fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Korsør Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Korsør

Jens er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Jens Christensen

Ejendomsmægler

Med sine mere end 25 års erfaring som ejendomsmægler sørger Jens for en god og tryg bolighandel, når du sælger din bolig med Brikk. Erfaringen har han bl.a. opbygget i EDC, hvor han har været hhv. daglig leder og indehaver af egen butik. Via en tæt dialog med dig som sælger hjælper Jens dig igennem hele salgsprocessen med sikker hånd og stort overblik. Derudover kan du regne med godt humør og et indgående lokalkendskab, som Jens bringer i spil, når han skal matche din bolig med nye ejere.
Jens Christensen

Et udpluk af vores boliger i Korsør

Sælg din bolig i Korsør

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Korsør?

Korsør er en del af Slagelse Kommune og byen har ca. 14.463 borgere. I kommunen er der mange projekter i gang og mange af dem er fokuseret på børnenes fritid og udvikling. Disse tilbud gør det attraktivt for børnefamilier at bosætte sig i Korsør. Desuden er der flere forskellige muligheder i forhold til folkeskoler i Korsør. Der udbydes nemlig også specialskoler og privatskoler i byen. Der er yderligere flere SFO’er og ungdomsklubber i byen. Nogle har boet i kommunen hele livet og kunne ikke drømme om at flytte ud, hvorimod mange andre er vendt tilbage efter at have bosat sig i andre byer. Slagelse Kommune har meget at byde på i form af en god infrastruktur, såvel som skønne landsbyer og forskellige aktiviteter.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Korsør?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Korsør på 125 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 109 dage.

For ejerlejligheder er den gennemsnitlige liggetid på 93 dage.

Lidt om Korsør

Korsør er en mindre by på den vestlige side af Sydvestsjælland ved farvandet Storebælt. Byen er opdelt i to dele: Sydbyen, som ligger syd for havnen og noret, samt Halsskov, der ligger nord for noret. I Korsør er der mulighed for at opleve attraktioner som Storebæltsbroen, Tårnborg kirke, Korsør Lystbådehavn, Korsør Miniby og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Korsør

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Korsør, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set et prisfald på 2.5% i forhold til det forrige kvartal. På årsbasis er prisen faldet med 3.3% sammenlignet med samme kvartal, året før.

I forhold til ejerlejligheder, har der i det seneste registrerede kvartal, været et prisfald på 13.0%, På årsbasis er prisen faldet med 18.5% sammenlignet med samme kvartal, året før.

Sælg din bolig i Korsør

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu