fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Frederiksberg Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Frederiksberg

Stephan Morales

Ejendomsmægler, MDE

Med flere års erfaring inden for bolighandel fra bl.a. Home er Stephan den helt rette mand til at sælge din bolig. Hvor salget er målet, er midlet for Stephan at skabe de menneskelige forbindelser, som baner vejen for en professionel, tryg og ordentlig handel. Du fornemmer hans interesse og store viden om alt fra processens små detaljer til de store linjer. Også når det kommer til lokalområdet, er Stephan bogstavelig talt på hjemmebane – og han følger udviklingen tæt, så han kan klæde en køber bedst muligt på til at sætte sin underskrift på købsaftalen til netop din bolig. Hos Stephan er ordentlighed, opfølgning og et hurtigt salg til den rigtige pris ting i fokus.
Stephan Morales

Et udpluk af vores boliger i Frederiksberg

Sælg din bolig i Frederiksberg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Frederiksberg?

Frederiksberg er Danmarks 5. største by. Byplanlægningsmæssigt er byen delt op således: Det centrale Frederiksberg (syd-midt), kvarteret syd for Peter Bangs Vej (syd-vest), kvarteret omkring Flintholm (vest-midt), kvarteret omkring Femte Juni Plads og Fuglebakken (nord-vest), kvarteret omkring Kronprinsesse Sofies Vej og svømmehallen (nord-midt), kvarteret nord for Gammel Kongevej (nord-øst), og kvarteret syd for Gammel Kongevej (syd-øst).

Selvom hvert område er meget forskelligt, og at der er forskelle i forhold til tilflyttere, så oplyser Frederiksberg Kommune at tilflytningen til kommunen generelt set er drevet af de 19-24 årige, samt de 25-39 årige der flytter til kommunen med deres børn.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Frederiksberg?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Frederiksberg på 114 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 74 dage.

For ejerlejligheder er den gennemsnitlige liggetid på 82 dage, hvor den tidligere var på 61 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Frederiksberg

Ifølge Finans Danmark, var der 241 handler på parcel- og rækkehuse i Frederiksberg, i 3. kvartal af 2023. I 3. kvartal af 2022 var der 145 bolighandler. Antallet af bolighandler i Frederiksberg er steget med 66,2% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Frederiksberg

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Frederiksberg, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set en prisstigning på 6,6%, dog med et årligt prisfald på 5,2%.

I forhold til ejerlejligheder, har der i det seneste registrerede kvartal, været en prisstigning på 4,5%, dog med et årligt prisfald på 1,0%.

Sælg din bolig i Frederiksberg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu