fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Rønne Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Rønne

Lisbeth er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Rønne

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Rønne?

Rønne er Bornholms “hovedstad” og har 13.579 borgere. Der bor især mange ældre borgere i Rønne, og den aldersgruppe der udgør den største procentdel af befolkningen er borgere på 65+ år, efterfulgt af borgere i aldersgruppen 50-65 år.

Der bor dog omkring 20% børnefamilier, og byen er vurderet til at være et godt sted for børnefamilier. I Rønne finder du massere af sportsaktiviteter, skøn natur og gode indkøbsmuligheder. Der bor mange “soloryttere” i Rønne, hvilket vil sige at der bor mange borgere som godt kan lide at bruge tid alene, lufte hunden efter arbejde, og måske få besøg af børnene en gang imellem.

“Familien Danmark” finder du også mange af, hvilket er den familie der sætter pris på det nære og traditionelle og holder af det hjemlige og kendte. Der er 426 virksomheder i Rønne, som primært fordeler sig på disse 5 brancher: Handel, sundhed, hotel & restauration, kultur & fritid samt diverse serviceydelser.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Rønne?

Ifølge det nyeste data fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Rønne en liggetid på 105 dage i starten af 2022. Dette er steget fra det foregående år, hvor liggetiden var på 92 dage.

Lidt om Rønne?

I middelalderen var Rønne anset som en attraktiv handelsplads og en vigtig by i kampen om magten i Østersøen. I dag er Rønne den største by på Bornholm og hører til Region Hovedstaden under Bornholms Regionskommune. I byen kan man finde seværdigheder som Bornholms Rovfugleshow, Hjorths Keramikmuseum, Rønne Havn, Sct. Nicolai Kirke og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Rønne

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Rønne, har et markant prisstigende år. I det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, har der været en prisstigning på 9,4%. Det samme ses for den årlige prisudvikling, hvor der har været prisstigning på hele 27,8% fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Rønne, er det på baggrund af manglende data på Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens. 

Sælg din bolig i Rønne

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu