fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Galten

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Galten med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Galten, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem bor i Galten?

Galten er en by i Østjylland og hører under Skanderborg Kommune. Byen har ca. 8.647 indbyggere og gennemsnitsalderen i Galten er 41 år. Der bor hele 35% børnefamilier i Galten og de lokale vurderer Galten til at være et godt sted for børnefamilier. Desuden er der masser af sportsaktiviteter og et rigt foreningsliv i Galten.
I Galten er der mange aktive børnefamilier hvor børnenes aktiviteter sætter præg på familiens hverdag, derudover er der mange af de mangfoldige hvilket dækker over en bred gruppe af borgere, både i forhold til deres interesser, politiske ståsted og aldre. Der er 126 virksomheder i Galten som generelt set er fordelt over fem brancher: Handel, sundhed, rådgivning og viden, bygge og anlæg samt diverse serviceydelser.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Galten?

Ifølge de nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Galten en gennemsnitlig liggetid på 119 dage i 2020. Dette er steget en smule fra det foregående år, hvor liggetiden var på 107 dage. Det er dog en noget højere liggetid end der er i det nærliggende område Hadsten, hvor liggetiden er på 46 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Galten?

Projektgruppen Galten Skovby arbejder på at få lavet en labyrint mellem Stimotorvejen og østergårdsvej. Stedet egner sig til at gå ture, eller sidde og nyde solen og se børnene lege. I Galten finder du også kirker som Galten Kirke og Stivholme kirke.

Prisudvikling på boliger i Galten

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Galten har været svingende de seneste år. I det seneste registrerede kvartal, andet kvartal af 2019, steg priserne med 6,8% og den årlige ændring var ligeledes positiv, på 9,8%. De største stigninger der har været de seneste år forekom i tredje kvartal af 2018 og første kvartal af 2016 hvor priserne steg med henholdsvis 8,3% og 15,7%. Der har dog også været prisfald i mange kvartaler, de mest nylige fald var i fjerde kvartal af 2018 og andet kvartal af 2018 hvor priserne faldt med 5,6% og 5,7%. Siden 1992, er priserne på villaer og rækkehuse i Galten steget med 243,9%. På baggrund af manglende data på Boliga, er det vanskeligt at redegøre for en tendens af ejerlejlighederne i Galten.

Ejendomsmægler Galten

Start med en vurdering fra Brikks Galten-mægler nu