fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Auning Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Auning

Anders er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Auning

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Auning?

Auning er en by beliggende på Djursland med 3.009 indbyggere. Byen ligger 23 km øst for Randers og 32 km vest for Grenaa. Byen ligger ligeledes i Region Midtjylland under Norddjurs Kommune. Auning er en familieby som er rig på job- og uddannelsesmuligheder, med fællesskabet i centrum.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Auning?

Ifølge opdateret data fra Finans Danmark, er der oplyst at liggetiden på villaer og parcelhuse i Norddjurs kommune som Auning er en del af, ligger på 189 dage, og 47 dage for ejerlejligheder fra starten af 2022.

Hvilke attraktioner finder du i Auning?

Auning byder på en række seværdigheder og aktiviteter. Man kan eksempelvis besøge kulturarvet Gammel Estrup Danmarks Herregårdsmuseum hvor man kan opleve en række udstillinger, Auning kirke, Det Grønne Museum Pindstrup Kirke og meget mere.

risudvikling på boliger i Auning

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Auning har været svingende de seneste år. Der har været store prisstigninger såvel som prisfald. Det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal 2021, faldt priserne med 2% Dog en årlig positiv prisstigning på 16%. De største prisstigninger forekom i andet kvartal af år 2019 og tredje kvartal af 2015, hvor priserne steg med henholdsvis 30,2% og 24,9%. De største prisfald forekom i fjerde kvartal af 2017, hvor boligpriserne faldt med 19,9% og fjerde kvartal af 2015, hvor priserne faldt med 16,9%.  

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Auning, er det på baggrund af manglende data på Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens. 

Hvorfor bo i Auning

Auning oplever en utrolig udvikling i forhold til erhvervs,kultur og forretningslivet. Byen er begyndt at tilbyde en del, såsom et bredt udvalg af spændende detailbutikker. Her kan du finde alt hvor du har behov for i form af en god shoppetur, hvor der tilbydes forskellige cafeer og restauranter, eller en hyggelig tur på byens kro. Herudover har byen en svømmehal, så hvis du får lyst til en svømmetur eller en dukkert med familien er det en mulighed. 

I udkanten af byen finder du museer for den kulturelle person, som findes på Gl. Estrup som er Dansk Landbrugsmuseum, og Gammel Estrup- Herregårdsmuseet. I den østlige del af byen finder du store skovområder bestående af Tårup Skov, Løvenholm Skov, Fjeld Skov og Auning Skov

Sælg din bolig i Auning

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu