fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale København NV-Nordvest Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra København NV-Nordvest

Kasper er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE

Højt engagement, god service og stor ekspertise er noget af det, både købere og sælgere har fremhævet, når Camilla har stået for deres bolighandel her hos Brikk. Resultaterne taler da også næsten for sig selv, for Camilla er en af vores bedst sælgende medarbejdere, ligesom hun ofte sælger boliger over udbudsprisen og i budrunde. Hun går målrettet efter den bedste pris for dig – med stor vedholdenhed. Undervejs får du professionel og nærværende rådgivning baseret på flere års erfaring og kendskab til lokalområdet. En tryg bolighandel til en fair pris. Ganske enkelt.

Camilla Weinreich

Et udpluk af vores boliger i København NV-Nordvest

Sælg din bolig i København NV-Nordvest

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til København NV-Nordvest?

København NV, Nordvestkvarteret, eller blot Nordvest, er et område i København, der overvejende er beliggende i den sydvestlige del af bydelen Bispebjerg og kan generelt set deles op i tre forskellige områder, nemlig Emdrup, Bellahøj og Utterslev. Selvom hvert område er forskelligt, også når det kommer til tilflyttere, så kommer størstedelen af tilflytterne (ifølge København Kommune) fra nærliggende byer eller bydele omkring Hovedstadsområdet. Ifølge en prognose af Københavns Kommune vil Nordvest være en af de bydele med flest tilflyttere de kommende år. Den mest hyppige tilflytter er studerende på hovedsageligt videregående uddannelser i form af personer i alderen 18-24 år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i København NV-Nordvest?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark har ejerlejligheder i København NV en liggetid på 46 dage. Dette er en stigning, sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 34 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i København NV-Nordvest?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2022, var der 48 handler på ejerlejligheder i Nordvest. I andet kvartal 2021 var der 85 bolighandler. Antallet af bolighandler i Nordvest, er faldet med 43,5% i løbet af 1 år.

Prisudvikling på boliger i København NV-Nordvest

Prisudviklingen på ejerlejligheder i København NV, i det seneste registrerede kvartal, andet kvartal af 2022, har set et prisfald på 1,4% dog med en årlig prisstigning på 2,9%, fra andet kvartal af 2021 til andet kvartal af 2022.

Sælg din bolig i København NV-Nordvest

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu