fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Egtved Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Egtved

Rasmus er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Rasmus Bent

Ledende Ejendomsmægler

Som erfaren ejendomsmægler sørger Rasmus for en tryg bolighandel for alle parter. Han holder styr på såvel de små detaljer som de overordnede linjer, og hans tilgang er præget af et stort engagement og fokus på kvalitet igennem hele processen. Derudover besidder Rasmus en bred viden, der også omfatter byggetekniske aspekter. Den viden kan du trække på, når du får rådgivning og sparring omkring salget af din bolig med Brikk. Rasmus har tidligere arbejdet for store kæder som Estate og Danbolig samt som erhvervsmægler. Han har derudover et indgående kendskab til sit lokalområde, som mange købere har rost ham for.

Rasmus Bent

Et udpluk af vores boliger i Egtved

Sælg din bolig i Egtved

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Egtved?

Egtved er en by i Sydjylland beboet af 2.446 indbyggere. Byen ligger i Region Syddanmark som en del af Vejle Kommune. I Egtved kan man finde en række af faciliteter såsom Egtved Skole, Musikhuset som også fungerer som en musikskole uden for skoletiden, SFO’er, børnehaver, vuggestuer, plejecenter, højskoler m.m.

Udover uddannelsesmuligheder byder Egtved også på en række gode jobmuligheder.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Egtved?

Ifølge nyeste data fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Egtved på 171 dage.

Attraktioner i Egtved

Egtved byder på en række aktiviteter og seværdigheder for hele familien. I byen kan man eksempelvis besøge Tørskind Grusgrav som er en skulpturpark, lokalmuseet Højvang Museum, Egtvedpigens Grav og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Egtved

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Egtved har været svingende de seneste år. Der har været store prisstigninger såvel som prisfald i boligpriserne. I det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, er boligpriserne steget med 12,9% med en årlig prisstigning på 20,5% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Egtved, er det vanskeligt at redegøre for en tendens, på grund af manglende data på Finans Danmark.

Sælg din bolig i Egtved

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu