fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Aulum

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Aulum med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Aulum, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem bor i Aulum?

Aulum er en stationsby i Vestjylland beliggende mellem byerne Herning og Holstebro og beboet af 3.228. Byen er en del af Herning kommune i Region Midtjylland. I byen finder man en masse dagplejere, børnehaver og daginstitutioner samt 2 skoler med tilknytning til idræts- og fodboldbaner. Byen byder på et rigt foreningsliv, kulturelle arrangementer og diverse kunstudstillinger.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Aulum?

Ifølge opdateret data fra Finans Danmark, er der oplyst at liggetiden på villaer og parcelhuse i Aulum var på 174 dage i 2019 hvilket er betydeligt mere end det foregående år, 2018, hvor liggetiden var på 49 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Aulum?

Aulum byder på en masse aktiviteter og seværdigheder. Man kan eksempelvis besøge Aulum Mølle som er en hollandsk vindmølle fra 1908, Aulum Kirke og Simmelkær Kirke.

Prisudvikling på boliger i Aulum

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Aulum har været svingende de seneste år. Der har været både store prisstigninger og prisfald i Aulum de seneste år. I det seneste registrerede kvartal, andet kvartal af år 2019, steg priserne med 15,8%. De største prisstigninger forekom i andet kvartal af år 2017 og tredje kvartal af 2015, hvor priserne steg med henholdsvis 43,9% og 21,4%. De største prisfald forekom i tredje kvartal af 2014, hvor priserne faldt med 17,6% og i første kvartal af 2019, hvor priserne faldt med 13%. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Aulum, er det på baggrund af manglende data på Boliga, vanskeligt at redegøre for en tendens. 

Ejendomsmægler Aulum

Start med en vurdering fra Brikks Aulum-mægler nu