fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale København S – Amager Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Amager

Kasper er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig på Amager

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor på Amager?

Amager er Danmarks tættest befolkede ø og kan generelt set deles op i 8 forskellige områder, nemlig Dragør, Søvang, Kastrup, Store Magleby, Tårnby, Tømmerup, Ullerup, Viberup. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer størstedelen af tilflytterne (ifølge København Kommune) fra nærliggende byer, bydele omkring Hovedstadsområdet eller fra udlandet. Mellem 2004 og 2014 har bydelen fået 17.663 nye indbyggere. Det er især børnefamilier, som flytter mod Amager. I Københavns Kommune regner man ifølge nøgletallene med, at kommunen vil få omkring 100.000 nye indbyggere inden 2025, hvoraf en stor del vil flytte til Amager.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt på Amager?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse på Amager en gennemsnitlig liggetid på 72 dage. Liggetiden er steget lidt i forhold til sidste år, hvor liggetiden lå på 70 dage. 

Udvikling i antallet af bolighandler på Amager

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 1. kvartal af 2022, var der 34 handler på parcel- og rækkehuse i Amager. I første kvartal 2021 var der 72 bolighandler. Antallet af bolighandler på Amager, er faldet med 52,8% i løbet af 1 år.

Prisudvikling på boliger på Amager

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse på Amager, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har set en prisstigning på 3,6%. Den årlige prisstigning har været en del højere på de 14,7%, fra det første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Prisudviklingen på ejerlejligheder på Amager, fra det seneste registrerede kvartal, har også set en minimal prisstigning på 4,1%, med en årlig prisstigning på 9,3%.

Sælg din bolig på Amager

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu