fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Nykøbing Falster Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Nykøbing Falster

Anne er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Nykøbing Falster

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Nykøbing Falster?

Nykøbing Falster er den største by på Falster med 16.770 indbyggere. Det er yderligere hovedbyen i Guldborgsund Kommune. De typiske tilflytter grupper til byen er børnefamilier i aldersgruppen 35-49 år og seniorer over 50 år. Børnefamilierne tiltrækkes blandt andet af de store og forholdsvis billige boliger, de tiltrækkes ligeledes af naturen og de rolige omgivelser i Nykøbing Falster. Der er desuden også mange der flytter til Nykøbing Falster, for at komme tættere på familie. Der er en forholdsvis stor nettotilflytning på ca. 50 personer årligt i aldersgruppen 50-64 årige. Tilflytterne på over 50 år, er primært tiltrukket af naturen og grønne omgivelser og undersøgelser viser at de er meget tilfredse med at bo i Nykøbing Falster.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Nykøbing Falster?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse en liggetid på 183 dage i starten af 2022. Denne relativ høje liggetid er dog faldet sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 190 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Nykøbing Falster?

Nykøbing Falster ligger i region sjælland og er den største by på Falster. Byen er sammensat via Frederik d. 9’s bro med Sundby på Lollandssiden samt Tingsted på Falster og landsbyen Nagelsti på Lolland. I Nykøbing F kan man opleve seværdigheder som Grundborgsund Zoo og Botanisk Have, Borremosen, museet Den Gamle Købmandshandel og særudstillinger i Galleri Syd.

Prisudvikling på boliger i Nykøbing Falster

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Nykøbing Falster, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, har været negativt faldene med et prisfald på 1,5%. Den årlige prisudvikling har dog haft en markant prisstigning på 11,1% fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Nykøbing Falster, er det på baggrund af manglende data på Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens. 

Sælg din bolig i Nykøbing Falster

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu