fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale København K Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra København K

Sebastian er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i København K

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til København K?

Indre By er den inderste bydel og hjertet af København med omkring 50.000 indbyggere og kan generelt set deles op i fire forskellige områder: Christiania, Christianshavn, Indre by og Refshaleøen. Selvom hvert område er forskelligt når det kommer til tilflyttere, så kommer størstedelen af tilflytterne (ifølge Købehavns Kommune) fra nærliggende byer eller bydele omkring Hovedstadsområdet. Ellers uden for grænserne kommer tilflytterne hovedsageligt fra andre vestlige lande og Indien. Tilflyttere er typisk unge mellem 18 og 27 år. Mange unge flytter til København for at studere og flytter herfra, når de har etableret familie.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i København K?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2022, har boliger i Indre By, en liggetid på 100 dage. Dette er en stigning, sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 72 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i København K

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2022, var der 79 handler på ejerlejligheder i København K. I andet kvartal 2021 var der 140 bolighandler. Antallet af bolighandler i København K, er faldet med 43,6% i løbet af 1 år.

Prisudvikling på boliger i København K

Prisudviklingen for ejerlejligheder, i andet kvartal af 2022, har været stigende med 5,4%. Der har også været en markant årlig prisstigning på 9,6% fra andet kvartal af 2021 til andet kvartal af 2022. 

Sælg din bolig i København K

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu