fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Ejendomsmægler Nykøbing Mors – Sælg din bolig med Brikk

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Nykøbing Mors med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Nykøbing Mors, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem bor på Nykøbing Mors?

Nykøbing Mors har ca. 9.135 indbyggere. Gennemsnitsalderen i Nykøbing Mors er 45 år, dog er den aldersgruppe som udgør den største del af befolkningen, borgere på 65+ år. Der bor ca. 20% børnefamilier i byen. De lokale borgere vurderer byen til at have godt naboskab, skøn natur og gode indkøbsmuligheder. Mange af borgerne holder af at være sammen med familie, venner og være sociale flere gange om ugen. Der bor mange hjemmevante i byen, som typisk bor for sig selv uden børn og nyder et stille liv. Der er 324 virksomheder i Nykøbing Mors som primært er fordelt over følgende fem brancher: Handel, bygge & anlæg, sundhed, hotel & restauration samt industri.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Nykøbing Mors?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, er den gennemsnitlige liggetid for villaer og rækkehuse i Nykøbing Mors 253 dage i 2020, hvilket det også var det foregående år.

Lidt om Nykøbing Mors

Nykøbing Mors er en by på det østlige Mors i Limfjorden. Byen ligger i Morsø Kommune og hører til Region Nordjylland. Nykøbing Mors er tidligere kendt som en købstad frem til afskaffelsen af kommunalreformen i 1970, hvor Nykøbing blev hovedby i Morsø kommune. Nykøbing Mors byder på attraktioner som Ejerslev Havn, Jesperhus, Fossil- og Mo-clay Museum, kirker, klostre og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Nykøbing Mors

Ifølge opdateret tal fra Boliga, har prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Nykøbing mors været svingende. Der har i de seneste 8 år været store prisstigninger såvel som prisfald. De største prisstigninger forekom i første kvartal af 2013 og andet kvartal af 2016, hvor priserne steg med henholdsvis 29,8% og 57,9%.

 I andet kvartal af 2014 og første kvartal af 2018 forekom de største prisfald på henholdsvis 28,1% og 26,9%. Siden 1992, er priserne i Nykøbing Mors overordnet set steget med 103,7%.

Start med en gratis vurdering nu og sælg din bolig i Nykøbing Mors

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu