fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Egå Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Egå

Anders er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Egå

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Egå?

Egå er en bydel i Århus, Nordøst for Århus Centrum. Byen er beboet af omkring 9450 indbyggere og er betragtet som det dyreste boligkvarter i Jylland. Byen byder og en række uddannelses- og jobmuligheder og er en familievenlig by.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Egå?

Ifølge nyeste data fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for boliger i Egå i starten af 2022 er 108 dage. 

Hvilke attraktioner finder du i Egå?

Egå byder på en række seværdigheder og aktiviteter for hele familien. I Egå kan man besøge nydelig natur i Egå Engsø, Egå Marina, Egå Kirke, Modelparken Danmark, Skæring Kirke, Åkrogen Strand.

Prisudvikling på boliger i Egå

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Egå har været svingende de seneste år. Der har været flere prisstigninger end prisfald i boligpriserne. Det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af år 2021, steg boligpriserne med 33,5% med en årlig prisstigning på 35%. Fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Egå er det vanskeligt at redegøre for en tendens på grund af manglende data på Finans Danmark.

Sælg din bolig i Egå

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu