fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Egå Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Egå

Anders er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Egå

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Egå?

Egå er en bydel i Århus, nordøst for Århus Centrum. Byen er beboet af omkring 9.450 indbyggere og er betragtet som det dyreste boligkvarter i Jylland. Byen byder på en række uddannelses- og jobmuligheder, og er en familievenlig by.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Egå?

Ifølge nyeste data fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Egå, på 58 dage. Liggetiden for ejerlejligheder i Egå, er på 67 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Egå?

Egå byder på en række seværdigheder og aktiviteter for hele familien. I Egå kan man besøge nydelig natur i Egå Engsø, Egå Marina, Egå Kirke, Modelparken Danmark, Skæring Kirke, og Åkrogen Strand.

Prisudvikling på boliger i Egå

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Egå har været svingende de seneste år. Der har været flere prisstigninger end prisfald i boligpriserne. I det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, faldt boligpriserne med 9,4%. Dog var der en årlig prisstigning på 23,5% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Egå, er det vanskeligt at redegøre for en tendens, på grund af manglende data på Finans Danmark.

Sælg din bolig i Egå

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu