fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Valby Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Valby

Kasper er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Valby

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Valby?

Valby er en del af Danmarks største område, Hovedstadsområdet, og kan generelt set deles op to områder, nemlig Valby og Vigerslev. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Valby Kommune) fra Hvidovre, Rødovre og København. Det er ofte personer med en lavere indkomst, der flytter til dette område, hvilket primært skyldes, at der her findes væsentlig flere almene boligområder. Den største andel af tilflyttere findes i aldersgruppen 30-64 årige, og andelen af tilflyttere er i vækst, eftersom Københavns Kommune bl.a. har valgt at satse på denne bydel med fornyelse af bl.a. boliger. 

valby ejendomsmægler kort

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Valby?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 1. kvartal 2022, er liggetiden for parcel- og rækkehuse i Valby på 105 dage. Dette er en markant stigning, sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 63 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Valby

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 1. kvartal 2022, var der 16 handler på parcel- og rækkehuse i Valby. I første kvartal 2021 var der 33 bolighandler. Antallet af bolighandler i Valby, er faldet med 51,5% i løbet af 1 år.

Valby Carlsberg Laboratorium

Prisudvikling på boliger i Valby

Priserne på parcel- og rækkehuse i Valby, i det første kvartal af 2022, har været positivt stigende med en prisstigning på 2,1%. Den årlige prisudvikling er dog endnu højere med en prisstigning på 19,3% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder, har der i det seneste registrerede kvartal, været et prisfald på 1%, dog med en årlig prisstigning på 3,5%.

Sælg din bolig i Valby

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu