fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Assens Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Assens

Kasper er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Kasper Lynge Hansen

Ejendomsmægler, MDE

Kasper er drevet af salget – og af at skabe en god oplevelse for både køber og sælger igennem hele forløbet. Det skaber tryghed for begge handlens parter og baner vejen for ”solgt med Brikk”. Inden han kom til Brikk, har Kasper været tilknyttet danbolig, hvor han også har været daglig leder. Du får med andre ord en erfaren ejendomsmægler i spidsen for dit boligsalg, når Kasper hjælper dig trygt og godt igennem alle handlens faser. Ud over et indgående kendskab til markedet i sit lokalområde har Kasper også et stort netværk og kender måske allerede en potentiel køber til lige netop din bolig.

Kasper Lynge Hansen

Sælg din bolig i Assens

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Assens?

Assens Kommune har 40.972 indbyggere. Udover at tilhøre Region Syddanmark, er Assens beliggende ved Lillebælt. I Assens kan du finde smuk natur og opleve friluftslivet. Kommunen er familievenlig og tilbyder gode jobmuligheder. Man kan eksempelvis tilmelde sig de forskellige aktivitetsmuligheder for børnene, såsom SFO’er, ungdomsskoler og meget andet.    

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Assens?

Ifølge de nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Assens en liggetid på 196 dage. Dette er et fald sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 241 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Assens

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, var der 25 handler på parcel- og rækkehuse i Assens. I første kvartal 2021 var der 30 bolighandler. Antallet af bolighandler i Assens, er faldet med 16,7% i løbet af 1 år.

Prisudvikling på boliger i Assens

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Assens har været svingende de seneste år. I det seneste registrerede år, første kvartal af 2022, steg priserne med 9,1%, med en årlig ændring på 1,5% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Assens, er det på baggrund af manglende data på Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens. 

Hvorfor bo i Assens

Assens er kendt for at lægge vægt på borgerne, virksomhedsejere, foreninger, og generelt samarbejdspartnere får en god service i form af dialog, engagement og åbenhed.

I Assens kan du opleve den smukke natur, de mange spændende butikker, og de flotte strande rundt omkring. Hvis du søger kulturelle oplevelser har Assens det i form af deres store kulturhus, Tobaksgården, som har biograf, teater og koncertsal, udstillingssal, musikskole, turistbureau og en cafe. Af attraktioner har de en sognekirke som hedder Vor Frue Kirke. Hvis du er mere til udendørs kultur kan du besøge Assens Miniby, som er en model af det gamle Assens med omkring 60 huse.

Til den aktive er der forskellige idrætsfaciliteter heriblandt træningsbaner, by-hal og et stadion. I 2011 kom der et nyt idrætscenter, som hedder Arena Assens; her er der to store haller, en cafe, mindre lokaler til benyttelse af holdtræning og et træningscenter.

Desuden har Assens meget stor fokus på miljø og klimaet. De blev nemlig i 2009 en officiel klimakommune, dvs. at de forpligter sig med at reducere mængden af CO2-udledning. Derfor har de sat sig et mål i kommunen, at de skal være grønnere og mere miljøbevidst i fremtiden.

Sælg din bolig i Assens

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu