fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Ikast

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Ikast med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Ikast, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem bor i Ikast?

Ikast-brande kommune har et indbyggertal på 40.600 borgere og kommunen har mere end 22.000 arbejdspladser. Gennemsnitsalderen i kommunen er 42 år, hvilket vil sige der både er mange unge såvel som ældre borgere i kommunen. Mange af de lokale holder af at bruge tid på havearbejde. Der er gode indkøbsmuligheder og rigt foreningsliv. Der er 27% børnefamilier, og de mange af Ikast borgere vurderer byen til at være et godt sted for børnefamilier. Det mest typiske befolkningsgrupper i Ikast, er dem som er vendt hjem efter at have boet i en anden by, “familien Danmark”, som kendetegner den traditionelle familie som er glade for at læse lokal-regional aviser og holder af det hjemlige og kendte og den ældre befolkningsgruppe i aldersgruppen 50-75 år+ år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Ikast?

Ifølge nyeste data fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Ikast en liggetid på 181 dage i 2020. Dette er steget fra det foregående år, hvor liggetiden lå på 128 dage. Dette er desuden en højere liggetid end der er i den større nabokommune, Herning, hvor liggetiden er på 153 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Ikast?

Ifølge data fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 2,25% på villaer og rækkehuse i Ikast. Dette er relativt lavt, sammenlignet med landsgennemsnittet på 3,30% men desuden også et højere afslag end der bliver givet i de nærliggende kommuner, som f.eks. Silkeborg på 1,27%.

Prisudvikling på boliger i Ikast

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Ikast har været meget svingende de seneste år. I det seneste registrerede kvartal har der været et fald på 0,9%. Der har også været større fald over årene, det største fald forekom i første kvartal af 2015 hvor priserne faldt med 17,4% og yderligere med 7,6% i fjerde kvartal af 2016. De årlige ændringer har været stigende de seneste fire kvartaler, dog var der inden da to kvartaler hvor den årlige ændring var faldende. I andet kvartal af 2018 faldt priserne med 5,7% og 10,5% i første kvartal af 2018.

Siden 1992, er priserne på villaer og rækkehuse i Ikast steget med 136,6%. Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Ikast, er det vanskeligt at redegøre for en tendens grundet manglende data på Boliga. Dog kan der ses, at der i det seneste registrerede år, første kvartal af 2018, et fald på 8,1%. 

Ejendomsmægler Ikast

Start med en vurdering fra Brikks Ikast-mægler nu