fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale København Ø – Østerbro Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra København Ø – Østerbro

Camilla er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i København Ø – Østerbro

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til København Ø – Østerbro?

København Ø eller Østerbro er Danmarks syvende største bydel målt på befolkningstal og kan generelt set deles op i to forskellige kvarterer, som udgør det vigtigste af Østerbro, nemlig Indre Østerbro og Ydre Østerbro.

Under disse to kvarterer findes dog yderligere Fælledparken, Trianglen, Rosenvænget, Lyngbyvejskvarteret, Ryparken og Langelinie. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kan hovedparten af tilflytningen (ifølge Københavns Kommune) tilskrives unge mennesker der søger ind på en videregående uddannelse, men der har også over de senere år været en tendens til at flere ældre søger ind mod byen, når ungerne er fløjet fra reden. Tendensen til øget udflytning ses især i aldersgrupperne fra 25-39 år.

Det er gennem de senere år ofte blevet diskuteret, hvorvidt unge børnefamilier har valgt bylivet til og vendt forstæderne ryggen. Dermed er Østerbro eller København Ø begyndt at fokusere mere på den helt unge befolkning som søger ind på videregående uddannelser, da nettotilflytningen som sagt er størst ved denne målgruppe.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i København Ø – Østerbro?

Ifølge tal fra Finans Danmark har villaer og rækkehuse på Østerbro en liggetid på 77 dage i starten af 2022 . Dette er en lavere liggetid end der er på ejerlejligheder på Østerbro. Den gennemsnitlige liggetid på ejerlejligheder på Østerbro er 87 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i København Ø – Østerbro?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2021, gives der et 2.4% afslag på ejerlejligheder på Østerbro. boliger I København. Det er relativ lavt i forhold til landsgennemsnittet, der ligger på nøjagtig 3,3%. 

Prisudvikling på boliger i København Ø – Østerbro

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse på Østerbro, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, været et prisfald på 12,2%. Dog med en årlig positiv prisstigning på 13,1%, fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021. 

De højeste stigninger der har været, forekom i første kvartal af 2016 hvor priserne steg med hele 38,4% og første kvartal af 2013 med en prisstigning på 23,3%. Siden år 1992 er priserne på villaer og rækkehuse på Østerbro steget med 726,6%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder på Østerbro, har der i seneste registrerede kvartal, været en lille stigning på 2%, dog med markant årlig prisstigning på 21,5%

Sælg din bolig i København Ø

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu