fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Nakskov Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Nakskov

Anne er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Sælg din bolig i Nakskov

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Nakskov?

Nakskov er Lollands største by og købstad, og byen har ca. 12.495 indbyggere. Gennemsnitsalderen for borgerne i Nakskov er 47 år. Den aldersgruppe der udgør den største procentdel af Nakskov, er borgerne i alderen 65+ år, dog er der også mange borgere i aldersgruppen 30-49 år og 50-64 år. I Nakskov er der gode indkøbsmuligheder, fredelige omgivelser, masser af sportsaktiviteter og skøn natur. Byen vurderes til at være et godt sted for børnefamilier, som der ca. bor 20% af i Nakskov. Der bor mange aktive pensionister i byen på over 65 år og de nyder det balancerede liv, som ofte bringer dem ud i haven. Over 50% af dem dyrker motion på ugentlig basis. Der bor også mange, som holder af det hjemlige og som nyder at passe haven og huset.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Nakskov?

Ifølge opdateret tal fra Finans Danmark er liggetiden for parcel- og rækkehuse i Nakskov på 272 dage. Det er en smule højere sammenlignet med det foregående år, hvor den var på 271 dage.

Lidt om Nakskov

Nakskov blev grundlagt i 1200-tallet og er i dag Lollands største by og købstad. Byen er en del af Lolland Kommune, som ligger under region Sjælland. Desuden er Nakskov en moderne handelsby, der ligger nær Primærrute 9 og Tårs Færgehavn med færgeforbindelse til Langeland. Byen byder på attraktioner som Peter Hansens Have, Nakskov Skibs- og Søfartsmuseum, Langø Lystbådehavn, Sct. Nicolai Kirke, Danmarks Sukkermuseum, og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Nakskov

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Nakskov har været faldende. I det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har der været et prisfald på 15,6%, og et årlig prisfald på 4,9% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Nakskov, er det på baggrund af manglende data på Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens. 

Sælg din bolig i Nakskov

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu