fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler København NV-Nordvest

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Din lokale Brikk mægler i København NV – Sebastian Kirchhoff

Ønsker du at sælge din bolig i København NV, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Din lokale Brikk mægler i København NV – Sebastian Kirchhoff

Sebastian har snart 10 års erfaring som ejendomsmægler og derudover erfaring fra bankverdenen. Sebastian skaber tillid hos både sælgere og købere med en sympatisk natur og erfaring. Han fighter til det sidste for at bolighandlen falder på plads og at alle parter er tilfredse med salgsforløbet. Udover at være erfaren ejendomsmægler er Sebastian også indehaver og medstifter af Brikk.

“Jeg arbejdede i en af de store kæder og kunne se at servicen ikke var som den skulle være og at der var en mulighed for at give kunderne en langt bedre service til et langt lavere salær. Derfor startede jeg Brikk”

Hvem er de potentielle købere og hvem flytter til København NV?

København NV, Nordvestkvarteret, eller blot Nordvest, er et område i København, der overvejende er beliggende i den sydvestlige del af bydelen Bispebjerg og kan generelt set deles op i tre forskellige områder, nemlig Emdrup, Bellahøj og Utterslev. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer størstedelen af tilflytterne (ifølge København Kommune) fra nærliggende byer eller bydele omkring Hovedstadsområdet. Ifølge en prognose af Københavns kommune vil Nordvest være en af de bydele med flest tilflyttere de kommende år. Den mest hyppige tilflytter er studerende på hovedsageligt videregående uddannelser i form af personer i alderen 18-24 år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i København NV?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i København NV en liggetid på 54 dage i år 2020. Set i forhold til liggedagene på ejerlejligheder i København NV så er dette relativt lavt. Ejerlejligheder i København NV har en liggetid på 89 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i København NV?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, gives der gennemsnitligt 1,43% afslag på villaer og rækkehuse, mens afslaget for ejerlejligheder er 0,74% Dette er relativ lavt i forhold til landsgennemsnittet, der ligger på nøjagtig 3,3%.

Prisudvikling på boliger i København NV

Priserne har gennem de senere år været meget svingende i København NV. De største stigninger der har været, forekom i andet kvartal af 2015 og andet kvartal af 2014 på henholdsvis 23,9% og 30,3%.

De største fald der har været, forekom i tredje kvartal af 2017 hvor priserne faldt med 11,4% og første kvartal af 2015 med et prisfald på 25,9%. Set i forhold til ejerlejlighederne i København NV, har der været færre fald, dog også lavere stigninger sammenlignet med prisudviklingen for villaer og rækkehuse.

Det største fald forekom i fjerde kvartal af 2018 på 5,5% og den største stigning i andet kvartal af 2015 på 11,1%.

START MED EN GRATIS VURDERING NU Ejendomsmægler København NV

Start med en vurdering fra Brikks København NV-mægler nu