fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Aulum Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Aulum

Thomas er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert

Den gode energi er noget af det, andre sælgere har fremhævet ved Thomas, når han som mægler har håndteret deres bolighandel. Han har flere års erfaring med salg af boliger fra bl.a. Estate og har en serviceminded tilgang, som er med til at sikre en god oplevelse for alle handlens parter. Thomas er desuden grundig og godt inde i sine sager, og han kender sit lokalområde indgående. Han kan derfor hjælpe dig trygt igennem alle salgets faser. Samtidigt vil du med Thomas få en mægler, som målrettet og med stor vedholdenhed går efter den bedste pris for dig.

Thomas Brogaard Pedersen

Sælg din bolig i Aulum

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Aulum?

Aulum er en stationsby i Vestjylland beliggende mellem byerne Herning og Holstebro, som er beboet af 3.249 indbyggere. Byen er en del af Herning Kommune i Region Midtjylland. I byen finder man en masse dagplejere, børnehaver og daginstitutioner samt 2 skoler med tilknytning til idræts- og fodboldbaner. Byen byder på et rigt foreningsliv, kulturelle arrangementer og diverse kunstudstillinger.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Aulum?

Ifølge opdateret data fra Finans Danmark er der oplyst, at liggetiden for parcel- og rækkehuse i Aulum er på 88 dage. Dette er et fald sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 116 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Aulum?

Aulum byder på aktiviteter og seværdigheder. Man kan eksempelvis besøge Aulum Mølle, som er en hollandsk vindmølle fra 1908, Aulum Kirke og Simmelkær Kirke.

Prisudvikling på boliger i Aulum

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Aulum har været svingende de seneste år. Der har været både store prisstigninger og prisfald i Aulum de seneste år. I det seneste registrerede kvartal, første kvartal af år 2022, steg priserne med 33,1%. De største prisstigninger forekom i andet kvartal af år 2017 og tredje kvartal af 2015, hvor priserne steg med henholdsvis 43,9% og 21,4%. De største prisfald forekom i tredje kvartal af 2014, hvor priserne faldt med 17,6% og i første kvartal af 2019, hvor priserne faldt med 13%. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Aulum, er det på baggrund af manglende data på Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens. 

Sælg din bolig i Aulum

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu