fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Ikast Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Ikast

Thomas er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Ikast

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Ikast?

Ikast-brande kommune har et indbyggertal på 40.600 borgere og kommunen har mere end 22.000 arbejdspladser. Gennemsnitsalderen i kommunen er 42 år, hvilket vil sige der både er mange unge såvel som ældre borgere i kommunen. Mange af de lokale holder af at bruge tid på havearbejde. Der er gode indkøbsmuligheder og rigt foreningsliv. Der er 27% børnefamilier, og de mange af Ikast borgere vurderer byen til at være et godt sted for børnefamilier. Det mest typiske befolkningsgrupper i Ikast, er dem som er vendt hjem efter at have boet i en anden by, “familien Danmark”, som kendetegner den traditionelle familie som er glade for at læse lokal-regional aviser og holder af det hjemlige og kendte og den ældre befolkningsgruppe i aldersgruppen 50-75 år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Ikast?

Ifølge nyeste data fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Ikast en liggetid på 147 dage i starten af 2022. Dette er faldet fra det foregående år, hvor liggetiden lå på 181 dage. Dette er desuden en lavere liggetid end der er i den større nabokommune, Herning, hvor liggetiden er på 160 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Ikast?

Ifølge data fra Finans Danmark, 3. kvartal 2021, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 5,9% på villaer og rækkehuse i Ikast. Dette er højere, sammenlignet med landsgennemsnittet på 3,30% men desuden også et højere afslag end der bliver givet i de nærliggende kommuner, som f.eks. Silkeborg på 2,1%.

Prisudvikling på boliger i Ikast

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Ikast har været meget svingende de seneste år. I det seneste registrerede kvartal har der været et fald på 8,6%, dog en årlig positiv stigning på 5,2%. Fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Ikast, er det vanskeligt at redegøre for en tendens grundet manglende data på Finans Danmark.

Sælg din bolig i Ikast

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu