fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Odense Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ledende Brikk ejendomsmægler i Odense

Kasper Lynge Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke

<p>Kasper er drevet af salget – og af at skabe en god oplevelse for både køber og sælger igennem hele forløbet. Det skaber tryghed for begge handlens parter og baner vejen for ”solgt med Brikk”. Inden han kom til Brikk, har Kasper været tilknyttet danbolig, hvor han også har været daglig leder. Du får med andre ord en erfaren ejendomsmægler i spidsen for dit boligsalg, når Kasper hjælper dig trygt og godt igennem alle handlens faser. Ud over et indgående kendskab til markedet i sit lokalområde har Kasper også et stort netværk og kender måske allerede en potentiel køber til lige netop din bolig.</p>
Kasper Lynge Hansen

Sælg din bolig i Odense

Start med en gratis og uforpligtende vurdering.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Odense?

Odense er Danmarks tredje største by og kan generelt set deles op i 17 forskellige områder, nemlig Albanikvarteret, Ansgarkvarteret, Agedrup-Bullerup, Bolbro, Bymidten, Campus Odense, City Campus, Dalum, Hjallese, Havnen, Højby, Korsløkke, Seden, Skibhuskvarteret, Stige, Vollsmose og Østerbro. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Odense Kommune) fra andre fynske landsbyer som Svendborg, Faaborg og Nyborg. Odense Kommunes indbyggertal har nu rundet 200.000. Befolkningstilvæksten er primært båret af flere studerende, et højt antal nyfødte samt tilflyttere og flygtninge fra en lang række lande. Milepælen i indbyggertallet bliver rundet efter at befolkningstilvæksten har ligget stabilt omkring 2000 indbyggere om året de sidste 5 år. I august 2017 var 69 procent af 2222 tilflyttere mellem 18 og 29 år gamle. Siden 2013 er der også kommet 10.000 flere studerende i Odense. Det betyder, at 15 procent af Odense Kommunes indbyggere nu er studerende.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Odense?

Ifølge Finans Danmark har parcel- og rækkehuse i Odense, en liggetid på 103 dage. Sammenlignet med nabokommunen, Middelfart, hvor liggetiden er på 129 dage, så placerer Odense sig langt bedre.

H.C. Andersen og Odense

H.C. Andersen blev født i Odense i 1805, og hans eventyrer har været med til give Danmarks største bidrag til verdenskulturen. Odense opførte i 2021 et museum ved navn H.C. Andersens hus, som iscenesætter Andersens litterære univers. I den gamle bydel i Odense, ligger et ikonisk gult hjørnehus, som var eventyrdigterens fødested. H.C. Andersens Hus åbnede i 1908 som museum, og fortæller historien om digterens liv. Huset er et af verdens ældste digtermuseer, og har hvert år besøg af gæster fra hele verden. Tæt på Odense Domkirke, finder man det lille gule bindingsværkshus, hvor eventyrdigteren boede sammen med sine forældre fra han var 2 til han var 14. Huset åbnede op for offentligheden i 1930, og værelserne er indrettet efter H.C. Andersens beskrivelser i hans selvbiografi, og giver et godt indtryk af den fattigdom der prægede hans første år. Vil man virkelig gerne leve sig ind i H.C. Andersens liv, kan man besøge Møntergården, hvor man kan opleve det autentiske bymiljø fra 1800- tallet, og forestille sig hvordan eventyrdigteren løb rundt omkring som barn. Udover gårdrummet, kan man også opleve en række udstillinger, som gør dig klogere på historien om byen. Derudover rummer to af bygningerne oplevelser for børn.

Hvilke seværdigheder er der i Odense?

En af de mest populære seværdigheder i Odense er Odense ZOO. Denne ZOO er kåret som Europas bedste. De prioriterer dyrevelfærd højt, og forsøger at give dyrene så naturlige omgivelser som muligt, for at fremme deres trivsel og for at de besøgende kan få en naturtro oplevelse af dyret. Det er også muligt at opleve den danske jernbanehistorie, i den autentiske remisebygning fra 1954. I remisens 21 spor, fremvises en række af ikoniske lokomotiver og vogne, og her kan man b.la. finde Danmarks ældst bevarede damplokomotiv. Man har mulighed for at komme ind i mange af museets lokomotiver og vogne, hvor man kan sidde på træsæderne, stå i førerhuset, og træde ind i postsorteringsvognen. Hvis man er mere til det kunstneriske, kan man besøge Brandts, som er Danmarks første museum for kunst og visuel kultur. Her præsenteres mere end 10 udstillinger om året af ny og klassisk kunst. Med en samling på mere end 15.000 klassiske kunstværker, internationalt fotografi, film og tegninger, kan man opleve nogle af verdens bedste kunstnere. Derudover er der hvert år en Sanseudstilling for børnene. Der er mange flere ting som man kan opleve i Odense, men her er nævnt de mest populære.

Udvikling i antallet af bolighandler i Odense Kommune

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, tredje kvartal af 2023, var der 316 handler på parcel- og rækkehuse i Odense Kommune. I tredje kvartal 2022 var der 264 bolighandler. Antallet af bolighandler i Odense Kommune, er steget med 19,7% i løbet af 1 år.

Sælg din bolig i Odense

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu