fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Ejendomsmægler Vanløse

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Vanløse med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Vanløse, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Din lokale Brikk mægler i Vanløse – Sebastian Kirchhoff

Sebastian har snart 10 års erfaring som ejendomsmægler og derudover erfaring fra bankverdenen. Sebastian skaber tillid hos både sælgere og købere med en sympatisk natur og erfaring. Han fighter til det sidste for at bolighandlen falder på plads og at alle parter er tilfredse med salgsforløbet. Udover at være erfaren ejendomsmægler er Sebastian også indehaver og medstifter af Brikk.

“Jeg arbejdede i en af de store kæder og kunne se at servicen ikke var som den skulle være og at der var en mulighed for at give kunderne en langt bedre service til et langt lavere salær. Derfor startede jeg Brikk”

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Vanløse?

Vanløse er en administrativ bydel i København med knap 41.000 indbyggere. I forhold til tilflyttere er det oftest personer, som er bosat andre steder i Region Hovedstaden, som flytter til Vanløse. I forhold til antal borgere har Vanløse oplevet den laveste vækst i befolkningen siden 2004, hvor bydelen blot har en befolkningsvækst på 9%, svarende til 3.348 personer over de seneste 14 år. Dog er den gennemsnitlige husstandsindkomst i Vanløse den højeste i København efter Indre By/Christianshavn og Østerbro. Udover dette er den hyppigste tilflytter til Vanløse i alderen 20-29 år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Vanløse?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, har villaer og rækkehuse i Vanløse en liggetid på 114 dage, mens ejerlejligheder har en gennemsnitlig liggetid på 65 dage. Dette ligger på niveau med nærliggende by Rødovre, hvor liggetiden for villaer og rækkehuse er er på 112 dage, mens liggetiden her ligger på 61 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Vanløse?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, gives der gennemsnitligt 2,61% afslag på villaer og rækkehuse og 1,37% på ejerlejligheder i Vanløse, hvilket er mindre end landegennemsnittet på 3,3%. Dette er også lavere end nærtliggende bydele som fx Rødovre på 2,9%(villaer-rækkehuse) 2,15%(ejerlejligheder).

Prisudvikling på boliger i Vanløse

I første kvartal af 2017 steg priserne på villaer og rækkehuse i Vanløse med 17,3% hvilket er den højeste stigning de seneste 10 år. Der har også været andre bemærkelsesværdige stigninger, eksempelvis i første kvartal af 2018 hvor priserne steg med 13,2% og andet kvartal af 2015 med 12,4%.

Dog har der i det seneste registrerede år, første kvartal af 2019, været er fald på 11%. Siden 1992 er priserne på villaer og rækkehuse i Vanløse steget med 528%. Selvom udsvingene er væsentligt mindre ser tendensen for lejligheder ud til at være mere eller mindre det samme som for villaer og rækkehuse.

Der har været enkelte kvartaler med negativ udvikling, eksempelvis tredje kvartal af 2018 hvor priserne faldt med 2,2% og fjerde kvartal af 2016 med et fald på 2,1%. Siden 1992 er priserne på ejerlejligheder i Vanløse steget med 430,5% og alle de årlige ændringer har været stigende de seneste 10 år.

START MED EN GRATIS VURDERING NU Sælg din bolig i Vanløse

Start med en vurdering fra Brikks Vanløse-mægler nu