fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Egå

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Egå med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Egå, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Egå?

Egå er en bydel i Århus, Nordøst for Århus Centrum. Byen er beboet af omkring 9450 indbyggere og er betragtet som det dyreste boligkvarter i Jylland. Byen byder og en række uddannelses- og jobmuligheder og er en familievenlig by.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Egå?

Ifølge nyeste data fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, er den gennemsnitlige liggetid for boliger i Egå i 2020 er 91 dage. Dette er en minimalt forkortet liggetid sammenlignet med det foregående år, 2019, hvor den gennemsnitlige liggetid var på 92 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Egå?

Egå byder på en række seværdigheder og aktiviteter for hele familien. I Egå kan man besøge nydelig natur i Egå Engsø, Egå Marina, Egå Kirke, Modelparken Danmark, Skæring Kirke, Åkrogen Strand.

Prisudvikling på boliger i Egå

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Egå har været svingende de seneste år. Der har været flere prisstigninger end prisfald i boligpriserne. Det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af år 2019, steg boligpriserne med 4% med en årlig prisstigning på 9,1%. De største prisfald forekom i tredje kvartal af år 2014 og andet kvartal af år 2018, hvor boligpriserne faldt med henholdsvis 14,4% og 13,5%. De største prisstigninger forekom i fjerde kvartal af år 2014, hvor boligpriserne steg med 16,3% og i tredje kvartal af år 2016, hvor priserne steg med 11,2%. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Egå er det vanskeligt at redegøre for en tendens på grund af manglende data på Boliga.

Ejendomsmægler Egå

Start med en vurdering fra Brikks Egå-mægler nu