fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Nykøbing Mors Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Nykøbing Mors

Thomas er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert

Den gode energi er noget af det, andre sælgere har fremhævet ved Thomas, når han som mægler har håndteret deres bolighandel. Han har flere års erfaring med salg af boliger fra bl.a. Estate og har en serviceminded tilgang, som er med til at sikre en god oplevelse for alle handlens parter. Thomas er desuden grundig og godt inde i sine sager, og han kender sit lokalområde indgående. Han kan derfor hjælpe dig trygt igennem alle salgets faser. Samtidigt vil du med Thomas få en mægler, som målrettet og med stor vedholdenhed går efter den bedste pris for dig.

Thomas Brogaard Pedersen

Sælg din bolig i Nykøbing Mors

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Nykøbing Mors?

Nykøbing Mors har ca. 9.033 indbyggere. Gennemsnitsalderen i Nykøbing Mors er 45 år; dog er den aldersgruppe som udgør den største del af befolkningen, borgere på 65+ år. Der bor ca. 20% børnefamilier i byen. De lokale borgere vurderer byen til at have godt naboskab, skøn natur og gode indkøbsmuligheder. Mange af borgerne holder af at være sammen med familie, venner og være sociale flere gange om ugen. Der bor mange hjemmevante i byen, som typisk bor for sig selv uden børn og nyder et stille liv. 

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Nykøbing Mors?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Nykøbing Mors på 249 dage. Dette er en stigning, sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 229 dage.

Lidt om Nykøbing Mors

Nykøbing Mors er en by på det østlige Mors i Limfjorden. Byen ligger i Morsø Kommune og hører til Region Nordjylland. Nykøbing Mors er tidligere kendt som en købstad frem til afskaffelsen af kommunalreformen i 1970, hvor Nykøbing blev hovedby i Morsø Kommune. Nykøbing Mors byder på attraktioner som Ejerslev Havn, Jesperhus, Fossil- og Molermuseet, kirker, klostre og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Nykøbing Mors

Ifølge opdateret tal fra Finans Danmark, har prisudviklingen på parcel og rækkehuse i Nykøbing, i første kvartal af 2022, været stigende med en prisstigning på 16,5%, og med en årlig prisstigning på 17,2% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Nykøbing Mors er det, på grund af manglende data på Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens. 

Sælg din bolig i Nykøbing Mors

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu