fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale København NV-Nordvest Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra København NV-Nordvest

Stephan Morales

Ejendomsmægler, MDE

Med flere års erfaring inden for bolighandel fra bl.a. Home er Stephan den helt rette mand til at sælge din bolig. Hvor salget er målet, er midlet for Stephan at skabe de menneskelige forbindelser, som baner vejen for en professionel, tryg og ordentlig handel. Du fornemmer hans interesse og store viden om alt fra processens små detaljer til de store linjer. Også når det kommer til lokalområdet, er Stephan bogstavelig talt på hjemmebane – og han følger udviklingen tæt, så han kan klæde en køber bedst muligt på til at sætte sin underskrift på købsaftalen til netop din bolig. Hos Stephan er ordentlighed, opfølgning og et hurtigt salg til den rigtige pris ting i fokus.
Stephan Morales

Sælg din bolig i København NV-Nordvest

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til København NV-Nordvest?

København NV, Nordvestkvarteret, eller blot Nordvest, er et område i København, der overvejende er beliggende i den sydvestlige del af bydelen Bispebjerg og kan generelt set deles op i tre forskellige områder, nemlig Emdrup, Bellahøj og Utterslev. Selvom hvert område er forskelligt, også når det kommer til tilflyttere, så kommer størstedelen af tilflytterne (ifølge København Kommune) fra nærliggende byer eller bydele omkring Hovedstadsområdet. Ifølge en prognose af Københavns Kommune vil Nordvest være en af de bydele med flest tilflyttere de kommende år. Den mest hyppige tilflytter er studerende på hovedsageligt videregående uddannelser i form af personer i alderen 18-24 år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i København NV-Nordvest?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for ejerlejligheder i København NV på 65 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 60 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i København NV-Nordvest?

Ifølge Finans Danmark, var der 58 handler på ejerlejligheder i København NV, i 3. kvartal af 2023. I 3. kvartal af 2022 var der 53 bolighandler. Antallet af bolighandler i København NV er steget med 9,4% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i København NV-Nordvest

Prisudviklingen på ejerlejligheder i København NV, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set en prisstigning på 3,3% i forhold til det forrige kvartal. Med en samlet årlig prisændring på -1,6%.

Grundet manglende data på Finans Danmark, er det ikke muligt at redegøre for en tendens, angående prisudvikling på parcel- og rækkehuse i København NV.

Sælg din bolig i København NV-Nordvest

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu