fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale København NV-Nordvest Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra København NV-Nordvest

Camilla er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i København NV-Nordvest

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til København NV-Nordvest?

København NV, Nordvestkvarteret, eller blot Nordvest, er et område i København, der overvejende er beliggende i den sydvestlige del af bydelen Bispebjerg og kan generelt set deles op i tre forskellige områder, nemlig Emdrup, Bellahøj og Utterslev. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer størstedelen af tilflytterne (ifølge København Kommune) fra nærliggende byer eller bydele omkring Hovedstadsområdet. Ifølge en prognose af Københavns kommune vil Nordvest være en af de bydele med flest tilflyttere de kommende år. Den mest hyppige tilflytter er studerende på hovedsageligt videregående uddannelser i form af personer i alderen 18-24 år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i København NV-Nordvest?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i København NV en liggetid på 77 dage i starten af 2002. Ejerlejligheder i København NV har en liggetid på 87 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i København NV-Nordvest?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2021, gives der gennemsnitligt 2,8% afslag for ejerlejligheder. Dette er lavere i forhold til landsgennemsnittet, der ligger på nøjagtig 3,3%.

Prisudvikling på boliger i København NV-Nordvest

Priserne har gennem de senere år været meget svingende i København NV. De største stigninger der har været, forekom i andet kvartal af 2015 og andet kvartal af 2014 på henholdsvis 23,9% og 30,3%.

De største fald der har været, forekom i tredje kvartal af 2017 hvor priserne faldt med 11,4% og første kvartal af 2015 med et prisfald på 25,9%.

Set i forhold til ejerlejlighederne i København NV, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, været en prisstigning på 2,5%. Dog med en årlig prisstigning på hele 18,1%, fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Sælg din bolig i København NV-Nordvest

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu