fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Assens

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Assens med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Assens, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem bor i Assens?

Assens kommune har 6.155 indbyggere. Udover at tilhøre Region Syddanmark, er Assens beliggende ved lillebælt. I Assens kan du finde en smuk natur og opleve friluftslivet. Kommunen er familievenlig og tilbyder gode jobmuligheder. Man kan eksempelvis tilmelde sig de forskellige aktivitetsmuligheder for børnene, så som SFO’er, ungdomsskoler og meget andet.    

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Assens?

Ifølge de nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Assens en liggetid på 241 dage i år 2020. Denne liggetid er steget sammenlignet med år 2019, hvor liggetiden var på 302 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Assens?

Ifølge tal fra Boligsidens statistik, bliver der i gennemsnit givet et afslag på 4,6% på villaer og rækkehuse i Assens. Dette er betydeligt højere end landsgennemsnittet på 3,30% og nabokommunen Middelfart, hvor afslaget ligger på 4,4%.

Prisudvikling på boliger i Assens

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Assens har været svingende de seneste år. I det seneste registrerede år, tredje kvartal af 2019, faldt priserne med 6,7% og der var en negativ årlig ændring på 10,5%. Fra 2018 til 2019 er priserne overordnet set faldet fra 115,4% i år 2018 til 83% i 2019. Der har været mindre prisstigninger og prisfald kvartal set i Assens i tidens løb. Tilbage i tredje kvartal af år 2013 og fjerde kvartal af år 2017 faldt priserne med henholdsvis 14,8% og 11,1%. Set bort fra disse fald har der ligeledes været prisstigninger i mange kvartaler. De største forekom i første kvartal af år 2018, hvor priserne steg med 12,1% og 9,7% i første kvartal af 2015. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Assens, er det på baggrund af manglende data på Boliga, vanskeligt at redegøre for en tendens. 

Ejendomsmægler Assens

Start med en vurdering fra Brikks Assens-mægler nu