fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Vanløse Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Vanløse

Camilla er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE

Højt engagement, god service og stor ekspertise er noget af det, både købere og sælgere har fremhævet, når Camilla har stået for deres bolighandel her hos Brikk. Resultaterne taler da også næsten for sig selv, for Camilla er en af vores bedst sælgende medarbejdere, ligesom hun ofte sælger boliger over udbudsprisen og i budrunde. Hun går målrettet efter den bedste pris for dig – med stor vedholdenhed. Undervejs får du professionel og nærværende rådgivning baseret på flere års erfaring og kendskab til lokalområdet. En tryg bolighandel til en fair pris. Ganske enkelt.

Camilla Weinreich

Et udpluk af vores boliger i Vanløse

Sælg din bolig i Vanløse

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Vanløse?

Vanløse er en administrativ bydel i København med omkring 40.353 indbyggere. I forhold til tilflyttere er det oftest personer, som er bosat andre steder i Region Hovedstaden, som flytter til Vanløse. I forhold til antal borgere har Vanløse oplevet den laveste vækst i befolkningen siden 2004, hvor bydelen blot havde en befolkningsvækst på 9%, svarende til 3.348 personer over de seneste 14 år. Dog er den gennemsnitlige husstandsindkomst i Vanløse den højeste i København efter Indre By/Christianshavn og Østerbro. Udover dette, er den hyppigste tilflytter til Vanløse i alderen 20-29 år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Vanløse?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Vanløse en liggetid på 63 dage, mens ejerlejligheder har en gennemsnitlig liggetid på 90 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Vanløse

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 1. kvartal 2022, var der 14 handler på parcel- og rækkehuse i Vanløse. I første kvartal 2021 var der 33 bolighandler. Antallet af bolighandler i Vanløse, er faldet med 57,6% i løbet af 1 år.

Prisudvikling på boliger i Vanløse

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Vanløse, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har oplevet et prisfald på 1,2%, dog med en årlig prisstigning på 6%, fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Set i forhold til ejerlejligheder, har der i det seneste registrerede kvartal, været et prisfald på 2,2%, men en årlig prisstigning på 4,9%. 

Sælg din bolig i Vanløse

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu