fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Valby Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Valby

Stephan Morales

Ejendomsmægler, MDE

Med flere års erfaring inden for bolighandel fra bl.a. Home er Stephan den helt rette mand til at sælge din bolig. Hvor salget er målet, er midlet for Stephan at skabe de menneskelige forbindelser, som baner vejen for en professionel, tryg og ordentlig handel. Du fornemmer hans interesse og store viden om alt fra processens små detaljer til de store linjer. Også når det kommer til lokalområdet, er Stephan bogstavelig talt på hjemmebane – og han følger udviklingen tæt, så han kan klæde en køber bedst muligt på til at sætte sin underskrift på købsaftalen til netop din bolig. Hos Stephan er ordentlighed, opfølgning og et hurtigt salg til den rigtige pris ting i fokus.
Stephan Morales
Ayo Rubeksen
Ayo Rubeksen
Read More
Stephan Morales var super god, han formåede at sælge min mors Andelsbolig i Vanløse på knap 14 dage, tiltrods for at det var et håndværker tilbud. Lejligheden blev solgt til max.pris og endda uden at der blev taget fotos. Vi har kun følt os i trygge hænder, og vi er utrolig taknemmelig for at kunne overlade det hele til dem - også fremvisningen. Ham og hans kollegaer har vores varmeste anbefalinger !!
Lenni Hansen
Lenni Hansen
Read More
Det er nu anden gang jeg benytter Brikk, og jeg er fuldt ud tilfreds. Stephan er en stjerne, og solgt lynhurtigt min bolig i KBH. De er som et helt normalt ejendomsmæglerfirma, bare langt billigere. Der er ingen tvivl om at jeg igen ville benytte Brikk.
T. Jensen
T. Jensen
Read More
Jeg kan varmt anbefale Brikk og ejendomsmægler Stephan Morales til salg af bolig. Jeg har fået en langt, langt bedre service hos Brikk end jeg gjorde hos Danbolig, på trods af et salær som er langt lavere. Kunne helt sikkert finde på at bruge igen.
Previous
Next

Et udpluk af vores boliger i Valby

Sælg din bolig i Valby

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Valby?

Valby er en del af Danmarks største område, Hovedstadsområdet, og kan generelt set deles op to områder, nemlig Valby og Vigerslev. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Valby Kommune) fra Hvidovre, Rødovre og København. Det er ofte personer med en lavere indkomst, der flytter til dette område, hvilket primært skyldes, at der her findes væsentlig flere almene boligområder. Den største andel af tilflyttere findes i aldersgruppen 30-64 årige, og andelen af tilflyttere er i vækst, eftersom Københavns Kommune bl.a. har valgt at satse på denne bydel med fornyelse af bl.a. boliger. 

valby ejendomsmægler kort

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Valby?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for ejerlejligheder i Valby på 87 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 68 dage.

For parcel- og rækkehuse er den gennemsnitlige liggetid på 86 dage.

Seværdigheder i Valby

Valby er en administrativ bydel i København med cirka 52.809 indbyggere. Bydelen ligger få kilometer vest for det centrale København, og byder derfor også på en masse spændende oplevelser. Hvis du interesserer dig for dansk film, så er en guidet tur på Nordisk Film i Valby noget for dig. Nordisk Film blev grundlagt i 1906, og filmstudiet ligger i Valby, hvor de omkringliggende gader ofte også er blevet inddraget i de danske film. Her kan man opleve den fascinerende filmverden helt tæt på. Man bliver indviet i filmlegender, anekdoter, røverhistorier, filmtricks, og hvad der foregår bag kameraet. Nordisk Film står bag nogle af de største danske film, tv-programmer, talkshows, reklamer og musikvideoer. Alt fra Olsen Banden, Krigen, Klassefesten, Natholdet og Nik & Jay er blevet optaget her.

Hvis man trænger til lidt afslapning, kan man tage et kig forbi Valby Vandkulturhus. Her finder man et varmtvandsbassin, legeområder med grotter, en lille rutsjebane, stillezone, tunnel med modstrøm og et vandfald. Førstesalen er desuden indrettet som et stort welness område med aromasauna, panoramasauna og infrarød sauna.

Udvikling i antallet af bolighandler i Valby

Ifølge Finans Danmark, var der 101 handler på ejerlejligheder i Valby, i 3. kvartal af 2023. I 3. kvartal af 2022 var der 43 bolighandler. Antallet af bolighandler i Valby er steget med 134.9% i løbet af ét år.

For parcel- og rækkehuse har der i Valby været en stigning på 111.8% på et år, fra 17 bolighandler i 3. kvartal af 2022, til 36 bolighandler i 3. kvartal af 2023.

Valby Carlsberg Laboratorium

Prisudvikling på boliger i Valby

Prisudviklingen på ejerlejligheder i Valby, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set en prisstigning på 5.4% i forhold til det forrige kvartal. På årsbasis er prisen steget med 4.2% sammenlignet med samme kvartal, året før.

I forhold til parcel- og rækkehuse, har der i det seneste registrerede kvartal, været en prisstigning på 4.3%, På årsbasis er prisen steget med 13.0% sammenlignet med samme kvartal, året før.

Sælg din bolig i Valby

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu