fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Vanløse Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Vanløse

Camilla er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Vanløse

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Vanløse?

Vanløse er en administrativ bydel i København med knap 41.000 indbyggere. I forhold til tilflyttere er det oftest personer, som er bosat andre steder i Region Hovedstaden, som flytter til Vanløse. I forhold til antal borgere har Vanløse oplevet den laveste vækst i befolkningen siden 2004, hvor bydelen blot har en befolkningsvækst på 9%, svarende til 3.348 personer over de seneste 14 år. Dog er den gennemsnitlige husstandsindkomst i Vanløse den højeste i København efter Indre By/Christianshavn og Østerbro. Udover dette er den hyppigste tilflytter til Vanløse i alderen 20-29 år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Vanløse?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Vanløse en liggetid på 77 dage, mens ejerlejligheder har en gennemsnitlig liggetid på 87 dage i starten af 2022.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Vanløse?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2021, gives der gennemsnitligt 0,8% afslag på villaer og rækkehuse og 2,2% på ejerlejligheder i Vanløse, hvilket er mindre end landegennemsnittet på 3,3%. Dette er også lavere end nærtliggende bydele som fx Rødovre på 3,2%(villaer-rækkehuse) 3%(ejerlejligheder).

Prisudvikling på boliger i Vanløse

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Vanløse, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, været positivt stigende med en prisstigning på 7,5. Dog med en markant højere årlig prisstigning på 19,3%, fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Set i forhold til ejerlejligheder, har der i seneste registrerede kvartal, været en prisstigning på 4,3% og en årlig prisstigning på 16,6%.

Sælg din bolig i Vanløse

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu