fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale København K Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra København K

Sebastian er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE

Højt engagement, god service og stor ekspertise er noget af det, både købere og sælgere har fremhævet, når Camilla har stået for deres bolighandel her hos Brikk. Resultaterne taler da også næsten for sig selv, for Camilla er en af vores bedst sælgende medarbejdere, ligesom hun ofte sælger boliger over udbudsprisen og i budrunde. Hun går målrettet efter den bedste pris for dig – med stor vedholdenhed. Undervejs får du professionel og nærværende rådgivning baseret på flere års erfaring og kendskab til lokalområdet. En tryg bolighandel til en fair pris. Ganske enkelt.

Camilla Weinreich
Ulla
Ulla
Read More
Vi valgte BRIKK fordi vi tror på deres koncept med digitale løsninger der effektiviserer og skaber gennemsigtighed samt reducerede omkostninger. Det blev en god oplevelse. Sebastian gav professionel vejledning og service, da vi solgte vores rækkehus i Ishøj i april 2020 i opstarten af corona-krisen. Vi kan klart anbefale BRIKK som et godt alternativ.
Hans Nybo Rasmussen
Hans Nybo Rasmussen
Read More
For at være ærlig, var jeg lidt betænkelig i starten pga. pris, men Brikk og Sebastian har leveret varen. Tusind tak og god vind Hans
Henrik Sandhøj Rasmussen
Henrik Sandhøj Rasmussen
Read More
Vi hørte om BRIKK ved en tilfældighed. En ny mægler hvor du kan sælge dit hus, inklusiv fremvisning, for en brøkdel af hvad det koster hos en traditionel mægler. Vi var ærgelige over en udsigt til at skulle slippe ca 80.000 kr i salær for at få solgt vores hus, så vi besluttede at give det en chance - og det har vi ikke fortrudt. Vi skulle sælge hus i Silkeborg og fik en meget lokal mægler koblet på vores salg, fuldstændig som de lovede. Vi har haft en tæt dialog med Sebastian under hele forløbet og har følt os rigtig godt behandlet. Da en underskrevet købsaftale desværre blev annulleret grundet coronasituationen, var BRIKK hurtige til at tilbyde noget ekstra power på markedsføringsfronten uden mer-pris. Vi har nu fået solgt vores hus - desværre har vi måtte give et større afslag end forventet, pga corona, men så kan vi trøste os med at vi nærmest ikke har betalt noget for salæret, og har sparet en masse penge den vej. BRIKK kan varmt anbefales herfra.
Dorte Aagaard
Dorte Aagaard
Read More
Er meget tilfreds. Solgte til prisen og fik løbende god støtte og information af Sebastian.
Previous
Next

Sælg din bolig i København K

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til København K?

Indre By er den inderste bydel og hjertet af København med omkring 50.000 indbyggere og kan generelt set deles op i fire forskellige områder: Christiania, Christianshavn, Indre by og Refshaleøen. Selvom hvert område er forskelligt når det kommer til tilflyttere, så kommer størstedelen af tilflytterne (ifølge Købehavns Kommune) fra nærliggende byer eller bydele omkring Hovedstadsområdet. Ellers uden for grænserne kommer tilflytterne hovedsageligt fra andre vestlige lande og Indien. Tilflyttere er typisk unge mellem 18 og 27 år. Mange unge flytter til København for at studere og flytter herfra, når de har etableret familie.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i København K?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2022, har boliger i Indre By, en liggetid på 100 dage. Dette er en stigning, sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 72 dage.

Seværdigheder i København

København er Danmarks hovedstad og er landets største byområde. Derfor er der også en masse seværdigheder og oplevelser som tiltrækker mange turister og folk fra andre bydele. En af disse attraktioner er selvfølgelig Tivoli. Tivoli blev grundlagt i 1843, og mange kendte har besøgt parken, såsom H.C. Andersen og Walt Disney. Det menes endda at Walt Disney fandt inspiration i Tivoli til sin første Disney World. Tivoli har noget for enhver smag, der er en smuk have, eksotisk arkitektur samt historiske bygninger. Og om aftenen er der farvede lys, som skaber en eventyrlig atmosfære. Selve forlystelserne er designet til at matche Tivolis arkitektur, og nogle er nostalgiske mens andre er de rene adrenalinsus. Desuden er der også et årligt musikprogram, med fredagsrock og Sommerklassisk, hvor kunstnere kommer og spiller. I ZOO kan man møde mere end 4000 dyr. Man kan komme tæt på pandaer, isbjørne, giraffer, elefanter og meget mere. Zoologisk have er en spændende oplevelse for alle, og er i den grad også et besøg værd. Desuden kan man også få en storslået udsigt fra toppen af Zootårnet.

Rundetårn er Europas ældste fungerende observatorium, og blev bygget af Christian 4. Rundt om observatoriet løber en udendørs platform, hvor man finder den bedste udsigt over Københavns latinerkvarter. Vejen til toppen går via en hvidkalket sneglegang. Den lange gang fører også til den gamle bibliotekssal midt i tårnet, hvor bogsamlinger engang var samlet. H.C. Andersen brugte biblioteket og søgte ofte inspiration her. Som en ny attraktion kan man også se Rundetårns kerne ved at stå på et glasgulv, der svæver 25 meter over bunden.

Er man mere kunstnerisk, burde man i den grad tage et kig forbi Statens Museum for kunst. Museet ligger i hjertet af København, og rummer mere end 700 års kunst og kunsthistorie. Her finder man både udstillinger, omvisninger, kreative værksteder, film, koncerter, art talks, performances og meget mere. Mesterværkerne kan man opleve side om side med samtidsværker, og der er intet andet dansk museum som fremviser en så varieret kunstsamling som SMK. Og en af de mest populære attraktioner finder man på Langelinje Kaj, og det er selvfølgelig Den Lille Havfrue. Skulpturen blev opstillet i 1913, og blev udført af Edvard Eriksen, med inspiration fra H.C. Andersens eventyr. Skulpturen tiltrækker tusindvis af beundrere år efter år, og i April kan man se kirsebærtræerne blomstre.

Udvikling i antallet af bolighandler i København K

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2022, var der 79 handler på ejerlejligheder i København K. I andet kvartal 2021 var der 140 bolighandler. Antallet af bolighandler i København K, er faldet med 43,6% i løbet af 1 år.

Prisudvikling på boliger i København K

Prisudviklingen for ejerlejligheder, i andet kvartal af 2022, har været stigende med 5,4%. Der har også været en markant årlig prisstigning på 9,6% fra andet kvartal af 2021 til andet kvartal af 2022. 

Sælg din bolig i København K

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu