fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Frederiksberg Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Frederiksberg

Sebastian er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Frederiksberg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Frederiksberg?

Frederiksberg er Danmarks 5. største by. Byplanlægningsmæssigt er byen delt op således: Det centrale Frederiksberg (syd-midt), kvarteret syd for Peter Bangs Vej (syd-vest), kvarteret omkring Flintholm (vest-midt), kvarteret omkring Femte Juni Plads og Fuglebakken (nord-vest), kvarteret omkring Kronprinsesse Sofies Vej og svømmehallen (nord-midt), kvarteret nord for Gammel Kongevej (nord-øst), og kvarteret syd for Gammel Kongevej (syd-øst).

Selvom hvert område er meget forskelligt, og at der er forskelle i forhold til tilflyttere, så oplyser Frederiksberg Kommune at tilflytningen til kommunen generelt set er drevet af de 19-24 årige, samt de 25-39 årige der flytter til kommunen med deres børn.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Frederiksberg?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har ejerlejligheder på Frederiksberg en gennemsnitlig liggetid på 78 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 65 dage. På parcel- og rækkehuse er liggetiden på 75 dage, og er ligeledes steget sammenlignet med det foregående år, hvor den lå på 11 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Frederiksberg

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2022, var der 125 handler på ejerlejligheder i Frederiksberg. I andet kvartal 2021 var der 188 bolighandler. Antallet af bolighandler i Frederiksberg, er faldet med 33,5% i løbet af 1 år.

Prisudvikling på boliger i Frederiksberg

Prisudviklingen for ejerlejligheder i andet kvartal af 2022, har været positiv med en stigning på 2,6%, samt en årlig stigning på 3,2% fra andet kvartal af 2021 til andet kvartal af 2022.

Sælg din bolig i Frederiksberg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu