fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale København K Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra København K

Camilla er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i København K

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til København K?

Indre By er den inderste bydel og hjertet af København med omkring 50.000 indbyggere og kan generelt set deles op i fire forskellige områder: Christiania, Christianshavn, Indre by og Refshaleøen. Selvom hvert område er forskelligt når det kommer til tilflyttere, så kommer størstedelen af tilflytterne (ifølge Købehavns kommune) fra nærliggende byer eller bydele omkring Hovedstadsområdet. Ellers uden for grænserne kommer tilflytterne hovedsageligt fra andre vestlige lande og Indien. Tilflyttere er typisk unge mellem 18 og 27 år. Mange unge flytter til København for at studere og flytter herfra, når de har etableret familie.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i København K?

Ifølge boligsiden Finans Danmark, havde boliger i Indre By i starten af 2022, en liggetid på 77 dage. Liggetiden er dog faldende, hvor den i 2021 var steget til 99 dage. 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i København K?

Ifølge tal fra Finans Danmark gives der 3.7% afslag på boliger I København.  De 3.7% er lidt højere end landsgennemsnittet, som ligger på nøjagtig 3,3%. Dog antages det, at der fremkommer svingninger alt efter, hvilken bydel i København, der er tale om. De 3,7% afslag er dog højere end nogle af de nærtliggende områder på Sjælland. Blandt andet ligger Rødovre med et afslag på 3.2% og Hvidovre 2.5%.

Prisudvikling på boliger i København K

Priserne på boliger i Indre By har været stødt stigende de seneste mange år, hvor prisniveauet ligger stabilt. Priserne på parcel- og rækkehuse har været stigende siden starten af 2012, hvor der blot har været enkelte prisfald, som skiller sig ud. I de senere år er det blot i fjerde kvartal 2016, hvor priserne faldt med 1,0% og i fjerde kvartal 2017, hvor priserne kun faldt med 0,2%.

Blandt de mange prisstigninger er der også nogle markante stigninger, som skiller sig ud. I andet kvartal 2015 er priserne steget med 6,5% og fra andet kvartal 2017 til tredje kvartal 2017 steg priserne med 5,1%. Yderligere er de mange stigninger også medvirkende til at priserne i seneste registrerede år, nemlig 2017 er steget med 10,8%.

Prisudviklingen for ejerlejligheder, i det seneste registrerede kvartal tredje kvartal af 2021, har der været en prisstigning på 4,9%. Samt en stor årlig prisstigning på 18,8%, fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Sælg din bolig i København K

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu