fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale København Ø – Østerbro Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra København Ø – Østerbro

Sebastian er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE

Højt engagement, god service og stor ekspertise er noget af det, både købere og sælgere har fremhævet, når Camilla har stået for deres bolighandel her hos Brikk. Resultaterne taler da også næsten for sig selv, for Camilla er en af vores bedst sælgende medarbejdere, ligesom hun ofte sælger boliger over udbudsprisen og i budrunde. Hun går målrettet efter den bedste pris for dig – med stor vedholdenhed. Undervejs får du professionel og nærværende rådgivning baseret på flere års erfaring og kendskab til lokalområdet. En tryg bolighandel til en fair pris. Ganske enkelt.

Camilla Weinreich

Sælg din bolig i København Ø – Østerbro

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til København Ø – Østerbro?

København Ø eller Østerbro kan generelt set deles op i to forskellige kvarterer, som udgør det vigtigste af Østerbro, nemlig Indre Østerbro og Ydre Østerbro.

Under disse to kvarterer findes dog yderligere Fælledparken, Trianglen, Rosenvænget, Lyngbyvejskvarteret, Ryparken og Langelinie. Selvom hvert område er forskelligt, også når det kommer til tilflyttere, så kan hovedparten af tilflytningen (ifølge Københavns Kommune) tilskrives unge mennesker der søger ind på en videregående uddannelse. Der har over de senere år også været en tendens til at flere ældre søger ind mod byen, når ungerne er fløjet fra reden. Tendensen til øget udflytning ses især i aldersgrupperne fra 25-39 år.

Det er gennem de senere år ofte blevet diskuteret, hvorvidt unge børnefamilier har valgt bylivet til og vendt forstæderne ryggen. Dermed er Østerbro eller København Ø begyndt at fokusere mere på den helt unge befolkning, som søger ind på videregående uddannelser, da nettotilflytningen som sagt er størst ved denne målgruppe.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i København Ø – Østerbro?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse på Østerbro en liggetid på 38 dage. Dette er en lavere liggetid end der er på ejerlejligheder på Østerbro. Den gennemsnitlige liggetid på ejerlejligheder på Østerbro er 65 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i København Ø – Østerbro?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2022, var der 148 handler på ejerlejligheder i Østerbro. I andet kvartal 2021 var der 224 bolighandler. Antallet af bolighandler i Østerbro, er faldet med 33,9% i løbet af 1 år.

Prisudvikling på boliger i København Ø – Østerbro

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse på Østerbro, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har oplevet en prisstigning på 24,4% samt en årlig prisstigning på 20% fra første kvartal af 2022 til første kvartal af 2022. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder på Østerbro, har der i det seneste registrerede kvartal, været en lille stigning på 0,2% med en årlig stigning på 3,1%. 

Sælg din bolig i København Ø

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu