fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Nykøbing Falster Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Nykøbing Falster

Anne er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Nykøbing Falster

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Nykøbing Falster?

Nykøbing Falster er den største by på Falster med ca. 16.911 indbyggere. Det er yderligere hovedbyen i Guldborgsund Kommune. De typiske tilflytter grupper til byen er børnefamilier i aldersgruppen 35-49 år og seniorer over 50 år. Børnefamilierne tiltrækkes blandt andet af de store og forholdsvis billige boliger; de tiltrækkes ligeledes af naturen og de rolige omgivelser i Nykøbing Falster. Der er desuden også mange, der flytter til Nykøbing Falster for at komme tættere på familie. Der er en forholdsvis stor nettotilflytning på ca. 50 personer årligt i aldersgruppen 50-64 årige. Tilflytterne på over 50 år er primært tiltrukket af naturen og grønne omgivelser, og undersøgelser viser at de er meget tilfredse med at bo i Nykøbing Falster.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Nykøbing Falster?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse en liggetid på 154. Liggetiden er faldet en smule sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 155 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Nykøbing Falster

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, første kvartal af 2022, var der 55 handler på parcel- og rækkehuse i Nykøbing Falster. I første kvartal 2021 var der 82 bolighandler. Antallet af bolighandler i Nykøbing Falster, er faldet med 32,9% i løbet af 1 år.

Prisudvikling på boliger i Nykøbing Falster

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Nykøbing Falster, med henblik på det første kvartal af 2022, har været stigende med en prisstigning på 5,7%. Den årlige prisudvikling har dog haft en markant prisstigning på 21,4% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Nykøbing Falster, er det på grund af manglende data på Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens.

Sælg din bolig i Nykøbing Falster

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu