fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Nykøbing Mors Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Nykøbing Mors

Thomas er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Nykøbing Mors

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Nykøbing Mors?

Nykøbing Mors har ca. 9.033 indbyggere. Gennemsnitsalderen i Nykøbing Mors er 45 år; dog er den aldersgruppe som udgør den største del af befolkningen, borgere på 65+ år. Der bor ca. 20% børnefamilier i byen. De lokale borgere vurderer byen til at have godt naboskab, skøn natur og gode indkøbsmuligheder. Mange af borgerne holder af at være sammen med familie, venner og være sociale flere gange om ugen. Der bor mange hjemmevante i byen, som typisk bor for sig selv uden børn og nyder et stille liv. 

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Nykøbing Mors?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Nykøbing Mors på 249 dage. Dette er en stigning, sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 229 dage.

Lidt om Nykøbing Mors

Nykøbing Mors er en by på det østlige Mors i Limfjorden. Byen ligger i Morsø Kommune og hører til Region Nordjylland. Nykøbing Mors er tidligere kendt som en købstad frem til afskaffelsen af kommunalreformen i 1970, hvor Nykøbing blev hovedby i Morsø Kommune. Nykøbing Mors byder på attraktioner som Ejerslev Havn, Jesperhus, Fossil- og Molermuseet, kirker, klostre og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Nykøbing Mors

Ifølge opdateret tal fra Finans Danmark, har prisudviklingen på parcel og rækkehuse i Nykøbing, i første kvartal af 2022, været stigende med en prisstigning på 16,5%, og med en årlig prisstigning på 17,2% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Nykøbing Mors er det, på grund af manglende data på Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens. 

Sælg din bolig i Nykøbing Mors

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu