fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler København K

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i København K med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i København K, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Din lokale Brikk mægler i København K – Sebastian Kirchhoff

Sebastian har snart 10 års erfaring som ejendomsmægler og derudover erfaring fra bankverdenen. Sebastian skaber tillid hos både sælgere og købere med en sympatisk natur og erfaring. Han fighter til det sidste for at bolighandlen falder på plads og at alle parter er tilfredse med salgsforløbet. Udover at være erfaren ejendomsmægler er Sebastian også indehaver og medstifter af Brikk.

“Jeg arbejdede i en af de store kæder og kunne se at servicen ikke var som den skulle være og at der var en mulighed for at give kunderne en langt bedre service til et langt lavere salær. Derfor startede jeg Brikk”

Hvem er de potentielle købere og hvem flytter til Indre By / København K?

Indre By er den inderste bydel og hjertet af København med omkring 50.000 indbyggere og kan generelt set deles op i fire forskellige områder: Christiania, Christianshavn, Indre by og Refshaleøen. Selvom hvert område er forskelligt når det kommer til tilflyttere, så kommer størstedelen af tilflytterne (ifølge Købehavns kommune) fra nærliggende byer eller bydele omkring Hovedstadsområdet. Ellers uden for grænserne kommer tilflytterne hovedsageligt fra andre vestlige lande og Indien. Tilflyttere er typisk unge mellem 18 og 27 år. Mange unge flytter til København for at studere og flytter herfra, når de har etableret familie.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Indre By / København K?

Ifølge boligsiden Boliga, havde boliger i Indre By i 2017, hvilket er sidste registrerede år, en liggetid på 99 dage. Liggetiden er dog faldende, hvor den i 2016 var steget til 107 dage. Denne liggetid på 99 dage er også den højeste sammenlignet med de andre områder i København, hvor København N er lavest med en liggetid på 50 dage, efterfulgt af København NV med en liggetid på 54 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Indre By / København K?

Ifølge tal fra Danmarks statistik gives der 3.0% afslag på boliger I København. Det svarer i gennemsnit til 129.527kr. De 3.0% er relativ lavt i forhold til landsgennemsnittet, som ligger på nøjagtig 4.2%. Dog antages det, at der fremkommer svingninger alt efter, hvilken bydel i København, der er tale om. De 3,0% afslag er dog mindre end nogle af de nærtliggende områder på Sjælland. Blandt andet ligger Rødovre med et afslag på 2,9% og Hvidovre 2,6%.

Prisudvikling på boliger i Indre By / København K

Priserne på boliger i Indre By har været stødt stigende de seneste mange år, hvor prisniveauet ligger stabilt. Priserne på parcel- og rækkehuse har været stigende siden starten af 2012, hvor der blot har været enkelte prisfald, som skiller sig ud. I de senere år er det blot i fjerde kvartal 2016, hvor priserne faldt med 1,0% og i fjerde kvartal 2017, hvor priserne kun faldt med 0,2%.

Blandt de mange prisstigninger er der også nogle markante stigninger, som skiller sig ud. I andet kvartal 2015 er priserne steget med 6,5% og fra andet kvartal 2017 til tredje kvartal 2017 steg priserne med 5,1%. Yderligere er de mange stigninger også medvirkende til at priserne i seneste registrerede år, nemlig 2017 er steget med 10,8%.

Ses udviklingen i forhold til ændringen siden 1992, så er priserne steget med 492,2% ifølge boligsiden Boliga. Ses der på priserne på ejerlejligheder er udviklingen nogenlunde den samme, dog med markant større stigninger. Priserne har ikke haft et eneste fald siden første kvartal 2012. De største stigninger fremkom i andet kvartal 2015, hvor priserne steg med 6,1% og i andet kvartal 2016 med en stigning på 4,8%.

Ligeledes er priserne på ejerlejligheder steget med 10,8% i løbet af 2017, hvilket har medført at priserne ligger på et acceptabelt og stabilt niveau i bl.a. det seneste år.

START MED EN GRATIS VURDERING NU Ejendomsmægler Indre By / København K

Start med en vurdering fra Brikks København K-mægler nu