fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Bjerringbro Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Bjerringbro

Henrik er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Sælg din bolig i Bjerringbro

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Bjerringbro?

Bjerringbro er en by i Midtjylland beboet af 7.437 indbyggere. Byen er en del af Viborg Kommune, som ligger i Region Midtjylland. Byen byder på idrætsparker, adskillige foreninger, klubber for både unge og voksne, og wellnessfaciliteter i forbindelse med svømmehallen. Derudover har Bjerringbro to folkeskoler, fire friskoler, en efterskole, et gymnasium og en højskole samt en række jobmuligheder.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Bjerringbro?

Ifølge nyeste data fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Bjerringbro på 252 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Bjerringbro?

Bjerringbro byder på en række seværdigheder og aktiviteter. I byen kan man eksempelvis opleve Energimuseet, der giver et indblik i Danmarks største vandkraftanlæg, Hjermind Kirke, Gudenådalens Museum hvor man kan se kopier af danske runesten, og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Bjerringbro

Ifølge de nyeste tal fra Finans Danmark har parcel- og rækkehuse i Bjerringbro, fra første kvartal af 2022, haft en stigning på 10,3%, og en årlig prisstigning på 16,5% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Bjerringbro, er det vanskeligt at redegøre for en tendens, på grund af manglende data på Finans Danmark.

Hvorfor bo i Bjerringbro

Bjerringbro tilbyder forskellige uddannelsesområder. I byen har de to folkeskoler, 4 friskoler, et gymnasium og en høj skole. Derfor er der et bredt udvalg at vælge mellem. Derudover er der også en masse fritidsaktiviteter over i den lokale idrætspark.

Kultur og frihed er der en del af i Bjerringbro; de er nemlig kendt for deres idrætspark hvor der er forskellige sportsfaciliteter man kan dyrke. Eksempelvis gymnastik, svømning, fodbold, badminton, håndbold, tennis, skydning og bordtennis.  Derudover er der også et fitness center. 

I byen kan du opleve kulturelle ting såsom Bjerringbro kirke, som er tegnet af en arkitekt og blev bygget i 1918. Gudenåhuset, som er byens kulturhus, er sammenbygget med det tidligere rådhus. I kulturhuset er der en biograf, cafe, bibliotek, lokalarkiv, mødelokaler og en koncertsal. Inde i byen ligger byens museum Gudenådalens Museum, som indeholder spændende ting fra vikingetiden og oldtiden. Lige ved siden af ligger der en hyggelig park, hvor der ligger kopier af gamle runesten. 

Hvis du skal ud af byen har du ca. 20 minutter i tog til storbyen Viborg og ca. 50 minutter til Aarhus.

Sælg din bolig i Bjerringbro

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu