militære hovedkvarter, generalerne og mandskabet, samt besøg i flere af bunkerne.

Silkeborgs historie

Silkeborg er en ung by planlagt og etableret under enevælden. Silkeborg har to historiske udspring, nemlig Silkeborg Papirfabrik i 1844 og Silkeborg Handelsplads i 1846. Silkeborg Papirfabrik blev anlagt af papirdynastiet Drewsen. Dens placering skyldtes Gudenåens vandkraft, samt at Gudenåen skulle være transportvej for råstoffer og færdigvarer. Der blev opført arbejdsboliger beregnet til papirarbejderne og deres familier, og grundet flere tilflyttere til byen blev handelspladsen også etableret. I 1850’erne udviklede Silkeborg sig med stor hast, og i 1851 måtte man udvide byplanen, da den tidligere var for snæver. Silkeborg blev en selvstændig kommune allerede i 1855. Silkeborg udviklede sig fra handelsplads til købstad i løbet af årene, og voksede sig ligeledes også større.

Udvikling i antallet af bolighandler i Silkeborg

Ifølge Finans Danmark, var der 219 handler på parcel- og rækkehuse i Silkeborg, i 3. kvartal af 2023. I 3. kvartal af 2022 var der 159 bolighandler. Antallet af bolighandler i Silkeborg er steget med 37.7% i løbet af ét år.

For ejerlejligheder har der i Silkeborg været en stigning på 26.3% på et år, fra 19 til 24 bolighandler.

Prisudvikling på boliger i Silkeborg

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Silkeborg, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set en prisstigning på 11.2% i forhold til det forrige kvartal. På årsbasis er prisen steget med 2.0% sammenlignet med samme kvartal, året før.

I forhold til ejerlejligheder, har der i det seneste registrerede kvartal, været et prisfald på 5.6%, På årsbasis er prisen faldet med 5.2% sammenlignet med samme kvartal, året før.

Sælg din bolig i Silkeborg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu