fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Auning Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Auning

Sælg din bolig i Auning

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Auning?

Auning er en by beliggende på Djursland med ca. 3.061 indbyggere. Byen ligger 23 km øst for Randers og 32 km vest for Grenaa. Byen ligger ligeledes i Region Midtjylland under Norddjurs Kommune. Auning er en familieby, som er rig på job- og uddannelsesmuligheder med fællesskabet i centrum.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Auning?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Auning på 194 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 145 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Auning?

Auning byder på en række seværdigheder og aktiviteter. Man kan eksempelvis besøge kulturarvet Gammel Estrup Danmarks Herregårdsmuseum hvor man kan opleve en række udstillinger, Auning Kirke, Det Grønne Museum, Pindstrup Kirke og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Auning

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Auning, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set et prisfald på 18,8%, dog med en årlig prisstigning på 6,8%.

Grundet manglende data på Finans Danmark, er det ikke muligt at redegøre for en tendens, angående prisudvikling på ejerlejligheder i Auning.

Hvorfor bo i Auning

Auning oplever en utrolig udvikling i forhold til erhvervs-, kultur- og forretningslivet. Byen er begyndt at tilbyde en del, såsom et bredt udvalg af spændende detailbutikker. Her kan du finde alt du har behov for i form af en god shoppetur, hvor der tilbydes forskellige cafeer og restauranter, eller en hyggelig tur på byens kro. Herudover har byen en svømmehal, så skulle du få lyst til en svømmetur eller en dukkert med familien, så er det en mulighed. 

I udkanten af byen finder du museer for den kulturelle person, som findes på Gl. Estrup, hvilket er Dansk Landbrugsmuseum, og Gammel Estrup- Herregårdsmuseet. I den østlige del af byen finder du store skovområder bestående af Tårup Skov, Løvenholm Skov, Fjeld Skov og Auning Skov.

Sælg din bolig i Auning

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu