fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Rønne Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Rønne

Camilla er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Rønne

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Rønne?

Rønne er den største by på Bornholm og har ca. 13.807 borgere. Der bor især mange ældre borgere i Rønne, og den aldersgruppe der udgør den største procentdel af befolkningen er borgere på 65+ år, efterfulgt af borgere i aldersgruppen 50-65 år.

Der bor dog omkring 20% børnefamilier, og byen er vurderet til at være et godt sted for børn at opvokse. I Rønne finder du masser af sportsaktiviteter, skøn natur og gode indkøbsmuligheder. Der bor mange “soloryttere” i Rønne, hvilket vil sige at der bor mange borgere som godt kan lide at bruge tid alene, lufte hunden efter arbejde, og måske få besøg af børnene en gang imellem. “Familien Danmark” finder du også mange af, hvilket er den familie der sætter pris på det nære og traditionelle, og holder af det hjemlige og kendte. 

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Rønne?

Ifølge nyeste data fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Rønne en liggetid på 56 dage. Dette er et fald, sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 79 dage.

Lidt om Rønne

I middelalderen var Rønne anset som en attraktiv handelsplads og en vigtig by i kampen om magten i Østersøen. I dag er Rønne den største by på Bornholm. I byen kan man finde seværdigheder som Bornholms Rovfugleshow, Hjorths Keramikmuseum, Rønne Havn, Sct. Nicolai Kirke og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Rønne

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Rønne, har set en markant stigning i år. I første kvartal af 2022, har der været en prisstigning på 12,5%. Det samme ses for den årlige prisudvikling, hvor der har været prisstigning på hele 22% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2021. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Rønne, er det på baggrund af manglende data på Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens. 

Sælg din bolig i Rønne

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu