fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Allingåbro Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Allingåbro

Anders Bjorholm Rosborg er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Allingåbro

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Allingåbro?

Allingåbro er en by i Djursland i Region Midtjylland, som en del af Djurs kommune med 1.833 indbyggere. Byen ligger nordvest fra Auning, Øst for Randers og vest for Grenaa. Ifølge Norddjurs Kommune, er Allingåbro en skoledistrikt hvor der i perioden 2013-2022 forventes at være et fald i indbyggertallet på 3,8%. I Allingåbro findes der enkelte uddannelsesmuligheder men en række jobmuligheder i nærheden.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Allingåbro?

Ifølge de nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Allingåbro en liggetid på 248 dage i år 2018, hvilket er lavere end liggetiden i det foregående år, 2017, som var på 291 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Allingåbro?

Allingåbro byder på en række af seværdigheder og begivenheder. I området kan man udforske stendysserne ved Tustrup. Er man til sportsaktiviteter, kan man tage en tur til golfklubben eller Auning Kart Park. Vil man udforske sin kreative side,  er der mulighed for at tilmelde sig et glas workshop der finder sted hver mandag fra januar til marts I Det Kreative Hus på Hovedgården.

Prisudvikling på boliger i Allingåbro

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Allingåbro har været svingende de seneste år. I det senest registrerede kvartal på Finans Danmark, fjerde kvartal af 2018, steg priserne med 3,4%med en positiv årlig ændring på 2,1%. Der har været både store prisstigninger såvel som prisfald i Allingåbro i tidens løb. De største prisstigninger forekom i fjerde kvartal af år 2014 og samme kvartal af år 2016, hvor priserne steg med henholdsvis 24,1% og 23,7%. De største prisfald forekom i tredje kvartal af 2016 hvor boligpriserne faldt med 38,1% og i tredje kvartal af 2018 med et fald på 19,8%.  

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Allingåbro, er det på grund af manglende data fra Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens.

Hvorfor bo i Allingåbro

Allingåbro er en hyggelig by både for turister og lokale som ligger ca. 40 minutter fra Aarhus. 

Allingåbro er der handlemuligheder såsom supermarked, bager, servicestation og en kiosk som sælger polske varer hvis du er til det. Derudover er der os kulturelle ting fx. i den vestlige del af Allingåbro finder du den gamle station og djursland for fuld damp, hvor du også kan leje kanoer og skinnecykler. 

Der er lidt af hvert i forhold til de aktive muligheder i Allingåbro, om du er til idræt, håndarbejde, motorcykler, golf eller kunsthåndværk har du mulighed for disse ting I Allingåbro. Derudover ligger Gammel Estrup og bade strande for familien tæt på Allingåbro.

Derudover er der også SFO muligheder, de har nemlig en ting som de kalder Allingåbro børneby som omfatter SFO, børnehave, vuggestue og dagpleje. Tilsammen har børnebyen 226 børn og 55 ansatte. Som alle sammen indgår i Allingåbroskolen som er en folkeskole. Her har børnene mulighed for at dyrke sport og idræt i Allingåbro Idrætshal som har en stor hal, lille hal, cafeteria og flere mødelokaler. De tilbyder fodbold, håndbold og tennis samt badminton. Allingåbro Gymnastikforening tilbyder gymnastik og volleyball, og i den nordlige del af byen findes der en golfklub. Så der findes overordnet aktiviteter for alle aldre i byen.

Sælg din bolig i Allingåbro

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu