fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Ejendomsmægler Nykøbing Falster – Sælg din bolig med Brikk

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Nykøbing Falster med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Nykøbing Falster, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere og hvem flytter til Nykøbing Falster?

Nykøbing Falster er den største by på Falster med 16.770 indbyggere. Det er yderligere hovedbyen i Guldborgsund Kommune. De typiske tilflytter grupper til byen er børnefamilier i aldersgruppen 35-49 år og seniorer over 50 år. Børnefamilierne tiltrækkes blandt andet af de store og forholdsvis billige boliger, de tiltrækkes ligeledes af naturen og de rolige omgivelser i Nykøbing Falster. Der er desuden også mange der flytter til Nykøbing Falster, for at komme tættere på familie. Der er en forholdsvis stor nettotilflytning på ca. 50 personer årligt i aldersgruppen 50-64 årige. Tilflytterne på over 50 år, er primært tiltrukket af naturen og grønne omgivelser og undersøgelser viser at de er meget tilfredse med at bo i Nykøbing Falster.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Nykøbing Falster?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i andet kvartal af 2020 en liggetid på 190 dage. Denne relativ høje liggetid er dog faldet sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 239 dage.

Lidt om Nykøbing Falster

Nykøbing Falster ligger i region sjælland og er den største by på Falster. Byen er sammensat via Frederik d. 9’s bro med Sundby på Lollandssiden samt Tingsted på Falster og landsbyen Nagelsti på Lolland. I Nykøbing F kan man opleve seværdigheder som Grundborgsund Zoo og Botanisk Have, Borremosen, museet Den Gamle Købmandshandel og særudstillinger i Galleri Syd.

Prisudvikling på boliger i Nykøbing Falster

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Nykøbing Falster har været svingende de seneste år. Der har været markante prisstigninger såvel som prisfald. I det seneste registrerede kvartal, andet kvartal af 2019, faldt priserne med 5,5%.

De største fald der har været, forekom i første kvartal af 2016 og første kvartal af 2014 hvor priserne i begge kvartaler faldt med 22,3%. Siden da har der også været andre bemærkelsesværdige fald, eksempelvis i første kvartal af 2018 hvor priserne yderligere faldt med 10,9%.

De største prisstigninger der har været, forekom i første kvartal af 2015 hvor priserne steg med 24,6% og fjerde kvartal af 2017 med 22,3%. Siden 1992, er priserne på villaer og rækkehuse i Nykøbing Falster steget med 141,7%. Sammenligner man dette med prisudviklingen for ejerlejligheder i Nykøbing Falster, ses en lignende tendens dog med langt større udsving i priserne.

I det seneste registrerede kvartal, steg priserne med 36%, men dette er ikke den største stigning der har været på ejerlejligheder i Nykøbing Falster. I tredje kvartal af 2017, steg priserne med hele 60,3%, hvilket er den største stigning der har været i byen. Der har dog også været markante prisfald, eksempelvis i fjerde kvartal af 2017 hvor priserne steg med 40,6% og med 49,2% i tredje kvartal af 2015.

Få en gratis vurdering og sælg din bolig i Nykøbing Falster

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu