fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Værløse Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Værløse

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler

<p>Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg. </p>
Lisbeth Victorin

Et udpluk af vores boliger i Værløse

Sælg din bolig i Værløse

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Værløse?

Værløse er en del af Furesø Kommune og byen har ca. 13.069 borgere. Gennemsnitsalderen i Værløse er 43 år, og generelt for borgerne i Værløse er der mange af de lokale som holder af at dyrke motion og sport. Værløse vurderes til at være et godt sted for børnefamilier, og er en forholdsvis rolig og fredelig by med skøn natur, masser af sportsaktiviteter og gode indkøbsmuligheder.

Der bor omkring 35% børnefamilier i Værløse, og den aldersgruppe der udgør den største procentdel af Værløse, er borgere mellem 30-49 år. Dog bor der også mange i aldersgruppen 50-65+ år.

Der bor også mange “livsnydere” som lever en behagelig tilværelse, og her bliver der prioriteret tid i haven, aftenskolekurser, teater, opera m.m. Dette er en gruppe der generelt holder sig velorienteret via. avisen eksempelvis.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Værløse?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Værløse på 94 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 61 dage.

Lidt om i Værløse

Værløse er en by i Nordsjælland og tilhører Region Hovedstaden under Furesø Kommune. Værløse er kendt fra vejrudsigten, da flyvestation Værløse indgik i Danmarks Meteorologiske institut’s (DMI) meldeområder indtil 2007. Navnet kan også lyde som “Vejrløse”. I Værløse kan man opleve attraktioner som Furesø, Søndersø og Præstesø, Skovhuset ved Søndersø og Stovby Glaspusteri m.fl.

Prisudvikling på boliger i Værløse

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Værløse, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set en prisstigning på 1.9% i forhold til det forrige kvartal. På årsbasis er prisen faldet med 0.9% sammenlignet med samme kvartal, året før.

Sælg din bolig i Værløse

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu