fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Værløse Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Værløse

Lisbeth er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Josephine Varsted

Salgs- og Vurderingsspecialist

Josephine Varsted

Et udpluk af vores boliger i Værløse

Sælg din bolig i Værløse

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Værløse?

Værløse er en del af Furesø Kommune og byen har ca. 13.069 borgere. Gennemsnitsalderen i Værløse er 43 år, og generelt for borgerne i Værløse er der mange af de lokale som holder af at dyrke motion og sport. Værløse vurderes til at være et godt sted for børnefamilier, og er en forholdsvis rolig og fredelig by med skøn natur, masser af sportsaktiviteter og gode indkøbsmuligheder.

Der bor omkring 35% børnefamilier i Værløse, og den aldersgruppe der udgør den største procentdel af Værløse, er borgere mellem 30-49 år. Dog bor der også mange i aldersgruppen 50-65+ år.

Der bor også mange “livsnydere” som lever en behagelig tilværelse, og her bliver der prioriteret tid i haven, aftenskolekurser, teater, opera m.m. Dette er en gruppe der generelt holder sig velorienteret via. avisen eksempelvis.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Værløse?

Ifølge det nyeste data fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Værløse en liggetid på 62 dage. Dette er faldet sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 68 dage.

Lidt om i Værløse

Værløse er en by i Nordsjælland og tilhører Region Hovedstaden under Furesø Kommune. Værløse er kendt fra vejrudsigten, da flyvestation Værløse indgik i Danmarks Meteorologiske institut’s (DMI) meldeområder indtil 2007. Navnet kan også lyde som “Vejrløse”. I Værløse kan man opleve attraktioner som Furesø, Søndersø og Præstesø, Skovhuset ved Søndersø og Stovby Glaspusteri m.fl.

Prisudvikling på boliger i Værløse

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Værløse, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har været minimalt stigende med en prisstigning på 0,8%. Det ser dog bedre ud for den årlig stigning med en markant prisstigning på 8,4% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til ejerlejligheder, har der i det seneste registrerede kvartal, været en prisstigning på 1,2% og årlig prisstigning på 21,9%.

Sælg din bolig i Værløse

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu