fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Holte Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Holte

Sebastian er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Holte

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Holte?

Holte er en del af Rudersdal Kommune som er en del af Danmarks største region, Region Hovedstaden. Rudersdal kan generelt set deles op i ni forskellige områder, nemlig Vedbæk, Trørød, Søllerød, Skodsborg, Nærum, Høsterkøb, Holte og Øverød, Gl. Holte og Birkerød.

Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Rudersdal Kommune) fra Gentofte og Lyngby-Taarbæk.

Ifølge en befolkningsprognose 2017 – 2029 for Rudersdal Kommune vises det, at indbyggertallet stiger fra 56.133 indbyggere i 2017 til ca. 58.460 indbyggere i 2029. Det er en stigning på over 2.300 personer svarende til 4 procent. Ifølge prognosen er der en stigning i antallet af ældre borgere og i antallet af småbørn (0-5-årige), mens der bliver færre børn i skolealderen og samlet set lidt færre personer i den mest erhvervsaktive alder fra 26 – 59 år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Holte?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, havde boliger i Holte en liggetid på 108 dage i starten af 2022. Det gør Holte til en af de store bydele, som har de laveste liggetider i Danmark. 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Holte?

Ifølge tal fra Finans Danmark gives der 3,3% afslag på boliger i Holte. er lidt lavere end landsgennemsnittet, som ligger på 3,3%. Det er dog væsentlig højere målt i kroner end det meste af Danmark, hvor Holte har det fjerde største afslag i kroner.

Prisudvikling på boliger i Holte

Priserne for villaer og rækkehuse i Holte, har haft markante stigninger. I det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, har der været en prisstigning på 10%. Det samme ses for den årlige prisudvikling, som har haft en prisstigning på hele 20,9% fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Set i forhold til ejerlejligheder, har der i seneste registrerede kvartal, været en minimal prisstigning på 0,5%, dog med en årlig prisstigning på 4%.

Sælg din bolig i Holte

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu