fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Aulum Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Aulum

Thomas er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Sælg din bolig i Aulum

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Aulum?

Aulum er en stationsby i Vestjylland beliggende mellem byerne Herning og Holstebro, som er beboet af 3.249 indbyggere. Byen er en del af Herning Kommune i Region Midtjylland. I byen finder man en masse dagplejere, børnehaver og daginstitutioner samt 2 skoler med tilknytning til idræts- og fodboldbaner. Byen byder på et rigt foreningsliv, kulturelle arrangementer og diverse kunstudstillinger.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Aulum?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Aulum på 139 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 84 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Aulum?

Aulum byder på aktiviteter og seværdigheder. Man kan eksempelvis besøge Aulum Mølle, som er en hollandsk vindmølle fra 1908, Aulum Kirke og Simmelkær Kirke.

Prisudvikling på boliger i Aulum

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Aulum, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set et prisfald på 17,5%, samt et årligt prisfald på 36,3%.

Grundet manglende data på Finans Danmark, er det ikke muligt at redegøre for en tendens, angående prisudvikling på ejerlejligheder i Aulum.

Sælg din bolig i Aulum

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu