fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Bjerringbro

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Bjerringbro med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Bjerringbro, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Bjerringbro?

Bjerringbro er en by i Midtjylland beboet af 7.494 indbyggere. Byen ligger er en del af Viborg Kommune som ligger i Region Midtjylland. Byen byder på idrætsparker, adskillige foreninger og klubber for både unge og voksne og wellnessfaciliteter i forbindelse med svømmehallen. Derudover har Bjerringbro to folkeskoler, fire friskoler, en efterskole, et gymnasium og en højskole samt en række jobmuligheder.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Bjerringbro?

Ifølge data fra Finans Danmark var den gennemsnitlige  liggetid på villaer og parcelhuse i Bjerringbro 200 dage i 2020, hvilket er en smule under det foregående år, 2019, hvor liggetiden var 202 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Bjerringbro?

Bjerringbro byder på en række seværdigheder og aktiviteter. I byen kan eksempelvis opleve Energimuseet der giver et indblik i Danmarks største vandkraftanlæg, Hjermind Kirke, Gudenådalens Museum hvor man kan se kopier af danske runesten, og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Bjerringbro

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Bjerringbro har været svingende de seneste år. Der har været store prisstigninger såvel som prisfald i boligpriserne. Det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af år 2019, steg boligpriserne med 0,3% med et årligt prisfald på 9,6%. De største prisfald forekom i andet kvartal af år 2018 og første kvartal af år 2017, hvor priserne faldt med henholdsvis 15,6% og 11,4%. De største prisstigninger forekom i tredje kvartal af år 2018, hvor boligpriserne steg med 18,7% og i fjerde kvartal af år 2014, hvor priserne steg med 16,5%. Set i forhold til årlige prisstigninger, oplyser data på Boliga at priserne i Bjerringbro steg med 7,8% fra år 2016 til 2017 hvorefter de steg med yderligere 26,4% i 2018. Fra år 2018 til 2019 faldt boligpriserne med 38%.    

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Bjerringbro er det vanskeligt at redegøre for en tendens på grund af manglende data på Boliga.

Ejendomsmægler Bjerringbro

Start med en vurdering fra Brikks Bjerringbro-mægler nu