fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Ejendomsmægler Holte – Sælg din bolig med Brikk

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Holte

Sebastian er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Holte

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, som flytter til Holte?

Holte er en del af Rudersdal Kommune, som er en del af Danmarks største region, Region Hovedstaden. Rudersdal kan deles op i ni forskellige områder, nemlig Vedbæk, Trørød, Søllerød, Skodsborg, Nærum, Høsterkøb, Holte og Øverød, Gl. Holte og Birkerød.

Selvom hvert område er forskelligt, så kommer de fleste tilflyttere, ifølge Rudersdal Kommune, fra Gentofte og Lyngby-Taarbæk.

Ifølge en befolkningsprognose 2017 – 2029 for Rudersdal Kommune vises det, at indbyggertallet stiger fra 56.133 indbyggere i 2017 til ca. 58.460 indbyggere i 2029. Det er en stigning på over 2.300 personer, svarende til 4 procent. Ifølge prognosen er der en stigning i antallet af ældre borgere og antallet af småbørn (0-5-årige), mens der bliver færre børn i skolealderen og samlet set lidt færre personer i den mest erhvervsaktive alder fra 26–59 år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Holte?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Holte en liggetid på 44 dage. Dette er et fald sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 97 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Holte

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2022, var der 19 handler på parcel- og rækkehuse i Holte. I andet kvartal 2021 var der 55 bolighandler. Antallet af bolighandler i Holte, er faldet med 65,5% i løbet af 1 år.

Prisudvikling på boliger i Holte

Priserne for parcel- og rækkehuse i Holte har i det seneste registrerede kvartal, andet kvartal af 2022, set et prisfald på 3,7% dog med en årlig prisstigning på 11,2% fra andet kvartal af 2021 til andet kvartal af 2022.

Set i forhold til ejerlejligheder, har der i det seneste registrerede kvartal, været en prisstigning på 11% samt en årlig prisstigning på 11,7%. 

Sælg din bolig i Holte

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu