fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Valby

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Valby med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Valby, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere og hvem flytter til Valby?

Valby som er en del af Danmarks største område, Hovedstadsområdet, kan generelt set deles op to områder, nemlig Valby og Vigerslev. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Valby Kommune) fra Hvidovre, Rødovre og København. Det er ofte i personer med en lavere indkomst, der flytter til dette område, hvilket primært skyldes, at der her findes væsentlig flere almene boligområder end mere øst på. Den største andel af tilflyttere findes i aldersgruppen 30-64-årige, og andelen af tilflyttere er i vækst, eftersom Københavns kommune bl.a. har valgt at satse på denne bydel med fornyelse af bl.a. boliger.

valby ejendomsmægler kort

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Valby ?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, har villaer og rækkehuse i Valby en liggetid på 77 dage. Dette er faldet siden det foregående år, hvor liggetiden i Valby var på 91 dage. Det er et lavere antal liggedage end der er i den nærliggende kommune Frederiksberg, hvor liggetiden er på 104 dage for villaer og rækkehuse.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Valby?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, gives der gennemsnitligt 1,69% afslag på rækkehuse og villaer i Valby. Dette er lavere end landsgennemsnittet, som ligger på 3,3%. Det er dog også væsentlig højere målt i kroner end det meste af Danmark, dog lavere set procentmæssigt. Det antages dog, at der er stor variation i det præcise afslag fordelt på Københavns bydele, hvor Valby ligger i den relative lave ende.

Valby Carlsberg Laboratorium

Prisudvikling på boliger i Valby

Priserne på villaer og rækkehuse i Valby har været stødt stigende de seneste fem år og har været med til at gøre boligmarkedet stabilt. Der har dog været store udsving i prisernes udvikling.

De største fald fremkom i første kvartal af 2104 og i fjerde kvartal af 2016 hvor priserne faldt med henholdsvis 10,6% og 6,5%. De højste stigninger i priserne har været i tredje kvartal 2016 og tredje kvartal af 2018 hvor priserne steg med henholdsvis 10,3% og 15,3%.

Siden 1992 er priserne på villaer og rækkehuse i Valby steget med 577,2% og alle de årlige ændringer har været stigende de seneste tre år. Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder, fremkommer et nærmest identisk billede dog med væsentlig færre udsving og mindre stigninger og fald.

Det største fald var tilbage i fjerde kvartal af 2013 hvor priserne faldt med 6,5% og den største stigning var i første kvartal af 2014, hvor priserne steg med 11,7%. Siden 1992 er priserne på ejerlejligheder i Valby steget med 479,1%.

START MED EN GRATIS VURDERING NU Sælg din bolig i Valby

Start med en vurdering fra din Brikk Specialist nu