fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Aulum Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Aulum

Thomas er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Aulum

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Aulum?

Aulum er en stationsby i Vestjylland beliggende mellem byerne Herning og Holstebro og beboet af 3.228. Byen er en del af Herning kommune i Region Midtjylland. I byen finder man en masse dagplejere, børnehaver og daginstitutioner samt 2 skoler med tilknytning til idræts- og fodboldbaner. Byen byder på et rigt foreningsliv, kulturelle arrangementer og diverse kunstudstillinger.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Aulum?

Ifølge opdateret data fra Finans Danmark, er der oplyst at liggetiden på villaer og parcelhuse i Hernings kommune som Aulum ligger i, var på 160 dage i starten af 2022, og 70 dage på ejerlejligheder.

Hvilke attraktioner finder du i Aulum?

Aulum byder på en masse aktiviteter og seværdigheder. Man kan eksempelvis besøge Aulum Mølle som er en hollandsk vindmølle fra 1908, Aulum Kirke og Simmelkær Kirke.

Prisudvikling på boliger i Aulum

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Aulum har været svingende de seneste år. Der har været både store prisstigninger og prisfald i Aulum de seneste år. I det seneste registrerede kvartal, andet kvartal af år 2019, steg priserne med 15,8%. De største prisstigninger forekom i andet kvartal af år 2017 og tredje kvartal af 2015, hvor priserne steg med henholdsvis 43,9% og 21,4%. De største prisfald forekom i tredje kvartal af 2014, hvor priserne faldt med 17,6% og i første kvartal af 2019, hvor priserne faldt med 13%. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Aulum, er det på baggrund af manglende data på Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens. 

Sælg din bolig i Aulum

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu