fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Galten Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Galten

Anders er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Anders Bjorholm Rosborg

Salgs- og Vurderingsspecialist

Du mærker hurtigt, at Anders trives i arbejdet og dialogen med mennesker. Den samme oplevelse har de mulige købere af din bolig – og så er vi allerede tættere på et succesfuldt salg. Ligesom alle Brikks mæglere er Anders ambitiøs og drevet af at skabe resultater. Det gør han med sin servicemindede, ansvarsfulde og nærværende tilgang, der sikrer en tryg proces for alle parter. En anden vigtig faktor er Anders' lokalkendskab, som får de rette mennesker til at føle sig hjemme i lige præcis din bolig.

Anders Bjorholm Rosborg

Sælg din bolig i Galten

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Galten?

Galten er en by i Østjylland og hører under Skanderborg Kommune. Byen har ca. 9.004 indbyggere og gennemsnitsalderen i Galten er 41 år. Der bor hele 35% børnefamilier i Galten og de lokale vurderer Galten til at være et godt sted for børnefamilier. Desuden er der masser af sportsaktiviteter og et rigt foreningsliv i Galten.
I Galten er der mange aktive børnefamilier, hvor børnenes aktiviteter sætter præg på familiens hverdag. 

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Galten?

Ifølge de nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Galten en gennemsnitlig liggetid på 49  dage. Dette er faldet sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 97 dage. 

Hvilke attraktioner finder du i Galten?

Projektgruppen Galten Skovby ønsker at få etableret en ‘stimotorvej’, som skal forbinde det vestlige Galten med det østlige Skovby. Stedet skal egne sig til at gå ture, eller sidde og nyde solen og se børnene lege. I Galten finder du også kirker som Galten Kirke og Skivholme kirke.

Prisudvikling på boliger i Galten

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Galten har været svingende de seneste år. I det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, steg priserne med 1,4%, med en årlig prisstigning på 16,3% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. De største stigninger, der har været de seneste år forekom i tredje kvartal af 2018 og første kvartal af 2016, hvor priserne steg med henholdsvis 8,3% og 15,7%. Der har dog også været prisfald i mange kvartaler; de mest nylige fald var i fjerde kvartal af 2018 og andet kvartal af 2018, hvor priserne faldt med 5,6% og 5,3%. Siden 1992 er priserne på villaer og rækkehuse i Galten steget med 336%.

På grund af manglende data på Finans Danmark, er det vanskeligt at redegøre for en tendens af prisudviklingen på ejerlejlighederne i Galten.

Sælg din bolig i Galten

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu