fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Ejendomsmægler Korsør – Sælg din bolig i Korsør med Brikk

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Hvem bor i Korsør?

Korsør er en del af Slagelse kommune og byen har ca. 14.647 borgere. I kommunen er der mange projekter i gang, flere af dem som er fokuseret på børnenes fritid og udvikling. Disse tilbud gør det attraktivt for børnefamilier at bosætte sig i Korsør. Desuden er der flere forskellige muligheder i forhold til folkeskoler i Korsør, der udbydes nemlig også specialskoler og privatskoler i byen. Der er yderligere flere SFO’er og ungdomsklubber i byen. Nogle har boet i kommunen hele livet og kunne ikke drømme om at flytte ud, hvorimod mange andre er vendt tilbage efter at have bosat sig i andre byer. Slagelse kommune har meget at byde på i form af en god infrastruktur, såvel som skønne landsbyer og forskellige aktiviteter.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Korsør?

Ifølge data fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Korsør en liggetid på 156 dage i 2019. Denne relativt høje liggetid, er dog faldende sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 192 dage.

Lidt om Korsør

Korsør er en mindre by på den vestlige side af Sydvestsjælland ved farvandet Storebælt. Byen er opdelt i to dele: Sydbyen som ligger syd for noret Halsskov, der ligger nord for noret. Beboere i Korsør kaldes Korsoranere eller Korsørianere, hvor de der bor på Halsskov-siden kaldes Halvskovitter. I Korsør er der mulighed for at opleve attraktioner som Storebæltsbroen, Tårnborg kirke, Korsør Lysbådehavn, Korsør Miniby og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Korsør

Priserne på villaer og rækkehuse i Korsør har været faldende de seneste tre kvartaler. I fjerde kvartal af 2018 faldt priserne med 5,8% og yderligere med henholdsvis 0,5% og 0,5% i de to efterfølgende kvartaler. Alle de årlige ændringer har ligeledes været faldende siden andet kvartal af 2018.

For at give et mere historisk overblik, er det værd at bemærke at der har været nogle bemærkelsesværdige prisstigninger i Korsør. I andet kvartal af 2017 steg priserne med 23,4% hvilket er den største stigning de seneste 10 år. Derudover, steg priserne med 14,4% i tredje kvartal af 2013 og med 14,3% i andet kvartal af 2016. Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Korsør, ses en lignende tendens dog med markant større udsving i priserne og højere stigninger end fald. I det seneste registrerede år, andet kvartal af 2019, faldt priserne med hele 33,7%.

Dog har der været endnu større prisstigninger, den største stigning forekom i fjerde kvartal af 2017 hvor priserne steg med hele 63,4%. Siden 1992, er priserne på ejerlejligheder i Korsør steget med 113,7%.

Start med en gratis vurdering nu

Denne guide har givet dig information om boligsalg i Korsør. Ønsker du at sælge kan du starte med en gratis vurdering fra din Brikk specialist nu.