fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Egtved

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Egtved med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Egtved, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Egtved?

Egtved er en by i Sydjylland beboet af 2.373 indbyggere. Byen ligger i Region Syddanmark som en del af Vejle Kommune. I Egtved kan man finde en række af faciliteter såsom Egtved Skole, Musikhuset som fungerer som en musikskole, SFO’er, børnehaver, vuggestuer, plejecenter, højskoler m.m. Udover uddannelsesmuligheder byder Egtved også på en række gode jobmuligheder.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Egtved?

Ifølge nyeste data fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, er den gennemsnitlige liggetid for villaer og rækkehuse i Egtved på 172 dage. Dette er en betydeligt forkortet liggetid sammenlignet med det foregående år, 2019, hvor den gennemsnitlige liggetid var på 295 dage.

Attraktioner i Egtved

Egtved byder på en række aktiviteter og seværdigheder for hele familien. I byen kan man eksempelvis besøge Tørskind Grusgrav som er en skulpturpark, lokalmuseet Højvang Museum, Egtvedpigens Grav og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Egtved

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Egtved har været svingende de seneste år. Der har været store prisstigninger såvel som prisfald i boligpriserne. Det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af år 2019, faldt boligpriserne med 24,4% med et årligt prisfald på hele 27,9%. Udover prisfaldet i tredje kvartal af år 2019, forekom de største prisfald i første kvartal af år 2016 og fjerde kvartal af år 2017, hvor boligpriserne faldt med henholdsvis 19,8% og 18,3%. De største prisstigninger forekom i første kvartal af år 2018, hvor boligpriserne steg med hele 39,3% og i fjerde kvartal af år 2014, hvor priserne steg med 20,2%. Set i forhold til årlige prisstigninger, oplyser data på Boliga at boligpriserne i Egtved steg med 28,6% fra år 2016 til 2017. Fra 2017 til 2018 var boligpriserne stabile og uændret hvorefter de faldt med 24,3% fra 2018 til 2019.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Egtved er det vanskeligt at redegøre for en tendens på grund af manglende data på Boliga.

Ejendomsmægler Egtved

Start med en vurdering fra Brikks Egtved-mægler nu