fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale København V – Vesterbro Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Vesterbro

Stephan Morales

Ejendomsmægler, MDE

Med flere års erfaring inden for bolighandel fra bl.a. Home er Stephan den helt rette mand til at sælge din bolig. Hvor salget er målet, er midlet for Stephan at skabe de menneskelige forbindelser, som baner vejen for en professionel, tryg og ordentlig handel. Du fornemmer hans interesse og store viden om alt fra processens små detaljer til de store linjer. Også når det kommer til lokalområdet, er Stephan bogstavelig talt på hjemmebane – og han følger udviklingen tæt, så han kan klæde en køber bedst muligt på til at sætte sin underskrift på købsaftalen til netop din bolig. Hos Stephan er ordentlighed, opfølgning og et hurtigt salg til den rigtige pris ting i fokus.
Stephan Morales

Sælg din bolig i Vesterbro

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Vesterbro?

Vesterbro har ca. 35.213 indbyggere, og kan generelt set deles op i 10 forskellige områder, nemlig Rådhuspladsen, Kødbyen, Hvide Hest-kvarteret, Carlsberg Byen, Humleby, Enghave Brygge, Havneholmen, Sluseholmen, Sydhavnen og Teglholmen. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer størstedelen af tilflytterne (ifølge København Kommune) fra nærliggende byer eller bydele omkring Hovedstadsområdet. Mange områder nord for København er præget af dyre ejerboliger og et begrænset udbud af almene lejeboliger. Det vil derfor ofte ikke være muligt for personer med en lavere indkomst at flytte til disse områder. Omvendt er der væsentlig flere almene boligområder på den Københavnske Vestegn. Dette medfører dermed også, at det oftest er børnefamilier eller unge mennesker, som er den typiske tilflytter til Vesterbro.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Vesterbro?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for ejerlejligheder på Vesterbro. på 93 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 66 dage.
 
 

Udvikling i antallet af bolighandler i Vesterbro

Ifølge Finans Danmark, var der 84 handler på ejerlejligheder på Vesterbro, i 3. kvartal af 2023. I 3. kvartal af 2022 var der 41 bolighandler. Antallet af bolighandler på Vesterbro, er steget med 104,9% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Vesterbro

Prisudviklingen på ejerlejligheder i Vesterbro, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set en prisstigning på 8,0% i forhold til det forrige kvartal. Med en samlet årlig prisændring på 3,1%.

Sælg din bolig i Vesterbro

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu