fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Ikast Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Ikast

Thomas er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Mads Dyg Nielsen

Med sin erfaring som indehaver af egen ejendomsmæglerbutik har Mads en solid erfaring med at garantere en god og tryg bolighandel. Hans skarpe syn for udviklingen på boligmarkedet og store kendskab til lokalområdet betyder, at han bestræber sig for at fastsatte den helt rigtige pris for netop din bolig. Mads er kendt som en pålidelig mægler, der arbejder grundigt, og gerne tilpasser sig dine behov, så du bliver guidet bedst muligt gennem din bolighandel.
Mads Dyg Nielsen

Sælg din bolig i Ikast

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Ikast?

Ikast-Brande Kommunen har et indbyggertal på 41.885 borgere og kommunen har mere end 22.000 arbejdspladser.  Gennemsnitsalderen i kommunen er 42 år, hvilket vil sige der både er mange unge såvel som ældre borgere i kommunen. Mange af de lokale holder af at bruge tid på havearbejde. Der er gode indkøbsmuligheder og rigt foreningsliv. Der er 27% børnefamilier og mange af borgerne vurderer byen til at være et godt sted for børnefamilier. De mest typiske befolkningsgrupper i Ikast er dem, som er vendt hjem efter at have boet i en anden by, “familien Danmark”, som kendetegner den traditionelle familie, der er glade for at læse lokal-regional aviser og holder af det hjemlige og kendte, og den ældre befolkningsgruppe i aldersgruppen 50-75 år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Ikast?

Ifølge nyeste data fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Ikast en liggetid på 176 dage. Dette er faldet fra det foregående år, hvor liggetiden lå på 276 dage. Dette er dog en højere liggetid end der er i nabokommunen, Herning, hvor liggetiden er på 142 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Ikast

Ifølge nyeste data fra Finans Danmark, 1. kvartal 2022, var der 45 handler på parcel- og rækkehuse i Ikast. I første kvartal var der 60 bolighandler. Antallet af bolighandler i Ikast, er faldet med 25% i løbet af 1 år.

Prisudvikling på boliger i Ikast

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Ikast har været meget svingende de seneste år. I det seneste registrerede kvartal har der været et fald på 1,1%, med et årligt prisfald på 9,6% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Ikast, er det vanskeligt at redegøre for en tendens, grundet manglende data på Finans Danmark.

Sælg din bolig i Ikast

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu