fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Odense

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Odense med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Odense, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Odense?

Odense er Danmarks tredje største by og kan generelt set deles op i 17 forskellige områder, nemlig Albanikvarteret, Ansgarkvarteret, Agedrup-Bullerup, Bolbro, Bymidten, Campus Odense, City Campus, Dalum, Hjallese, Havnen, Højby, Korsløkke, Seden, Skibhuskvarteret, Stige, Vollsmose og Østerbro. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (Ifølge Odense Kommune) fra andre fynske landsbyer som Svendborg, Faaborg og Nyborg. Odense Kommunes indbyggertal har nu rundet 200.000. Befolkningstilvæksten er primært båret af flere studerende, et højt antal nyfødte samt tilflyttere og flygtninge fra en lang række lande. Milepælen i indbyggertallet bliver rundet efter at befolkningstilvæksten har ligget stabilt omkring 2000 indbyggere om året de sidste 5 år. I august 2017 var 69 procent af 2222 tilflyttere mellem 18 og 29 år gamle. Siden 2013 er der da også kommet 10.000 flere studerende i Odense. Det betyder, at 15 procent af Odense Kommunes indbyggere nu er studerende.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Odense?

Ifølge Finans Danmark har villaer og rækkehuse i Odense i 2020 en liggetid på 98 dage. Dette ligger tæt op af liggetiden i andre storbyer som København hvor villaer og rækkehuse har en liggetid på 96 dage og Århus hvor liggetiden er på 101 dage.  Hvis man sammenligner med nabokommunerne som Middelfart hvor liggetiden er på hele 217 dage og Nyborg hvor den er på 184 dage, så placerer Odense sig i den lavere ende.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Odense?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, gives der 2% i afslag på boliger i Odense, hvilket ligger under landsgennemsnittet på 3,30%. Afslaget i Odense ligger lavere end i nabokommunen Nyborg (2,7). Selvom Nyborg ligger lidt højere i procentmæssig afslag, er afslaget i prisen størst i Odense, da priserne her også er højere.

Prisudvikling på boliger i Odense

Priserne på parcel- og rækkehuse i Odense har været meget svingende de seneste tre år, hvor der hvert kvartal har været store udsving i priserne. I tredje kvartal af 2017 var der et fald på hele 5.8%, hvilket er det største fald på villaer og rækkehuse der har været i Odense siden første kvartal af 2009. Dog steg priserne i kvartal 4. af 2017 med 4.5% og faldt først igen i tredje kvartal af 2018 med 2.6%. Den største stigning var i tredje kvartal af 2016 hvor prisstigningen lå på hele 6.8%. I det seneste registrerede år, første kvartal af 2019, er priserne dog yderligere faldet med 1.9%.
Set i forhold til priserne på ejerlejligheder i Odense så ses en lignende tendens, dog med flere stigninger end fald. Alle de årlige ændringer har været positivt stigende siden år 2013 og siden år 1992 er priserne på ejerlejligheder steget med 318,4%. Den største stigning forekom i fjerde kvartal af 2018 hvor priserne steg med 7,6% og det største fald var i tredje kvartal af 2016 hvor priserne faldt med 3,5%.

Ejendomsmægler Odense

Start med en vurdering fra Brikks Odense-mægler nu