fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Nykøbing Mors Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Nykøbing Mors

Thomas er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Nykøbing Mors

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Nykøbing Mors?

Nykøbing Mors har ca. 9.135 indbyggere. Gennemsnitsalderen i Nykøbing Mors er 45 år, dog er den aldersgruppe som udgør den største del af befolkningen, borgere på 65+ år. Der bor ca. 20% børnefamilier i byen. De lokale borgere vurderer byen til at have godt naboskab, skøn natur og gode indkøbsmuligheder. Mange af borgerne holder af at være sammen med familie, venner og være sociale flere gange om ugen. Der bor mange hjemmevante i byen, som typisk bor for sig selv uden børn og nyder et stille liv. Der er 324 virksomheder i Nykøbing Mors som primært er fordelt over følgende fem brancher: Handel, bygge & anlæg, sundhed, hotel & restauration samt industri.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Nykøbing Mors?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for villaer og rækkehuse i Nykøbing Mors 415 dage i starten år 2022. 

Lidt om Nykøbing Mors?

Nykøbing Mors er en by på det østlige Mors i Limfjorden. Byen ligger i Morsø Kommune og hører til Region Nordjylland. Nykøbing Mors er tidligere kendt som en købstad frem til afskaffelsen af kommunalreformen i 1970, hvor Nykøbing blev hovedby i Morsø kommune. Nykøbing Mors byder på attraktioner som Ejerslev Havn, Jesperhus, Fossil- og Mo-clay Museum, kirker, klostre og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Nykøbing Mors

Ifølge opdateret tal fra Finans Danmark, har prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Nykøbing, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, været et negativt prisfald på 2,3%. Dog med en minimal årlig postiv prisstigning på 1,9%, fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Nykøbing Mors er det på grund af manglende data på Finans Danmark vanskeligt at redegøre for en tendens. 

Sælg din bolig i Nykøbing Mors

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu