fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Valby Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Valby

Camilla er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Stephan Morales

Ejendomsmægler MDE

Stephan Morales
Ayo Rubeksen
Ayo Rubeksen
Read More
Camilla Weinrich var super god, hun formåede at sælge min mors Andelsbolig i Vanløse på knap 14 dage, tiltrods for at det var et håndværker tilbud. Lejligheden blev solgt til max.pris og endda uden at der blev taget fotos. Vi har kun følt os i trygge hænder, og vi er utrolig taknemmelig for at kunne overlade det hele til dem - også fremvisningen. Hun og hendes kollega har vores varmeste anbefalinger !!
Lenni Hansen
Lenni Hansen
Read More
Det er nu anden gang jeg benytter Brikk, og jeg er fuldt ud tilfreds. Camilla er en stjerne, og solgt lynhurtigt min bolig i KBH. De er som et helt normalt ejendomsmæglerfirma, bare langt billigere. Der er ingen tvivl om at jeg igen ville benytte Brikk.
T. Jensen
T. Jensen
Read More
Jeg kan varmt anbefale Brikk og ejendomsmægler Camilla Weinreich til salg af bolig. Jeg har fået en langt, langt bedre service hos Brikk end jeg gjorde hos Danbolig, på trods af et salær som er langt lavere. Kunne helt sikkert finde på at bruge igen.
Previous
Next

Sælg din bolig i Valby

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Valby?

Valby er en del af Danmarks største område, Hovedstadsområdet, og kan generelt set deles op to områder, nemlig Valby og Vigerslev. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Valby Kommune) fra Hvidovre, Rødovre og København. Det er ofte personer med en lavere indkomst, der flytter til dette område, hvilket primært skyldes, at der her findes væsentlig flere almene boligområder. Den største andel af tilflyttere findes i aldersgruppen 30-64 årige, og andelen af tilflyttere er i vækst, eftersom Københavns Kommune bl.a. har valgt at satse på denne bydel med fornyelse af bl.a. boliger. 

valby ejendomsmægler kort

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Valby?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 1. kvartal 2022, er liggetiden for parcel- og rækkehuse i Valby på 105 dage. Dette er en markant stigning, sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 63 dage.

Seværdigheder i Valby

Valby er en administrativ bydel i København med cirka 52.809 indbyggere. Bydelen ligger få kilometer vest for det centrale København, og byder derfor også på en masse spændende oplevelser. Hvis du interesserer dig for dansk film, så er en guidet tur på Nordisk Film i Valby noget for dig. Nordisk Film blev grundlagt i 1906, og filmstudiet ligger i Valby, hvor de omkringliggende gader ofte også er blevet inddraget i de danske film. Her kan man opleve den fascinerende filmverden helt tæt på. Man bliver indviet i filmlegender, anekdoter, røverhistorier, filmtricks, og hvad der foregår bag kameraet. Nordisk Film står bag nogle af de største danske film, tv-programmer, talkshows, reklamer og musikvideoer. Alt fra Olsen Banden, Krigen, Klassefesten, Natholdet og Nik & Jay er blevet optaget her.

Hvis man trænger til lidt afslapning, kan man tage et kig forbi Valby Vandkulturhus. Her finder man et varmtvandsbassin, legeområder med grotter, en lille rutsjebane, stillezone, tunnel med modstrøm og et vandfald. Førstesalen er desuden indrettet som et stort welness område med aromasauna, panoramasauna og infrarød sauna.

Udvikling i antallet af bolighandler i Valby

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 1. kvartal 2022, var der 16 handler på parcel- og rækkehuse i Valby. I første kvartal 2021 var der 33 bolighandler. Antallet af bolighandler i Valby, er faldet med 51,5% i løbet af 1 år.

Valby Carlsberg Laboratorium

Prisudvikling på boliger i Valby

Priserne på parcel- og rækkehuse i Valby, i det første kvartal af 2022, har været positivt stigende med en prisstigning på 2,1%. Den årlige prisudvikling er dog endnu højere med en prisstigning på 19,3% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder, har der i det seneste registrerede kvartal, været et prisfald på 1%, dog med en årlig prisstigning på 3,5%.

Sælg din bolig i Valby

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu