fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale København V – Vesterbro Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Vesterbro

Camilla er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Vesterbro

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Vesterbro?

Vesterbro er Danmarks 12. største bydel og kan generelt set deles op i 10 forskellige områder, nemlig Rådhuspladsen, Kødbyen, Hvide Hest-kvarteret, Carlsberg Byen, Humleby, Enghave Brygge, Havneholmen, Sluseholmen, Sydhavnen og Teglholmen. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer størstedelen af tilflytterne (ifølge København Kommune) fra nærliggende byer eller bydele omkring Hovedstadsområdet. Mange områder nord for København er præget af dyre ejerboliger og et begrænset udbud af almene lejeboliger. Det vil derfor ofte ikke være muligt for personer med en lavere indkomst at flytte til disse områder. Omvendt er der væsentlig flere almene boligområder på den Københavnske vestegn. Dette medfører dermed også at det oftest er børnefamilier eller unge mennesker, som er den typiske tilflytter til Vesterbro.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Vesterbro?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har ejerlejligheder på Vesterbro en gennemsnitlig liggetid på 77 dage fra starten af 2022. 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Vesterbro?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2021, gives der gennemsnitligt 3,3% afslag på ejerlejligheder på Vesterbro, hvilket er det samme sammenlignet landsgennemsnittet på 3,3%.

Prisudvikling på boliger i Vesterbro

Priserne på ejerlejligheder i Vesterbro, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, har der været en prisstigning på 4,7%. Den årlige prisstigning har været markant på hele 18,6%, fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Det er værd at bemærke at priserne på parcel- og rækkehuse er steget stødt i Vesterbro år efter år. Der er dog enkelte kvartaler som skiller sig ud med relative store prisfald. Foruden det relative store fald i priserne i fjerde kvartal 2017, så faldt priserne i fjerde kvartal 2015 med 2,8%.

Omvendt har der dog også været nogle markante stigninger i priserne de senere år. I tredje kvartal 2017 steg priserne med hele 11,6%, hvilket bl.a. er skyld i at priserne overordnet set steg med 8,2% i det senest registrerede år, nemlig 2017.

Sælg din bolig i Vesterbro

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu