fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Nakskov Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Nakskov

Anne er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Nakskov

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Nakskov?

Nakskov er Lollands største by og købstad, og byen har ca. 13.742 indbyggere. Gennemsnitsalderen for borgerne i Nakskov er 47 år. Den aldersgruppe der udgør den største procentdel af Nakskov, er borgerne i alderen 65+ år, dog er der også mange borgere i aldersgruppen 30-49 år og 50-64 år. I Nakskov er der gode indkøbsmuligheder, fredelige omgivelser, massere af sportsaktiviteter og skøn natur. Byen vurderes til at være et godt sted for børnefamilier som der ca. bor 20% af i Nakskov. Der bor mange aktive pensionister i byen, på over 65 år og de nyder det balancerede liv, som ofte bringer dem ud i haven. Over 50% af dem dyrker motion på ugentlig basis. Der bor også mange som holder af det hjemlige og som nyder at passe haven og huset. Der er 257 virksomheder i nabolaget, som generelt set er fordelt på følgende områder: Handel, sundhed, bygge & anlæg, hotel & restauration og diverse serviceydelser.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Nakskov?

Ifølge opdateret tal fra Finans Danmark, er liggetiden på villaer og rækkehuse i Nakskov 215 dage i starten af 2022. Hvilket er betydeligt lavere end det foregående år hvor den var 262 dage.

Lidt om Nakskov?

Nakskov blev grundlagt i 1200-tallet og er i dag Lollands største by og købstad. Byen er en del af Lolland kommune som ligger under region Sjælland. Desuden er Nakskov en moderne handelsby der ligger nær Primærrute 9 og Tårs Færgehavn, med færgeforbindelse til Langeland. Byen byder på attraktioner som Peter Hansens Have, Nakskov Skibs- og Søfartsmuseum, Langø Lystbådehavn, Sct. Nicolai Kirke, Danmarks Sukkermuseum og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Nakskov

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Nakskov har været stigende, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, har der været en prisstigning på 9,9%, og en årlig prisstigning på 1,1% fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Nakskov, er det på baggrund af manglende data på Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens. 

Sælg din bolig i Nakskov

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu