fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Allingåbro Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Allingåbro

Sælg din bolig i Allingåbro

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Allingåbro?

Allingåbro er en by i Djursland i Region Midtjylland, som er en del af Djurs Kommune med ca. 1.801 indbyggere. Byen ligger nordvest fra Auning, øst for Randers og vest for Grenaa. Ifølge Norddjurs Kommune er Allingåbro et skoledistrikt, hvor der i perioden 2013-2022 forventes at være et fald i indbyggertallet på 3,8%. I Allingåbro findes der enkelte uddannelsesmuligheder og en række jobmuligheder i nærheden.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Allingåbro?

Ifølge de nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Allingåbro en liggetid på 183 dage, hvilket er lavere end liggetiden i det foregående år, hvor den var på 159 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Allingåbro?

Allingåbro byder på en række af seværdigheder og begivenheder. I området kan man udforske stendysserne ved Tustrup. Hvis man er til sportsaktiviteter, kan man tage en tur til golfklubben eller Auning Kart Park. Vil man udforske sin kreative side, er der mulighed for at tilmelde sig et glas workshop, der finder sted hver mandag fra januar til marts i Det Kreative Hus på Hovedgården.  

Prisudvikling på boliger i Allingåbro

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Allingåbro har været svingende de seneste år. I det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, steg priserne med 9,3%, men dog med et årligt prisfald på 15,1%. Der har været både store prisstigninger såvel som prisfald i Allingåbro i tidens løb. De største prisstigninger forekom i fjerde kvartal af år 2014 og samme kvartal af år 2016, hvor priserne steg med henholdsvis 24,1% og 23,7%. De største prisfald forekom i tredje kvartal af 2016, hvor boligpriserne faldt med 38,1% og i tredje kvartal af 2018 med et fald på 19,8%.  

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Allingåbro, er det på grund af manglende data fra Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens.

Hvorfor bo i Allingåbro

Allingåbro er en hyggelig by både for turister og lokale, og ligger ca. 40 minutter fra Aarhus. 

I Allingåbro er der handlemuligheder såsom supermarked, bager, servicestation og en kiosk, som sælger polske varer hvis du er til det. Derudover er der også kulturelle ting f.eks. i den vestlige del af Allingåbro, finder du den gamle station og Djursland for fuld damp.

Der er lidt af hvert i forhold til de aktive muligheder i Allingåbro, om du er til idræt, håndarbejde, motorcykler, golf eller kunsthåndværk. Derudover ligger Gammel Estrup og bade strande for familien tæt på Allingåbro.

Derudover er der også SFO muligheder; de har nemlig et koncept som de kalder Allingåbro børneby som omfatter SFO, børnehave, vuggestue og dagpleje.  Allingåbro Gymnastikforening tilbyder gymnastik og volleyball, og i den nordlige del af byen findes der en golfklub. Så der findes overordnet aktiviteter for alle aldre i byen.

Sælg din bolig i Allingåbro

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu