fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Tårnby

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Tårnby med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Tårnby, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere og hvem flytter til Tårnby?

Tårnby Kommune er en københavnsk forstadskommune på Amager og hører til Region Hovedstaden med omkring 43.000 indbyggere og kan generelt set deles op i fem forskellige områder, nemlig Tårnby, Maglebylille, Kastrup, Viberup og Ullerup. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Københavns Kommune) fra Hovedstadsområdet indenfor 15-20km. Det er især børnefamilier, som flytter til forstæderne til København, som fx Tårnby. Det gælder blandt andet i Tårnby, at der har haft et stort babyboom, hvor byen har oplevet stor tilflytning af børnefamilier og et højt fødselstal i de sidste to år. Tårnby Kommunes børne- og skoleudvalg behandlede i år et forslag om at sikre 60 ekstra daginstitutionspladser, og kæmper fortsat for at forbedre mulighederne for børnefamilier i kommunen.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Tårnby?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, har boliger i Tårnby en gennemsnitlig liggetid på 105 dage. Dette er en stigning sammenlignet med foregående år, hvor den gennemsnitlige liggetid var 89 dage. 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Tårnby?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020,  bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 2,70% i Tårnby. Dette er lavere end landsgennemsnittet på 3,30%. Det er dog lidt højere end det afslag der bliver givet i nærliggende byer i københavnsområdet, eksempelvis ligger afslaget i Hvidovre på 2,4%.

Prisudvikling på boliger i Tårnby

I andet kvartal af 2017 steg priserne på villaer og rækkehuse med 9,5% i Tårnby, hvilket er den højeste stigning de seneste 10 år. Alle prisændringer pr år har været stigende siden 2012, på nær andet kvartal af 2018 hvor der var et mindre fald på 0,3%. Det største fald der har været, forekom i fjerde kvartal af 2014 hvor priserne faldt med 3,3%. Siden 1992, er priserne på villaer og rækkehuse i Tårnby steget med 389,1%.

Selvom udsvingene er lidt større, ser tendensen for prisudviklingen af ejerlejligheder nogenlunde ens ud. Alle årlige ændringer har været stigende de seneste 10 år. Den højeste stigning forekom i andet kvartal af 2016 hvor priserne steg med 10,9% og det højeste fald var i tredje kvartal af 2013 hvor priserne faldt med 7,9%. Priserne på ejerlejligheder i Tårnby er steget med 276,8% siden år 1992.

Ejendomsmægler Tårnby

Start med en vurdering fra Brikks Tårnby-mægler nu