fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Tårnby Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Tårnby

Lisbeth er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Tårnby

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Tårnby?

Tårnby Kommune er en københavnsk forstadskommune på Amager og hører til Region Hovedstaden med ca. 42.723 indbyggere og kan generelt set deles op i fem forskellige områder, nemlig Tårnby, Maglebylille, Kastrup, Viberup og Ullerup. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Københavns Kommune) fra Hovedstadsområdet inden for 15-20 km. Det er især børnefamilier, som flytter til forstæderne. Det gælder blandt andet Tårnby, der har haft et stort babyboom, hvor byen har oplevet stor tilflytning af børnefamilier og et højt fødselstal i de sidste to år. Tårnby Kommunes børne- og skoleudvalg behandlede i år et forslag om at sikre 60 ekstra daginstitutionspladser, og kæmper fortsat for at forbedre mulighederne for børnefamilier i kommunen.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Tårnby?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Tårnby en gennemsnitlig liggetid på 85 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år, hvor den gennemsnitlige liggetid var på 55 dage. 

Udvikling i antallet af bolighandler i Tårnby Kommune

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 1. kvartal af 2022, var der 83 handler på parcel- og rækkehuse i Tårnby Kommune. I første kvartal 2021 var der 103 bolighandler. Antallet af bolighandler i Tårnby Kommune, er faldet med 19,4% i løbet af 1 år.

Prisudvikling på boliger i Tårnby

Priserne på parcel- og rækkehuse i Tårnby, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har været positivt stigende med en prisstigning på 8,4%. Den årlige prisudvikling har været stigende med en prisstigning på 15,4%, fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Set i forhold til ejerlejligheder har der, i det seneste registrerede kvartal, været en prisstigning på 2,8%, og en årlig prisstigning på 12,2%.

Sælg din bolig i Tårnby

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu