fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Allingåbro

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Allingåbro med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Allingåbro, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem bor i Allingåbro?

Allingåbro er en by i Djursland i Region Midtjylland, som en del af Djurs kommune med 1.833 indbyggere. Byen ligger nordvest fra Auning, Øst for Randers og vest for Grenaa. Ifølge Norddjurs Kommune, er Allingåbro en skoledistrikt hvor der i perioden 2013-2022 forventes at være et fald i indbyggertallet på 3,8%. I Allingåbro findes der enkelte uddannelsesmuligheder men en række jobmuligheder i nærheden.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Allingåbro?

Ifølge de nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Allingåbro en liggetid på 248 dage i år 2018, hvilket er lavere end liggetiden i det foregående år, 2017, som var på 291 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Allingåbro?

Allingåbro byder på en række af seværdigheder og begivenheder. I området kan man udforske stendysserne ved Tustrup. Er man til sportsaktiviteter, kan man tage en tur til golfklubben eller Auning Kart Park. Vil man udforske sin kreative side,  er der mulighed for at tilmelde sig et glas workshop der finder sted hver mandag fra januar til marts I Det Kreative Hus på Hovedgården.

Prisudvikling på boliger i Allingåbro

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Allingåbro har været svingende de seneste år. I det senest registrerede kvartal på Boliga, fjerde kvartal af 2018, steg priserne med 3,4%med en positiv årlig ændring på 2,1%. Der har været både store prisstigninger såvel som prisfald i Allingåbro i tidens løb. De største prisstigninger forekom i fjerde kvartal af år 2014 og samme kvartal af år 2016, hvor priserne steg med henholdsvis 24,1% og 23,7%. De største prisfald forekom i tredje kvartal af 2016 hvor boligpriserne faldt med 38,1% og i tredje kvartal af 2018 med et fald på 19,8%.  

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Allingåbro, er det på grund af manglende data på Boliga, vanskeligt at redegøre for en tendens.

Ejendomsmægler Allingåbro

Start med en vurdering fra Brikks Allingåbro-mægler nu