fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Auning

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Auning med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Auning, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem bor i Auning?

Auning er en by beliggende på Djursland med 3.009 indbyggere. Byen ligger 23 km øst for Randers og 32 km vest for Grenaa. Byen ligger ligeledes i Region Midtjylland under Norddjurs Kommune. Auning er en familieby som er rig på job- og uddannelsesmuligheder, med fællesskabet i centrum.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Auning?

Ifølge opdateret data fra Finans Danmark, er der oplyst at liggetiden på villaer og parcelhuse i Auning var på 260 dage i 2020, hvilket er betydeligt mere end det foregående år, 2019, hvor liggetiden var på 216 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Auning?

Auning byder på en række seværdigheder og aktiviteter. Man kan eksempelvis besøge kulturarvet Gammel Estrup Danmarks Herregårdsmuseum hvor man kan opleve en række udstillinger, Auning kirke, Det Grønne Museum Pindstrup Kirke og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Auning

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Auning har været svingende de seneste år. Der har været store prisstigninger såvel som prisfald. Det seneste registrerede kvartal, andet kvartal af år 2019, steg priserne med 16,7% med en årlig prisstigning på 68,3%. De største prisstigninger forekom i andet kvartal af år 2019 og tredje kvartal af 2015, hvor priserne steg med henholdsvis 30,2% og 24,9%. De største prisfald forekom i fjerde kvartal af 2017, hvor boligpriserne faldt med 19,9% og fjerde kvartal af 2015, hvor priserne faldt med 16,9%.  

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Auning, er det på baggrund af manglende data på Boliga, vanskeligt at redegøre for en tendens. 

Ejendomsmægler Auning

Start med en vurdering fra Brikks Auning-mægler nu