fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Assens Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Assens

Micheal er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Assens

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Assens?

Assens kommune har 6.155 indbyggere. Udover at tilhøre Region Syddanmark, er Assens beliggende ved lillebælt. I Assens kan du finde en smuk natur og opleve friluftslivet. Kommunen er familievenlig og tilbyder gode jobmuligheder. Man kan eksempelvis tilmelde sig de forskellige aktivitetsmuligheder for børnene, så som SFO’er, ungdomsskoler og meget andet.    

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Assens?

Ifølge de nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Assens en liggetid på 214 dage, og for ejerlejligheder 216 dage i starten af året 2022. 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Assens?

Ifølge tal fra Finans Danmark statistik, bliver der i gennemsnit givet et afslag på 6.9% på villaer og rækkehuse i Assens. Dataen kommer fra gennemsnittet mellem anden kvartal 2021, og tredje kvartal 2021. Dette er betydeligt højere end landsgennemsnittet på 3,30% og nabokommunen Middelfart, hvor afslaget ligger på 4,7%.

Prisudvikling på boliger i Assens

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Assens har været svingende de seneste år. I det seneste registrerede år, tredje kvartal af 2021, faldt priserne med 5,6%, og en lille postiv årlig ændring på 0,3%. Fra tredje kvartal 2020 til 2021.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Assens, er det på baggrund af manglende data på Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens. 

Hvorfor bo i Assens

Assens er kendt for at lægge vægt på borgerne,virksomhedsejere, foreninger, og generelt samarbejdspartnere får en god service i form af dialog, engagement og åbenhed.

I Assens kan du opleve den smukke natur og de mange spændende butikker, og de flotte strande rundt omkring. Hvis du søger kulturelle oplevelser har Assens det i form af deres store kulturhus, Tobaksgårde som har biograf, teater og koncertsal, udstillingssal, musikskole, turistbureau og en cafe. Af attraktioner har de en sognekirke som hedder Vor frue kirke, derudover har de 4 afdelinger fra Museum Vestfyn hvor du kan opleve kultur og kunst, hvis du er mere til udendørs kultur kan du besøge Assens miniby, som er en model af det gamle Assens med omkring 60 huse.

Til den aktive er der forskellige idrætsfaciliteter her i blandt træningsbaner, by hal og et stadion. i 2011 kom der et nyt idrætscenter som hedder Arena Assens, her er der to store haller, en cafe, mindre lokaler til benyttelse af holdtræning og et træningscenter.

Desuden har Assens meget stor fokus på miljø og klimaet. De blev nemlig i 2009 en officiel klimakommune, dvs. at de forpligter sig med at reducere mængden af CO2-udledning. Derfor har de sat sig et mål i kommunen at de skal være grønnere og mere miljøbevidst kommune i fremtiden.

Sælg din bolig i Assens

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu