fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Ejendomsmægler Rønne – Sælg din Bolig i Rønne med Brikk

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Hvem bor i Rønne?

Rønne er Bornholms “hovedstad” og har 13.579 borgere. Der bor især mange ældre borgere i Rønne, og den aldersgruppe der udgør den største procentdel af befolkningen er borgere på 65+ år, efterfulgt af borgere i aldersgruppen 50-65 år.

Der bor dog omkring 20% børnefamilier, og byen er vurderet til at være et godt sted for børnefamilier. I Rønne finder du massere af sportsaktiviteter, skøn natur og gode indkøbsmuligheder. Der bor mange “soloryttere” i Rønne, hvilket vil sige at der bor mange borgere som godt kan lide at bruge tid alene, lufte hunden efter arbejde, og måske få besøg af børnene en gang imellem.

“Familien Danmark” finder du også mange af, hvilket er den familie der sætter pris på det nære og traditionelle og holder af det hjemlige og kendte. Der er 426 virksomheder i Rønne, som primært fordeler sig på disse 5 brancher: Handel, sundhed, hotel & restauration, kultur & fritid samt diverse serviceydelser.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Rønne?

Ifølge det nyeste data fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Rønne en liggetid på 92 dage i 2019. Dette er steget fra det foregående år, hvor liggetiden var på 81 dage.

Lidt om Rønne

I middelalderen var Rønne anset som en attraktiv handelsplads og en vigtig by i kampen om magten i Østersøen. I dag er Rønne den største by på Bornholm og hører til Region Hovedstaden under Bornholms Regionskommune. I byen kan man finde seværdigheder som Bornholms Rovfugleshow, Hjorths Keramikmuseum, Rønne Havn, Sct. Nicolai Kirke og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Rønne

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Rønne har generelt set været stigende de seneste par år. I det seneste registrerede kvartal, steg priserne med 11%. Derudover er der også andre bemærkelsesværdige stigninger, som i andet kvartal af 2015 hvor priserne steg med 24,9% og første kvartal af 2016 med 13,6%.

De årlige ændringer har været positive siden 2016 dog har der været kvartaler med prisfald.I fjerde kvartal af 2018 faldt priserne med 5,9% og med 3,8% i tredje kvartal af 2017. Det største fald der har været, forekom i andet kvartal af 2016 hvor priserne faldt med 12,7%.

Alt i alt, markedet og ejendomsmæglere i Rønne

Denne guide har givet dig information om boligmarkedet i Rønne. Er du interesseret i at sælge så tag kontakt til Brikk nu.