fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale København V – Vesterbro Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Vesterbro

Camilla er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE

Højt engagement, god service og stor ekspertise er noget af det, både købere og sælgere har fremhævet, når Camilla har stået for deres bolighandel her hos Brikk. Resultaterne taler da også næsten for sig selv, for Camilla er en af vores bedst sælgende medarbejdere, ligesom hun ofte sælger boliger over udbudsprisen og i budrunde. Hun går målrettet efter den bedste pris for dig – med stor vedholdenhed. Undervejs får du professionel og nærværende rådgivning baseret på flere års erfaring og kendskab til lokalområdet. En tryg bolighandel til en fair pris. Ganske enkelt.

Camilla Weinreich

Sælg din bolig i Vesterbro

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Vesterbro?

Vesterbro har ca. 35.213 indbyggere, og kan generelt set deles op i 10 forskellige områder, nemlig Rådhuspladsen, Kødbyen, Hvide Hest-kvarteret, Carlsberg Byen, Humleby, Enghave Brygge, Havneholmen, Sluseholmen, Sydhavnen og Teglholmen. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer størstedelen af tilflytterne (ifølge København Kommune) fra nærliggende byer eller bydele omkring Hovedstadsområdet. Mange områder nord for København er præget af dyre ejerboliger og et begrænset udbud af almene lejeboliger. Det vil derfor ofte ikke være muligt for personer med en lavere indkomst at flytte til disse områder. Omvendt er der væsentlig flere almene boligområder på den Københavnske Vestegn. Dette medfører dermed også, at det oftest er børnefamilier eller unge mennesker, som er den typiske tilflytter til Vesterbro.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Vesterbro?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har ejerlejligheder på Vesterbro en gennemsnitlig liggetid på 80 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 45 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Vesterbro

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 1. kvartal 2022, var der 91 handler på ejerlejligheder i Vesterbro. I første kvartal 2021 var der 117 bolighandler. Antallet af bolighandler i Vesterbro, er faldet med 22,2%.

Prisudvikling på boliger i Vesterbro

Priserne på ejerlejligheder i Vesterbro, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, er steget med 4% samt en årlige prisstigning på 8,7%, fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Sælg din bolig i Vesterbro

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu