fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Valby Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Valby

Camilla er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Valby

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Valby?

Valby som er en del af Danmarks største område, Hovedstadsområdet, kan generelt set deles op to områder, nemlig Valby og Vigerslev. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Valby Kommune) fra Hvidovre, Rødovre og København. Det er ofte i personer med en lavere indkomst, der flytter til dette område, hvilket primært skyldes, at der her findes væsentlig flere almene boligområder end mere øst på. Den største andel af tilflyttere findes i aldersgruppen 30-64-årige, og andelen af tilflyttere er i vækst, eftersom Københavns kommune bl.a. har valgt at satse på denne bydel med fornyelse af bl.a. boliger.

valby ejendomsmægler kort

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Valby?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2021, gives der gennemsnitligt 5,3% afslag på rækkehuse og villaer i Valby. Dette er højere end landsgennemsnittet, som ligger på 3,3%. 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Valby?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2021, gives der gennemsnitligt 5,3% afslag på rækkehuse og villaer i Valby. Dette er højere end landsgennemsnittet, som ligger på 3,3%. 

Valby Carlsberg Laboratorium

Prisudvikling på boliger i Valby

Priserne på villaer og rækkehuse i Valby, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, har været positivt stigende med en prisstigning på 3,2% Den årlige prisudvikling er dog endnu højere, med en prisstigning på 13% fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder, har der i seneste registrerede kvartal, været en prisstigning på 2,7%, og en årlig prisstigning på 14,7%.

Sælg din bolig i Valby

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu