fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale København S – Amager Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Amager

Camilla er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE

Højt engagement, god service og stor ekspertise er noget af det, både købere og sælgere har fremhævet, når Camilla har stået for deres bolighandel her hos Brikk. Resultaterne taler da også næsten for sig selv, for Camilla er en af vores bedst sælgende medarbejdere, ligesom hun ofte sælger boliger over udbudsprisen og i budrunde. Hun går målrettet efter den bedste pris for dig – med stor vedholdenhed. Undervejs får du professionel og nærværende rådgivning baseret på flere års erfaring og kendskab til lokalområdet. En tryg bolighandel til en fair pris. Ganske enkelt.

Camilla Weinreich
Ida Reiter
Ida Reiter
Read More
Rigtig fin pris og personlig, god service. Brikk-mægler Camilla (tilknyttet Amager) var god til at holde os opdateret om interessen på lejligheden - med god, behagelig kontakt og løbende tilbagemelding og vejledning. Vi er godt tilfredse med at have valgt Brikk.
Ayo Rubeksen
Ayo Rubeksen
Read More
Camilla Weinrich var super god, hun formåede at sælge min mors Andelsbolig i Vanløse på knap 14 dage, tiltrods for at det var et håndværker tilbud. Lejligheden blev solgt til max.pris og endda uden at der blev taget fotos. Vi har kun følt os i trygge hænder, og vi er utrolig taknemmelig for at kunne overlade det hele til dem - også fremvisningen. Hun og hendes kollega har vores varmeste anbefalinger !!
Andreas Collatz Rasmussen
Andreas Collatz Rasmussen
Read More
Vi har indenfor en periode på 1 år solgt 2 identiske ejerlejligheder på Frederiksberg, til den første brugte vi Home og denne gang blev det så Brikk. Vi har kun ros til mægler Camilla Weinreich for hendes professionelle håndtering af salget, og løbende feedback. Og samtidig var Brikk ca. 35.000 kr. billigere end konkurrenten👍
Lenni Hansen
Lenni Hansen
Read More
Det er nu anden gang jeg benytter Brikk, og jeg er fuldt ud tilfreds. Camilla er en stjerne, og solgt lynhurtigt min bolig i KBH. De er som et helt normalt ejendomsmæglerfirma, bare langt billigere. Der er ingen tvivl om at jeg igen ville benytte Brikk.
T. Jensen
T. Jensen
Read More
Jeg kan varmt anbefale Brikk og ejendomsmægler Camilla Weinreich til salg af bolig. Jeg har fået en langt, langt bedre service hos Brikk end jeg gjorde hos Danbolig, på trods af et salær som er langt lavere. Kunne helt sikkert finde på at bruge igen.
Previous
Next

Sælg din bolig på Amager

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor på Amager?

Amager er Danmarks tættest befolkede ø og kan generelt set deles op i 8 forskellige områder, nemlig Dragør, Søvang, Kastrup, Store Magleby, Tårnby, Tømmerup, Ullerup, Viberup. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer størstedelen af tilflytterne (ifølge København Kommune) fra nærliggende byer, bydele omkring Hovedstadsområdet eller fra udlandet. Mellem 2004 og 2014 har bydelen fået 17.663 nye indbyggere. Det er især børnefamilier, som flytter mod Amager. I Københavns Kommune regner man ifølge nøgletallene med, at kommunen vil få omkring 100.000 nye indbyggere inden 2025, hvoraf en stor del vil flytte til Amager.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt på Amager?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse på Amager en gennemsnitlig liggetid på 72 dage. Liggetiden er steget lidt i forhold til sidste år, hvor liggetiden lå på 70 dage. 

Seværdigheder på Amager

Amager tilbyder mange spændende, interessante, og smukke oplevelser. En af disse oplevelser er Den Blå Planet, som er Danmarks Akvarium, og giver de besøgende en fornemmelse af at være under havets overflade. Man kan besøge Færøernes stejle fuglefjeld, havoddere fra Alaska, eller den smukke Stillehavsblæksprutte. Derudover kan man se den farverige koralrevsfisk, og se forskellige arter fra søer og floder i Afrika. Den Blå Planet er hjem for mere end 400 forskellige dyrearter fra hele verden. I Oceantanken finder man hammerhajer og rokker, på vandlegepladsen kan børnene slippe sig fri og give den fuld gas med pumper og sluser. Derudover kan man også gå på opdagelse i den tropiske regnskov, hvor man finder arapaima og piratfisk. Et besøg på Den Blå Planet er en unik oplevelse, som i den grad er et besøg værd.

DR-koncerthus har siden dets åbning i 2009, stået som et af Danmarks store arkitektoniske og musikalske attraktioner. Bygningens ydre er skabt af den internationale stjerne-arkitekt Jean Nouvel. De store koncertoplevelser kan man overvære i DR-koncerthuset.

Er man en aktiv og idrætslig person, bør man tage et besøg til CopenHill. De tilbyder en række outdoor aktiviteter, såsom ski og klatrevægge. CopenHill er en unik mulighed for at dyrke sport i store højder, og der er desuden også café, restaurant, musik og en klassisk afterski stemning. CopenHill åbnede i efteråret 2019, og der er mulighed for at stå på ski og snowboard, derudover kan man også afprøve den nye hikingrute som går hele vejen langs taget. Derudover finder man også gode muligheder for badning på Amager strandpark samt Islands brygge. Her er det muligt at nyde solen samt en drink med sine venner, mens man kigger ud over vandet. På Islands brygge er der desuden også mulighed for udspring.

Amagers historie

Amager har været tæt befolket siden ældre stenalder, da der er fundet talrige bopladser langs de gamle kystlinjer. I 1300- og 1400-tallet var der stor sildefangst og handel ved Dragør. Og i perioden 1515 til 1521 indkaldte Christian 2. 24 hollandske familier og overlod dem den sydlige del af Amager, i håb om at fremme dyrkningen af grøntsager. I 1747 fik stenhuggeren Jacob Fortling tilladelse til oprette et kalkbrænderi, hvilket blev indledningen til en lang industriel udvikling. I 1902 blev øen indlemmet i Københavns kommune.

Udvikling i antallet af bolighandler på Amager

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 1. kvartal af 2022, var der 34 handler på parcel- og rækkehuse i Amager. I første kvartal 2021 var der 72 bolighandler. Antallet af bolighandler på Amager, er faldet med 52,8% i løbet af 1 år.

Prisudvikling på boliger på Amager

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse på Amager, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har set en prisstigning på 3,6%. Den årlige prisstigning har været en del højere på de 14,7%, fra det første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Prisudviklingen på ejerlejligheder på Amager, fra det seneste registrerede kvartal, har også set en minimal prisstigning på 4,1%, med en årlig prisstigning på 9,3%.

Sælg din bolig på Amager

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu