fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Egtved Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Egtved

Rasmus er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Egtved

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Egtved?

Egtved er en by i Sydjylland beboet af 2.373 indbyggere. Byen ligger i Region Syddanmark som en del af Vejle Kommune. I Egtved kan man finde en række af faciliteter såsom Egtved Skole, Musikhuset som fungerer som en musikskole, SFO’er, børnehaver, vuggestuer, plejecenter, højskoler m.m. Udover uddannelsesmuligheder byder Egtved også på en række gode jobmuligheder.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Egtved?

Ifølge nyeste data fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for villaer og rækkehuse i Egtved på 121 dage i starten af 2022.

Attraktioner i Egtved

Egtved byder på en række aktiviteter og seværdigheder for hele familien. I byen kan man eksempelvis besøge Tørskind Grusgrav som er en skulpturpark, lokalmuseet Højvang Museum, Egtvedpigens Grav og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Egtved

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Egtved har været svingende de seneste år. Der har været store prisstigninger såvel som prisfald i boligpriserne. Det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af år 2021, steget boligpriserne med 4,19% med et årligt prisstigning på 4,2%. Fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Egtved er det vanskeligt at redegøre for en tendens på grund af manglende data på Finans Danmark.

Sælg din bolig i Egtved

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu