fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Ejendomsmægler Nakskov – Sælg din bolig i Nakskov med Brikk

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Hvem bor i Nakskov?

Nakskov er Lollands største by og købstad, og byen har ca. 13.742 indbyggere. Gennemsnitsalderen for borgerne i Nakskov er 47 år. Den aldersgruppe der udgør den største procentdel af Nakskov, er borgerne i alderen 65+ år, dog er der også mange borgere i aldersgruppen 30-49 år og 50-64 år. I Nakskov er der gode indkøbsmuligheder, fredelige omgivelser, massere af sportsaktiviteter og skøn natur. Byen vurderes til at være et godt sted for børnefamilier som der ca. bor 20% af i Nakskov. Der bor mange aktive pensionister i byen, på over 65 år og de nyder det balancerede liv, som ofte bringer dem ud i haven. Over 50% af dem dyrker motion på ugentlig basis. Der bor også mange som holder af det hjemlige og som nyder at passe haven og huset. Der er 257 virksomheder i nabolaget, som generelt set er fordelt på følgende områder: Handel, sundhed, bygge & anlæg, hotel & restauration og diverse serviceydelser.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Nakskov?

Ifølge opdateret tal fra Finans Danmark, er liggetiden på villaer og rækkehuse i Nakskov 262 dage i år 2019, hvilket er betydeligt lavere end det foregående år hvor den var 440 dage.

Lidt om Nakskov

Nakskov blev grundlagt i 1200-tallet og er i dag Lollands største by og købstad. Byen er en del af Lolland kommune som ligger under region Sjælland. Desuden er Nakskov en moderne handelsby der ligger nær Primærrute 9 og Tårs Færgehavn, med færgeforbindelse til Langeland. Byen byder på attraktioner som Peter Hansens Have, Nakskov Skibs- og Søfartsmuseum, Langø Lystbådehavn, Sct. Nicolai Kirke, Danmarks Sukkermuseum og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Nakskov

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Nakskov har været svingende de seneste mange år. Der har været store prisstigninger ligesåvel som prisfald de seneste 7 år. De største stigninger forekom i første kvartal af 2015 og andet kvartal af 2017, hvor huspriserne steg med henholdsvis 34,2% og 33,6%.

De største fald i huspriserne på villaer og rækkehuse i Nakskov forekom i første og fjerde kvartal af år 2016, hvor priserne var faldt med henholdsvis 20,4% og 20,9%. Siden 1992, er priserne på villaer og rækkehuse steget med 56,7%. Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder, kan der ikke redegøres for en tendens på Boligsiden på grund af manglende data.

Start med en gratis vurdering

Denne guide har givet dig lidt information om salg af bolig i Nakskov. Start dit salg med en gratis vurdering af din Brikk specialist.