fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Værløse Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Værløse

Lisbeth er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Værløse

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Værløse?

Værløse er en del af Furesø Kommune og byen har ca. 13.083 borgere. Gennemsnitsalderen i Værløse er 43 år, og generelt for borgerne i Værløse er der mange af de lokale som holder af at dyrke motion og sport. Værløse vurderes til at være et godt sted for børnefamilier, og er en forholdsvis rolig og fredelig by med skøn natur, massere af sportsaktiviteter og gode indkøbsmuligheder.

Der bor omkring 35% børnefamilier i Værløse, og den aldersgruppe der udgør den største procentdel af Værløse, er borgere mellem 30-49 år. Dog bor der også mange i aldersgruppen 50-65+ år. Nogle af de typiske befolkningsgrupper du finder i Værløse er de “mangfoldige”, hvilket er dem der generelt arbejder meget/tager overarbejde for at tjene lidt ekstra. De mangfoldige dækker generelt en bred gruppe hvad angår alder/interesser.

Der bor også mange “livsnydere” som lever en behagelig tilværelse, og her bliver der prioriteret tid i haven, aftenskolekurser, teater, opera m.m. Dette er en gruppe der generelt holder sig velorienteret via. avisen eksempelvis. Der er 348 virksomheder i Værløse, som generelt set fordeler sig på følgende områder: Handel, sundhed, bygge & anlæg, rådgivning og viden, information og kommunikation.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Værløse?

Ifølge det nyeste data fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Værløse en liggetid på 98 dage i starten af 2022. Dette er faldet fra det foregående år, hvor liggetiden var på 116 dage.

Hvor lidt om i Værløse?

Værløse er en by i Nordsjælland og tilhører Region Hovedstaden under Furesø Kommune. Værløse er kendt fra vejrudsigten, da flyvestation Værløse indgik i Danmarks Meteorologiske institut’s (DMI) meldeområder indtil 2007. Navnet kan også lyde om “Vejrløse”. i Værløse kan man opleve attraktioner som Furesø, Søndersø og Præstesø, Skovhuset ved Søndersø og Stovby Glaspusteri m.fl.

Prisudvikling på boliger i Værløse

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Værløse,  i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, har været minimalt negativ faldende, med et prisfald på 0,2%. Dog ses det for den årlige prisudvikling helt modsat, med en markant prisstignig på 19,1% fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Set i forhold til ejerlejligheder, har der i seneste registrerede kvartal, været en prisstigning på 6%, og årlig prisstigning på 10,3%.

Sælg din bolig i Værløse

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu