fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Egå Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Egå

Anders er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Anders Bjorholm Rosborg

Salgs- og Vurderingsspecialist

Du mærker hurtigt, at Anders trives i arbejdet og dialogen med mennesker. Den samme oplevelse har de mulige købere af din bolig – og så er vi allerede tættere på et succesfuldt salg. Ligesom alle Brikks mæglere er Anders ambitiøs og drevet af at skabe resultater. Det gør han med sin servicemindede, ansvarsfulde og nærværende tilgang, der sikrer en tryg proces for alle parter. En anden vigtig faktor er Anders' lokalkendskab, som får de rette mennesker til at føle sig hjemme i lige præcis din bolig.

Anders Bjorholm Rosborg

Sælg din bolig i Egå

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Egå?

Egå er en bydel i Århus, nordøst for Århus Centrum. Byen er beboet af omkring 9.450 indbyggere og er betragtet som det dyreste boligkvarter i Jylland. Byen byder på en række uddannelses- og jobmuligheder, og er en familievenlig by.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Egå?

Ifølge nyeste data fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Egå, på 58 dage. Liggetiden for ejerlejligheder i Egå, er på 67 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Egå?

Egå byder på en række seværdigheder og aktiviteter for hele familien. I Egå kan man besøge nydelig natur i Egå Engsø, Egå Marina, Egå Kirke, Modelparken Danmark, Skæring Kirke, og Åkrogen Strand.

Prisudvikling på boliger i Egå

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Egå har været svingende de seneste år. Der har været flere prisstigninger end prisfald i boligpriserne. I det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, faldt boligpriserne med 9,4%. Dog var der en årlig prisstigning på 23,5% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Egå, er det vanskeligt at redegøre for en tendens, på grund af manglende data på Finans Danmark.

Sælg din bolig i Egå

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu