fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Ejendomsmægler Værløse – Din guide til at sælge din bolig i Værløse og til at finde den bedste lokale ejendomsmægler.

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Hvem bor i Værløse?

Værløse er en del af Furesø Kommune og byen har ca. 13.083 borgere. Gennemsnitsalderen i Værløse er 43 år, og generelt for borgerne i Værløse er der mange af de lokale som holder af at dyrke motion og sport. Værløse vurderes til at være et godt sted for børnefamilier, og er en forholdsvis rolig og fredelig by med skøn natur, massere af sportsaktiviteter og gode indkøbsmuligheder.

Der bor omkring 35% børnefamilier i Værløse, og den aldersgruppe der udgør den største procentdel af Værløse, er borgere mellem 30-49 år. Dog bor der også mange i aldersgruppen 50-65+ år. Nogle af de typiske befolkningsgrupper du finder i Værløse er de “mangfoldige”, hvilket er dem der generelt arbejder meget/tager overarbejde for at tjene lidt ekstra. De mangfoldige dækker generelt en bred gruppe hvad angår alder/interesser.

Der bor også mange “livsnydere” som lever en behagelig tilværelse, og her bliver der prioriteret tid i haven, aftenskolekurser, teater, opera m.m. Dette er en gruppe der generelt holder sig velorienteret via. avisen eksempelvis. Der er 348 virksomheder i Værløse, som generelt set fordeler sig på følgende områder: Handel, sundhed, bygge & anlæg, rådgivning og viden, information og kommunikation.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Værløse?

Ifølge det nyeste data fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Værløse en liggetid på 116 dage i år 2019. Dette er steget fra det foregående år, hvor liggetiden var på 94 dage. Det er dog en lavere liggetid end der er i den nærliggende by, Farum, hvor liggetiden er på 135 dage.

Lidt om Værløse

Værløse er en by i Nordsjælland og tilhører Region Hovedstaden under Furesø Kommune. Værløse er kendt fra vejrudsigten, da flyvestation Værløse indgik i Danmarks Meteorologiske institut’s (DMI) meldeområder indtil 2007. Navnet kan også lyde om “Vejrløse”. i Værløse kan man opleve attraktioner som Furesø, Søndersø og Præstesø, Skovhuset ved Søndersø og Stovby Glaspusteri m.fl.

Prisudvikling på boliger i Værløse

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Værløse har været svingende de seneste mange år. I det seneste registrerede kvartal, andet kvartal af 2019, forekom der et prisfald på 3,3% medvirkende til en negativ årlig ændring på -0,1%.

Det største prisfald der har været, forekom i tredje kvartal af 2017 hvor priserne faldt med 6,6%. Set bort fra disse prisfald, har der været højere prisstigninger i Værløse. Eksempelvis i andet kvartal af 2017 hvor priserne steg med 9,2% og med 10,9% i andet kvartal af 2019.

Siden 1992, er priserne på villaer og rækkehuse i Værløse stegt med 352,6%. Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Værløse, ses en lignende tendens med store udsving i priserne.

Det største fald der har været forekom i fjerde kvartal af 2017, hvor priserne faldt med 18,2%. De største stigninger forekom i tredje kvartal af 2017 og andet kvartal af 2016 hvor priserne steg med henholdsvis 24,1% og 24,9%. Desuden har de årlige ændringer været positivt stigende siden år 2016 med to enkelte undtagelser som er andet kvartal af 2017 hvor den årlige ændring var på -13% og tredje kvartal af 2018 på -6,6%

Start med en gratis vurdering

Denne guide har givet dig lidt information om boligmarkedet i Værløse. Ønsker du at sælge kan du starte med en gratis og uforpligtende vurdering af din Brikk specialist.