fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Korsør Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Korsør

Finn er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Korsør

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Korsør?

Korsør er en del af Slagelse kommune og byen har ca. 14.647 borgere. I kommunen er der mange projekter i gang, flere af dem som er fokuseret på børnenes fritid og udvikling. Disse tilbud gør det attraktivt for børnefamilier at bosætte sig i Korsør. Desuden er der flere forskellige muligheder i forhold til folkeskoler i Korsør, der udbydes nemlig også specialskoler og privatskoler i byen. Der er yderligere flere SFO’er og ungdomsklubber i byen. Nogle har boet i kommunen hele livet og kunne ikke drømme om at flytte ud, hvorimod mange andre er vendt tilbage efter at have bosat sig i andre byer. Slagelse kommune har meget at byde på i form af en god infrastruktur, såvel som skønne landsbyer og forskellige aktiviteter.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Korsør?

Ifølge data fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Korsør en liggetid på 135 dage i starten af 2022. Denne relativt høje liggetid, er dog faldende sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 156 dage.

Lidt om Korsør

Korsør er en mindre by på den vestlige side af Sydvestsjælland ved farvandet Storebælt. Byen er opdelt i to dele: Sydbyen som ligger syd for noret Halsskov, der ligger nord for noret. Beboere i Korsør kaldes Korsoranere eller Korsørianere, hvor de der bor på Halsskov-siden kaldes Halvskovitter. I Korsør er der mulighed for at opleve attraktioner som Storebæltsbroen, Tårnborg kirke, Korsør Lysbådehavn, Korsør Miniby og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Korsør

Priserne på villaer og rækkehuse i Korsør, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, har været negativt faldende med et prisfald på 4,3%. Dog med en årlig prisstigning på 2,9% fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Set i forhold til ejerlejligheder, har der i det seneste registrerede kvartal, været en prisstigning på 1,9%. Den årlige prisudvikling har dog haft en negativt ændring med et prisfald på 5,2%

Sælg din bolig i Korsør

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu