fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Odense Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Odense

Karen er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Odense

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Odense?

Odense er Danmarks tredje største by og kan generelt set deles op i 17 forskellige områder, nemlig Albanikvarteret, Ansgarkvarteret, Agedrup-Bullerup, Bolbro, Bymidten, Campus Odense, City Campus, Dalum, Hjallese, Havnen, Højby, Korsløkke, Seden, Skibhuskvarteret, Stige, Vollsmose og Østerbro. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Odense Kommune) fra andre fynske landsbyer som Svendborg, Faaborg og Nyborg. Odense Kommunes indbyggertal har nu rundet 200.000. Befolkningstilvæksten er primært båret af flere studerende, et højt antal nyfødte samt tilflyttere og flygtninge fra en lang række lande. Milepælen i indbyggertallet bliver rundet efter at befolkningstilvæksten har ligget stabilt omkring 2000 indbyggere om året de sidste 5 år. I august 2017 var 69 procent af 2222 tilflyttere mellem 18 og 29 år gamle. Siden 2013 er der også kommet 10.000 flere studerende i Odense. Det betyder, at 15 procent af Odense Kommunes indbyggere nu er studerende.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Odense?

Ifølge Finans Danmark har parcel- og rækkehuse i Odense, en liggetid på 120 dage. Sammenlignet med nabokommunen, Middelfart, hvor liggetiden er på hele 225 dage, så placerer Odense sig langt bedre.

Udvikling i antallet af bolighandler i Odense Kommune

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 1. kvartal af 2022, var der 359 handler på parcel- og rækkehuse i Odense Kommune. I første kvartal 2021 var der 435 bolighandler. Antallet af bolighandler i Odense Kommune, er faldet med 17,5% i løbet af 1 år.

Prisudvikling på boliger i Odense

Priserne på villaer og rækkehuse i Odense, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har været stigende med en prisstigning på 6,4%, og med en markant højere årlig prisstigning på hele 24,5%, fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til priserne på ejerlejligheder i Odense, i det seneste registrerede kvartal, har der været et prisfald på 0,5%, og en årlig prisstigning på 0,3%.

Sælg din bolig i Odense

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu