fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Odense Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Odense

Kasper er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere
Vibeke
Vibeke
Read More
Fremragende! Vi fik solgt vores lille bitte hus, beliggende i "udkantsdanmark" på 3 dage, og med et overbud på 11%!!!! Og det er ganske vidst 😉 Vi har følt os endog rigtig godt behandlet hele vejen igennem handlen, så vi kan varmt anbefale ejendomsmægler Karen Friis.

Et udpluk af vores boliger i Odense

Sælg din bolig i Odense

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Odense?

Odense er Danmarks tredje største by og kan generelt set deles op i 17 forskellige områder, nemlig Albanikvarteret, Ansgarkvarteret, Agedrup-Bullerup, Bolbro, Bymidten, Campus Odense, City Campus, Dalum, Hjallese, Havnen, Højby, Korsløkke, Seden, Skibhuskvarteret, Stige, Vollsmose og Østerbro. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Odense Kommune) fra andre fynske landsbyer som Svendborg, Faaborg og Nyborg. Odense Kommunes indbyggertal har nu rundet 200.000. Befolkningstilvæksten er primært båret af flere studerende, et højt antal nyfødte samt tilflyttere og flygtninge fra en lang række lande. Milepælen i indbyggertallet bliver rundet efter at befolkningstilvæksten har ligget stabilt omkring 2000 indbyggere om året de sidste 5 år. I august 2017 var 69 procent af 2222 tilflyttere mellem 18 og 29 år gamle. Siden 2013 er der også kommet 10.000 flere studerende i Odense. Det betyder, at 15 procent af Odense Kommunes indbyggere nu er studerende.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Odense?

Ifølge Finans Danmark har parcel- og rækkehuse i Odense, en liggetid på 120 dage. Sammenlignet med nabokommunen, Middelfart, hvor liggetiden er på hele 225 dage, så placerer Odense sig langt bedre.

H.C. Andersen og Odense

H.C. Andersen blev født i Odense i 1805, og hans eventyrer har været med til give Danmarks største bidrag til verdenskulturen. Odense opførte i 2021 et museum ved navn H.C. Andersens hus, som iscenesætter Andersens litterære univers. I den gamle bydel i Odense, ligger et ikonisk gult hjørnehus, som var eventyrdigterens fødested. H.C. Andersens Hus åbnede i 1908 som museum, og fortæller historien om digterens liv. Huset er et af verdens ældste digtermuseer, og har hvert år besøg af gæster fra hele verden. Tæt på Odense Domkirke, finder man det lille gule bindingsværkshus, hvor eventyrdigteren boede sammen med sine forældre fra han var 2 til han var 14. Huset åbnede op for offentligheden i 1930, og værelserne er indrettet efter H.C. Andersens beskrivelser i hans selvbiografi, og giver et godt indtryk af den fattigdom der prægede hans første år. Vil man virkelig gerne leve sig ind i H.C. Andersens liv, kan man besøge Møntergården, hvor man kan opleve det autentiske bymiljø fra 1800- tallet, og forestille sig hvordan eventyrdigteren løb rundt omkring som barn. Udover gårdrummet, kan man også opleve en række udstillinger, som gør dig klogere på historien om byen. Derudover rummer to af bygningerne oplevelser for børn.

Hvilke seværdigheder er der i Odense?

En af de mest populære seværdigheder i Odense er Odense ZOO. Denne ZOO er kåret som Europas bedste. De prioriterer dyrevelfærd højt, og forsøger at give dyrene så naturlige omgivelser som muligt, for at fremme deres trivsel og for at de besøgende kan få en naturtro oplevelse af dyret. Det er også muligt at opleve den danske jernbanehistorie, i den autentiske remisebygning fra 1954. I remisens 21 spor, fremvises en række af ikoniske lokomotiver og vogne, og her kan man b.la. finde Danmarks ældst bevarede damplokomotiv. Man har mulighed for at komme ind i mange af museets lokomotiver og vogne, hvor man kan sidde på træsæderne, stå i førerhuset, og træde ind i postsorteringsvognen. Hvis man er mere til det kunstneriske, kan man besøge Brandts, som er Danmarks første museum for kunst og visuel kultur. Her præsenteres mere end 10 udstillinger om året af ny og klassisk kunst. Med en samling på mere end 15.000 klassiske kunstværker, internationalt fotografi, film og tegninger, kan man opleve nogle af verdens bedste kunstnere. Derudover er der hvert år en Sanseudstilling for børnene. Der er mange flere ting som man kan opleve i Odense, men her er nævnt de mest populære.

Udvikling i antallet af bolighandler i Odense Kommune

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 1. kvartal af 2022, var der 359 handler på parcel- og rækkehuse i Odense Kommune. I første kvartal 2021 var der 435 bolighandler. Antallet af bolighandler i Odense Kommune, er faldet med 17,5% i løbet af 1 år.

Prisudvikling på boliger i Odense

Priserne på villaer og rækkehuse i Odense, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har været stigende med en prisstigning på 6,4%, og med en markant højere årlig prisstigning på hele 24,5%, fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til priserne på ejerlejligheder i Odense, i det seneste registrerede kvartal, har der været et prisfald på 0,5%, og en årlig prisstigning på 0,3%.

Sælg din bolig i Odense

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu