fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Bjerringbro Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Bjerringbro

Anders er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Bjerringbro

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Bjerringbro?

Bjerringbro er en by i Midtjylland beboet af 7.494 indbyggere. Byen ligger er en del af Viborg Kommune som ligger i Region Midtjylland. Byen byder på idrætsparker, adskillige foreninger og klubber for både unge og voksne og wellnessfaciliteter i forbindelse med svømmehallen. Derudover har Bjerringbro to folkeskoler, fire friskoler, en efterskole, et gymnasium og en højskole samt en række jobmuligheder.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Bjerringbro?

Ifølge data fra Finans Danmark var den gennemsnitlige  liggetid på villaer og parcelhuse i Bjerringbro 192 dage i starten af 2022.

Hvilke attraktioner finder du i Bjerringbro?

Bjerringbro byder på en række seværdigheder og aktiviteter. I byen kan eksempelvis opleve Energimuseet der giver et indblik i Danmarks største vandkraftanlæg, Hjermind Kirke, Gudenådalens Museum hvor man kan se kopier af danske runesten, og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Bjerringbro

Ifølge de nyeste tal fra Finans Danmark. Har Bjerringbros prisudvikling fra det eneste kvartal, tredje kvartal 2021, en stigning på 8,7%, og en ærlig prissting på 1,9% fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Bjerringbro er det vanskeligt at redegøre for en tendens på grund af manglende data på Finans Danmark.

Hvorfor bo i Bjerringbro

Bjerringbro tilbyder forskellige uddannelseområder. I byen har de to folkeskoler, 4 fri skoler, et gymnasium og en høj skole. Derfor er der et bredt udvalg for børnefamilier at vælge mellem uddannelser, derudover er der os en masse fritidsaktivtiver over i den lokale idrætspark.

Kultur og frihed er der en del af i Bjerringbro, de er nemlig kendt for deres idrætspark hvor der er forskellige sports facillietter man kan dyrke. Fx.  Gymnastik, svømning, fodbold, badminton, håndbold, tennis,skydning og bordtennis, derudover er der os et fitness center. 

I byen kan du opleve kulturelle ting såsom Bjerringbro kirke, som er tegnet af en arktik og blev bygget i 1918. Gudenåhuset som er byen kulturhus, som er sammen bygget med det tidligere rådhus. I kulturhuset befinder der en biograf,cafe, bibliotek, lokalarkiv,mødelokaler og  en koncertsal. Inde i byen ligger byens museum Gudenådalens Museum som indeholder spændende ting fra vikinge og old tiden, lige ved siden af ligger der en hyggelig park hvor der ligger kopier af gamle runesten. 

Hvis du skal transportere dig selv ud af byen har du ca. 20 minutter i tog til stor byen Viborg og ca. 50 minutter til Aarhus

Sælg din bolig i Bjerringbro

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu