fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Frederiksberg

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig på Frederiksberg med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig på Frederiksberg, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Din lokale Brikk mægler på Frederiksberg – Sebastian Kirchhoff

Sebastian har snart 10 års erfaring som ejendomsmægler og derudover erfaring fra bankverdenen. Sebastian skaber tillid hos både sælgere og købere med en sympatisk natur og erfaring. Han fighter til det sidste for at bolighandlen falder på plads og at alle parter er tilfredse med salgsforløbet. Udover at være erfaren ejendomsmægler er Sebastian også indehaver og medstifter af Brikk.

“Jeg arbejdede i en af de store kæder og kunne se at servicen ikke var som den skulle være og at der var en mulighed for at give kunderne en langt bedre service til et langt lavere salær. Derfor startede jeg Brikk”

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Frederiksberg?

Frederiksberg er Danmark’s 7 største by hvis man kigger på kommunestørrelse. Generelt set bliver byen delt op i Frederiksberg og Frederiksberg C, men byplanlægningsmæssigt er byen delt op således: Det centrale Frederiksberg (syd-midt), kvarteret syd for Peter Bangs Vej (syd-vest, kvarteret omkring Flintholm (vest-midt), kvarteret omkring Femte Juni Plads og Fuglebakken (nord-vest), kvarteret omkring Kronprinsesse Sofies Vej og svømmehallen (nord-midt), kvarteret nord for Gammel Kongevej (nord-øst), kvarteret syd for Gammel Kongevej (syd-øst).

Selvom hvert område er meget forskelligt, og at der er forskelle i forhold til tilflyttere, så oplyser Frederiksberg Kommune at tilflytningen til kommunen generelt set er drevet af de 19-24 årige, samt de 25-39 årige der flytter til kommunen med deres børn.

Den største tilflytning til Frederiksberg er generelt set kommet fra udenfor Hovedstaden. I øjeblikket er der en net fraflytning af beboere til andre dele af København.

Som sælger kan dette have betydning da lokal annoncering i for eksempel aviser ikke nødvendigvis har den største effekt, da den største tilflytning ikke er lokal.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt på Frederiksberg?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, har ejerlejligheder på Frederiksberg en gennemsnitlig liggetid på 76 dage, hvilket er et relativt høj fald fra det foregående år, hvor liggetiden var på 103 dage. På villaer og rækkehuse er liggetiden i 2020 K2 på 100 dage, og er ligeledes faldet sammenlignet med det foregående år hvor den lå på 146.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger på Frederiksberg?

For at forstå hvordan man bedst kan sælge sin bolig og hvor meget man kan få for den, er det også interessant at kigge på hvor meget det gennemsnitlige afslag ligger på. Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, ligger det gennemsnitlige afslag på 3% på Frederiksberg. Generelt set så bliver der givet højere %-vis afslag i dyrere kommuner og byer. Gennemsnitsafslaget i Frederiksberg nærmer sig landegennemsnittet, som er på 3,3%

Prisudvikling på boliger på Frederiksberg

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse på Frederiksberg har været blandt de mest fluktuerende i Danmark. Der har været drastiske fald som i første kvartal af 2016 hvor priserne faldt med 18,5%, dog steg det i andet kvartal af 2016 med 25,1% på bare ét kvartal.

Der har også været andre bemærkelsesværdige stigninger som i første kvartal af år 2017 hvor stigningen lå på 10,4% og tredje kvartal af 2017 med en stigning på hele 21,4%. Dog har der været et mindre fald i det seneste registrerede år, første kvartal af 2019, på 1,6%.

Sammenlignes dette med udviklingen af priserne på ejerlejligheder på Frederiksberg, så har prisstigningerne på ejerlejligheder været signifikant lavere, dog er der kun to kvartaler hvor priserne er faldet, hvilket er tredje kvartal af 2018 (-0,8%) og fjerde kvartal af 2018 (-4,3%)

Ejendomsmægler Frederiksberg

Start med en vurdering fra Brikks Frederiksberg-mægler nu