fbpx

 

Sælg din bolig på Østerbro med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig på Østerbro, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Østerbro / København Ø?

København Ø eller Østerbro er Danmarks syvende største bydel målt på befolkningstal og kan generelt set deles op i to forskellige kvarterer, som udgør det vigtigste af Østerbro, nemlig Indre Østerbro og Ydre Østerbro. Under disse to kvarterer findes dog yderligere Fælledparken, Trianglen, Rosenvænget, Lyngbyvejskvarteret, Ryparken og Langelinie. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kan hovedparten af tilflytningen (ifølge Københavns Kommune) tilskrives unge mennesker, der søger ind på en videregående uddannelse, men der har også over de senere år været en tendens til, at flere ældre søger ind mod byen, når ungerne er fløjet fra reden. Tendensen til øget udflytning ses især i aldersgrupperne fra 25-39 år. Det er gennem de senere år ofte blevet diskuteret, hvorvidt unge børnefamilier har valgt bylivet til og vendt forstæderne ryggen. Dermed er Østerbro eller København Ø begyndt at fokusere mere på den helt unge befolkning, som søger ind på videregående uddannelser, da nettotilflytningen som sagt er størst ved denne målgruppe.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt på Østerbro?

Ifølge tal fra Finans Danmark har villaer og rækkehuse på Østerbro en liggetid på 123 dage. Dette er en højere liggetid end der er på ejerlejligheder på Østerbro. Den gennemsnitlige liggetid på ejerlejligheder på Østerbro er 76 dage, hvilket er et lidt højere antal liggedage end der er på Nørrebro, hvor liggetiden er på 65 dage.

 

 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger på Østerbro?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, gives der 1,77% afslag på villaer og rækkehuse, mens der gives 1,4% afslag på ejerlejligheder på Østerbro. boliger I København. Det er relativ lavt i forhold til landsgennemsnittet, der ligger på nøjagtig 3,3%. Afslaget er dog mindre end nogle af de nærtliggende områder ved Hovedstadsområdet. Bl.a. ligger  Gentofte med et gennemsnitligt afslap på ejerlejligheder på 2,86%.

Prisudvikling på boliger på Østerbro/København Ø

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse på Østerbro har været svingende de seneste 10 år med relativt store fald og stigninger. I det seneste registrerede år, første kvartal af 2019, faldt priserne med 24,6% og i tredje kvartal af 2018 var der et prisfald på 10,3%. De højeste stigninger der har været, forekom i første kvartal af 2016 hvor priserne steg med hele 38,4% og første kvartal af 2013 med en prisstigning på 23,3%. Siden år 1992 er priserne på villaer og rækkehuse på Østerbro steget med 726,6%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder på Østerbro, så har der været færre prisfald og stigningerne har ikke været ligeså høje som på villaer og rækkehuse. Det største fald var i tredje kvartal af 2016 på 1,4% og den største stigning var i andet kvartal af 2015 på 6,8%. Alle de årlige prisændringer  har dog været positive siden år 2012 og siden år 1992 er priserne på ejerlejligheder på Østerbro steget med 654,4%.

 

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Ejendomsmægler Østerbro

Start med en vurdering fra Brikks specialist nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!